Forum » Sedem umetnosti » Plesni komadi
Plesni komadi
Djuro ::
Zdravo!
Rabu bi eno malo pomoc. Namrec rabu bi naslove znanih plesnih komadov:
npr: cha-cha : naslov komada
rhumba: naslov komada
in tako za cim vec plesnih zvrsti. Pa da bi bili komadi za v uho, se pravi precej znani.
Anyone?
Hvala
Rabu bi eno malo pomoc. Namrec rabu bi naslove znanih plesnih komadov:
npr: cha-cha : naslov komada
rhumba: naslov komada
in tako za cim vec plesnih zvrsti. Pa da bi bili komadi za v uho, se pravi precej znani.
Anyone?
Hvala
- premaknil: Predator ()
.:joco:. ::
V googlu napiši:
"dance charts", pa boš dobil celo morje!
"dance charts", pa boš dobil celo morje!
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
Ziga Dolhar ::
Za rumbo ti predlagam Gloria Estefan -- Mas Alla (my favourite), Doris Day -- Perhaps perhaps perhaps.
Cha-cha-cha je bolj zanimiva, ponekod se pleše na čist ne-čačača musko (kar se men zdi grozn...), pa zdejle ravnokar ugotavljam, da v svoji mapi z najljubšimi komadi sploh nimam nobenga cha cha cha komada... Sicer pa:
Azucar Morena - Ande Yo Caliente
Joseto Fernandez - Guantanamera
Rosana - Pa Calor
Pametnejših trenutno žal sploh ne najdem... doh ://
Sicer pa boš (tekmovalno) plesno glasbo za LA/ST plese dobil na cdjih "Klaus Hallen"... sicer jih poje ena baba in so na cajte zlo zoprno zapeti (mnjah, ne maram izvedb ne-izvirnih izvajalcev). Če poznaš kakšne pametne naslove, please tell :-)).
Aja, če poznaš morda... posebej rad bi dobil naslov kakšnega Paso Doble naslova, kjer bi bil ves ritem dan samo s tleskanjem. Tiste pure-Max Gregerjeve izvedbice sem se že rahlo naveličal (aja, v filmu Strictly Ballrom -- sicer en zelo kul, žal neplesen pasodoble ;))
Cha-cha-cha je bolj zanimiva, ponekod se pleše na čist ne-čačača musko (kar se men zdi grozn...), pa zdejle ravnokar ugotavljam, da v svoji mapi z najljubšimi komadi sploh nimam nobenga cha cha cha komada... Sicer pa:
Azucar Morena - Ande Yo Caliente
Joseto Fernandez - Guantanamera
Rosana - Pa Calor
Pametnejših trenutno žal sploh ne najdem... doh ://
Sicer pa boš (tekmovalno) plesno glasbo za LA/ST plese dobil na cdjih "Klaus Hallen"... sicer jih poje ena baba in so na cajte zlo zoprno zapeti (mnjah, ne maram izvedb ne-izvirnih izvajalcev). Če poznaš kakšne pametne naslove, please tell :-)).
Aja, če poznaš morda... posebej rad bi dobil naslov kakšnega Paso Doble naslova, kjer bi bil ves ritem dan samo s tleskanjem. Tiste pure-Max Gregerjeve izvedbice sem se že rahlo naveličal (aja, v filmu Strictly Ballrom -- sicer en zelo kul, žal neplesen pasodoble ;))
zdravc ::
Tudi domače muske je kar precej. Meni so všeč sledeči komadi :
cha-cha-cha :
Natalija Verboten - Lizika
Natalija Verboten - Rdec ferrari
Magazin - Minus i plus
Kingston - 3 Prste Tekile
Ivana Banfic - Pjevam danju, pjevam nocu
Rhumba :
Sound Attack - Ko te ni
Vili resnik - Naj bogovi slisijo
Davor Borno (duet s Brinom) - Ti si moj greh
Magazin - S druge strane mjeseca
Oliver Dragojevic & Goran Karan - Tu Non Llores Mi Querida
Tajci - Dvije zvjezdice
itd
cha-cha-cha :
Natalija Verboten - Lizika
Natalija Verboten - Rdec ferrari
Magazin - Minus i plus
Kingston - 3 Prste Tekile
Ivana Banfic - Pjevam danju, pjevam nocu
Rhumba :
Sound Attack - Ko te ni
Vili resnik - Naj bogovi slisijo
Davor Borno (duet s Brinom) - Ti si moj greh
Magazin - S druge strane mjeseca
Oliver Dragojevic & Goran Karan - Tu Non Llores Mi Querida
Tajci - Dvije zvjezdice
itd
kdor zna pa žih
BoGo ::
za latinskoameriske plese se najde veliko pri Davoru Radolfiju & Ritmo Loco.
Npr. Foxtrot smo na maturantskem plesali na: Bajaga - Godine Prolaze in pa kasneje na Bryan Adams - cloud nr. 9... Se kaj se najde, najbolje pa bos sam znal odlociti...
Npr. Foxtrot smo na maturantskem plesali na: Bajaga - Godine Prolaze in pa kasneje na Bryan Adams - cloud nr. 9... Se kaj se najde, najbolje pa bos sam znal odlociti...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iščem soplesalkoOddelek: Loža | 11662 (9236) | Mare2 |
» | Kateri zeleni čaj v filter vrečkah? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18248 (15310) | user-pass |
» | Iščem telefon, prosim za pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 969 (715) | noraguta |
» | Muska za ucenje standardnih plesovOddelek: Sedem umetnosti | 19930 (19490) | Zimavc |
» | Plesne šoleOddelek: Loža | 4328 (4285) | kixs |