Forum » Pomoč in nasveti » Lenovo Y560 vijaki za zaslon problem
Lenovo Y560 vijaki za zaslon problem
aljo558 ::
Imam sledeč problem. Pod baterijo so vijaki, ki držijo plastiko od zgornjih touch gumbov pod katerimi je tipkovnica. Kadar odpiram in zapiram zaslon nekaj poka... Ko sem hotel vijaka odviti sem opazil, da je notranjost od vijakov zlomljena. Ne vem kako sicer je to možno, da se mi je to zgodilo, ker je laptop star 2 leti in je bil zmeraj lepo čuvan. Zanima me, če se tu da kaj storiti oz. koliko približno bi me prišel servis? Spodaj prilagam še nekaj slik za lažjo predstavo.
spirit ::
Povprašan na servisu, pokliči alterno, sistem ena ali kateri drugi servis kaj lahko naredijo in kolik računajo, drugače pa poizkusi dobiti zlomljeni del vijaka ven in ga zamenjaj z novim. Morda bi šlo z nečemi tankim in malo sekundnega lepila, ne vem, ker nisem ničesar takega probaval a to mi je na misel prišlo ta trenutek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prototip ohišja (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 45753 (35623) | ingeniero |
» | So mi dali ohišje z napako?Oddelek: Strojna oprema | 4708 (2981) | solatko |
» | Izdelava rastlinjakaOddelek: Loža | 16907 (15974) | Doman |
» | Nakup računalnik za 600-700€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23293 (22114) | _kuhi_ |