Forum » Strojna oprema » Novi PowerBooki
Novi PowerBooki
IceIceBaby ::
Danes sem gledal live stream od MacWorlda kjer so predstavili nove PowerBooke. Mogoče sem še vedno pod vplivom Steva Jobsa ampak men se zdi da je Apple 3 leta pred ostalimi proizvajalci računalnikov. Mogoče sem tut mal pristranski ampak preberte to.
PowerBook 17". 17" široki ekran z resolucijo 1440x900. 1ghz G4 procesor z 1mb L3 cache, pol giga DDR rama (v osnovi), DVD pekač, 60gb disk, vgrajena 802.11g brezžična mrežna (čez 50mb/s in združljiva za nazaj za razliko od 802.11a), vgrajen bluetooth, osvetljena tipkovnica na senzorje (bolj je tema bolj sveti), DVI in s-video izhod, sound in/out, FireWire 800, Geforce 440go...
Vse to in še kakšna malenkost je zapakirano v 2.5cm debelo ohišje iz brušenega in nebarvanega aluminija ki ga uporabljajo za letala. Za razliko od recimo IBMovih "prenosnih workstationov" je ta računalnik težak 3kg z eno baterijo pa zdrži 4,5 ure.
Drugi pa je PowerBook z 12" ekranom ki naj bi bil najmanjši "full featured" notebook na trgu. Ima vse kar ima veliki bratec, le malo počasnejši CPU, nižjo ceno in VELIKO manjše ohišje, tehta pa samo 2.1kg.
Meni se kot Apple fanu verjetno te stvari zdijo še boljše kot so v resnici, zato me zanima vaše mnenje o novih PowerBookih. Podrobnejše informacije so pa na tej strani
PowerBook 17". 17" široki ekran z resolucijo 1440x900. 1ghz G4 procesor z 1mb L3 cache, pol giga DDR rama (v osnovi), DVD pekač, 60gb disk, vgrajena 802.11g brezžična mrežna (čez 50mb/s in združljiva za nazaj za razliko od 802.11a), vgrajen bluetooth, osvetljena tipkovnica na senzorje (bolj je tema bolj sveti), DVI in s-video izhod, sound in/out, FireWire 800, Geforce 440go...
Vse to in še kakšna malenkost je zapakirano v 2.5cm debelo ohišje iz brušenega in nebarvanega aluminija ki ga uporabljajo za letala. Za razliko od recimo IBMovih "prenosnih workstationov" je ta računalnik težak 3kg z eno baterijo pa zdrži 4,5 ure.
Drugi pa je PowerBook z 12" ekranom ki naj bi bil najmanjši "full featured" notebook na trgu. Ima vse kar ima veliki bratec, le malo počasnejši CPU, nižjo ceno in VELIKO manjše ohišje, tehta pa samo 2.1kg.
Meni se kot Apple fanu verjetno te stvari zdijo še boljše kot so v resnici, zato me zanima vaše mnenje o novih PowerBookih. Podrobnejše informacije so pa na tej strani
borchi ::
js ko te stvarce gledam morem met zraven šalco mleka z medom (da se mal pomirim).
mel bi pa tamalega powerbooka s superdrive-om - $1999 - za amere je to sitniš!
mel bi pa tamalega powerbooka s superdrive-om - $1999 - za amere je to sitniš!
l'jga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Še več novosti iz Apple-aOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4215 (3718) | TribesMan |
» | Prenosnik za 500k...Oddelek: Kaj kupiti | 1932 (1590) | mitjaje |
» | Hitrejši iBooki in PowerBookiOddelek: Novice / Procesorji | 2897 (2897) | Byla |
» | Nakup profesionalnega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1434 (1129) | darkolord |
» | MacWorld San FranciscoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2717 (2717) | Ziga Dolhar |