Forum » Pomoč in nasveti » Težave WS ME SLO
Težave WS ME SLO
Robert ::
Prosim za pomoč. V SLO Windows ME sem dal vgraditi Soundblaster Live 5.1 Platinum zvočno kartico. Sedaj pa mi ob vsakem zagonu ME javlja napako: MSGRV32 je povzročil napako v datoteki devcon32.dll in zadeva škripne (slednja datoteka je iz Soundblasterja).Po resetiranju se izvede SCAN in zopet je vse O.K.
V-i-p ::
WinME sux...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Pizzicato ::
Probaj s posodobljenimi gonilniki (internet). Meni je z originali najprej delal samo levi kanal. Ko pa sem dal gor posodobljene pa je bil zvok stereo. Fora, ne? čeprav ne razumem vzroka...
Bogo
Bogo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SB X-Fi test predvajanja specifičnega zvokaOddelek: Zvok in slika | 2727 (2057) | KTr1sk |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8672 (5121) | d4rko |
» | Obdelava zvoka - AMD vs. INTELOddelek: Zvok in slika | 2302 (1822) | partysound |
» | Problemi z novo konfiguracijo!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 804 (643) | Pendexter |
» | Nujno pomoč!!!Za popi..... ali kako zgubiš živce z Windows 9x!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (979) | Modri dirkač |