Forum » Pomoč in nasveti » Animated gif
Animated gif
johanblond ::
Zanima me brezplačen program, ki zna dobro naredit animated gif
za animiran banner, ozadje - slika 1000 × 200 px
na tem ozadju 100 × 100 px animated gif (25 slikic).
Program mora znat lepo sestavit skupaj, se pravi samo enkrat ozadnje in potem na to animacijo v enem gifu.
Gimp ne naredi v redu, original je v png in naredi neostro konverzijo, poelg tega sesuje vse skupaj če mu poskušaš dopovedat, kaj naj uporabi kot ozadje in kaj kot animacijo.
PS: Sem naredil 25 slikic (1 animacija in ozadje kot posamezen gif) in naredil gif, je solidno vendar je pa po nepotrebnem prevelik.
Hvala
za animiran banner, ozadje - slika 1000 × 200 px
na tem ozadju 100 × 100 px animated gif (25 slikic).
Program mora znat lepo sestavit skupaj, se pravi samo enkrat ozadnje in potem na to animacijo v enem gifu.
Gimp ne naredi v redu, original je v png in naredi neostro konverzijo, poelg tega sesuje vse skupaj če mu poskušaš dopovedat, kaj naj uporabi kot ozadje in kaj kot animacijo.
PS: Sem naredil 25 slikic (1 animacija in ozadje kot posamezen gif) in naredil gif, je solidno vendar je pa po nepotrebnem prevelik.
Hvala
johanblond ::
Sem poskusil te brezplačne programe in ni to kar iščem.
Poznavalci Photoshopa - a photoshop naredi točno to kar hočem (ker bom moral najti nekoga, ki ima Photoshop da naredim to kar iščem).
Poznavalci Photoshopa - a photoshop naredi točno to kar hočem (ker bom moral najti nekoga, ki ima Photoshop da naredim to kar iščem).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stop motion zanimivi klipiOddelek: Loža | 3728 (2253) | killah bee |
» | Premikajoča slika (gif) kako?Oddelek: Programska oprema | 5896 (2138) | Tralala999 |
» | Windows 10 morda z novim brskalnikom po imenu "Spartan"Oddelek: Novice / Brskalniki | 16756 (11946) | Jst |
» | Izdelovanje bannerjev- s katerim programom?Oddelek: Izdelava spletišč | 3939 (3489) | CaqKa |
» | Težava v BlueVodaOddelek: Izdelava spletišč | 1043 (875) | vilig |