Forum » Omrežja in internet » kaj je z internetom?
kaj je z internetom?
Lucifix ::
Že 3 dni mi fula počas dela internet, posebaj povezave izven slovenije. A se to sam men zdj dogaja al je še kdo drug upazu isto?
PaJo ::
Slovenski ISP-ju zadnej dni dozivljajo raznorazen DOS napade in so povezave v svet utezene. Zal vam drugega kod cakanje ne preostane
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
wishmaster ::
Men se tud podobno dogaja.Vlečem datoteko iz enega ftpja z 472 kb/s, naenkrat pa mi hitrost pade na 25 ali največ do 50 kb/s.To traja en čas potem mi pa spet vredu dela.Ftp strežnik je v tujini.Jaz se sam ne sekiram za to.Bolj bi se sekiral da bi te disconectal ali pa se nebi mogel prjavit.
Xplicit ::
cez vikend (u nedelo) so mel tud pr telemachu ene probleme sam so jih zrihtal - je pa zacel u soboto ze neki srt pr tujem prometu, u nedelo okol 12-tih je delu pa sam se slovenski promet, pa se to komi
Soprano ::
Vzrok so DDoS napadi, ki zadnje dni bolj ali manj 'upočasnjujejo' delovanje večine slovenskih ISPjev.
Soprano
Soprano
Xplicit ::
zau nevem - sam je blo na sreco pa kr neki cajta brez izpadov, k ene 3 mesce nazaj je tud do ene 5x na tedn po 2 uri izpadal (tud tv programi) - upam da bo v nadaljne kej bol
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IRC server [irc.arnes.si] NI POVEZAVE (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8316 (4063) | D3m |
» | Po zamenjavi cpu & NB coolerja se komp ne pržgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1926 (1617) | Klemzz |
» | To se lahko zgodi samo pri nasOddelek: Omrežja in internet | 3019 (1696) | Robert_S |
» | Siol blokiral omrežje TRIERE (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5794 (4409) | Cuoresportivo |
» | Slo-Tech, nekam počasen si mi :)Oddelek: Slo-Tech | 2709 (1562) | Bakunin |