Forum » Elektrotehnika in elektronika » Vodič za programiranje ARM Cortex-m3(STM32)
Vodič za programiranje ARM Cortex-m3(STM32)
levaky ::
LP!
Pred kratkim sem si kupil razvojni komplet Olimex STM32-P103 z namenom, da se malo navadim programiranja mikrokontrolerjev. Problem nastane, ker ne vem kje in kako začeti. Recimo, da mi je programiranje v Cju jasno(vsaj osnove), rabil pa bi kak vodič, kjer malo razložijo o samem nastavljanju mikrokontrolerja, nastavljanju vhodov/izhodov in tako dalje. Kaj takšnega obstaja?
Sicer imam zraven Keila kup primerov, a večina ne deluje. Nekateri se niti ne skompajlajo, nekaj pa se jih, a potem ne delujejo tako kot bi morali(recimo primer za AD konverter).
Če kdo ve za kak guide oz kaj podobnega bi bil zelo vesel.
lp, MAtej
Pred kratkim sem si kupil razvojni komplet Olimex STM32-P103 z namenom, da se malo navadim programiranja mikrokontrolerjev. Problem nastane, ker ne vem kje in kako začeti. Recimo, da mi je programiranje v Cju jasno(vsaj osnove), rabil pa bi kak vodič, kjer malo razložijo o samem nastavljanju mikrokontrolerja, nastavljanju vhodov/izhodov in tako dalje. Kaj takšnega obstaja?
Sicer imam zraven Keila kup primerov, a večina ne deluje. Nekateri se niti ne skompajlajo, nekaj pa se jih, a potem ne delujejo tako kot bi morali(recimo primer za AD konverter).
Če kdo ve za kak guide oz kaj podobnega bi bil zelo vesel.
lp, MAtej
Isotropic ::
na FE imas nekaj, za programiranje 1 se mi zdi. C z osnovami nekega ARM procesorja, sam ne vem, ce je lih enak kot ta tvoj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametna sobaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5608 (2184) | SonoR |
» | FE ali FRIOddelek: Šola | 7829 (7035) | i386 |
» | programiranje mikrokontrolerjevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3917 (2715) | Pyr0Beast |
» | Zelo pocasno utripanje LED diode (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8697 (7902) | a13misko |
» | C compilerOddelek: Programiranje | 2472 (2142) | Brane2 |