Forum » Programska oprema » VIA 4 in 1
VIA 4 in 1
AyrtonS ::
Pozdrav
Zanima me če so ti driverji enaki za vse procesorje (intel in AMD). Če imam VIA čipset (starost leto in pol) a lahko naložim te driverje? A je potrebno stare prej odstranit?
A ste imeli že kake težave z novimi gonilniki za NVIDIO na geforce 2, in riva TNT? Tudi tu me zanima, če lahko naložim najnovejše gonilnike. Imam Geforce 2 MX400
pa še eno vprašanje:
Kaj moram narediti, ker mi na televiziji ne pokaže filma (TV out). Namizje in podnapisi so, filma pa nikjer
Hvala in LP
Zanima me če so ti driverji enaki za vse procesorje (intel in AMD). Če imam VIA čipset (starost leto in pol) a lahko naložim te driverje? A je potrebno stare prej odstranit?
A ste imeli že kake težave z novimi gonilniki za NVIDIO na geforce 2, in riva TNT? Tudi tu me zanima, če lahko naložim najnovejše gonilnike. Imam Geforce 2 MX400
pa še eno vprašanje:
Kaj moram narediti, ker mi na televiziji ne pokaže filma (TV out). Namizje in podnapisi so, filma pa nikjer
Hvala in LP
gumby ::
4in1 so enaki za vse procerorje afaik. tule
novi gonilniki delajo na gf2mx, le beta verzije pusti na miru. 40.72 je zadnja uradna verzija... klik
glede tvout: probaj nove gonilnike in poročaj...
novi gonilniki delajo na gf2mx, le beta verzije pusti na miru. 40.72 je zadnja uradna verzija... klik
glede tvout: probaj nove gonilnike in poročaj...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gumby ()
kuglvinkl ::
Hum, ne vem če so enaki za obe platformi, ker še nisem imel prilike sporabt Intel + Via. Vendar po moje so (vsaj mislim, da sem zadnjič videl na HOCP pri testu (kar pogla tam), pri testni platformi tudi navedbo Via 4 in 1 pack 4.45).
Jaz iam več kot leto in pol star čipset in vedno dam te driverje gor (je pa res, da se v nove 4.45 nisem poglobil).
Ja, priporočam uninstall.
Glede Detonatorjev. Seveda je malodane vsak imel težave. Če hočeš biti brez, pojdi po njih na nvidia.com WHQL, ne pa beta gor dajat (čeprav ne vidim razloga, da jih ne bi, moraš pa probat, če ti ni všeč, se palč vrneš ne stare). To so driverji za vse karte od NV10 (GeF 256) naprej + TNT.
Jaz iam več kot leto in pol star čipset in vedno dam te driverje gor (je pa res, da se v nove 4.45 nisem poglobil).
Ja, priporočam uninstall.
Glede Detonatorjev. Seveda je malodane vsak imel težave. Če hočeš biti brez, pojdi po njih na nvidia.com WHQL, ne pa beta gor dajat (čeprav ne vidim razloga, da jih ne bi, moraš pa probat, če ti ni všeč, se palč vrneš ne stare). To so driverji za vse karte od NV10 (GeF 256) naprej + TNT.
Your focus determines your reallity
Soldier ::
js sm namestil te drajverje na plato s chipsetom kt266, pa sm u 3dmark2001 dobil 300 3dmarkov manj kot prej, je pa res da mam zraven cataljst2.1 ka je ze kr stara rec, tko da ne vem al sm to sam js opazil al kdo drug tudi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nVidia proti NGOHQ.comOddelek: Novice / Grafične kartice | 5863 (3130) | dukenukem |
» | Na disk WD120JB kloniral Maxtor 60Gb in stvar je pocasnejsa (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4655 (4009) | Boky |
» | Delovanje ramov na matični QDI KuDoz 7A KT266A!?Oddelek: Strojna oprema | 1277 (1085) | Tradewind |
» | Nakup nove grafične kartice (pri celeronu 830Mhz)Oddelek: Kaj kupiti | 1292 (975) | SavoKovac |
» | Problem s hitrostjo ram-aOddelek: Strojna oprema | 1876 (1588) | luni |