» »

Undo "repair disc"

Undo "repair disc"

KlemenH ::

Živjo!

Od sestre sem si sposodil prenosni disk, da bi kopiral par map. Ko sem ga vštekal v svoj komp, mi je izpisalo, da so neke napake in če hočem, da se disk pregleda in popravi napake. Dobrohotno in naivno sem seveda kliknil "Da". Ko je uspešno končal in sem želel kopirati mape, so na mestu kjer bi morale biti mape, sedaj bili samo še fajli neznanega formata in velikosti 32 KB, ki so imeli ista imena kot mape. Panika!

Stvar sem že neuspešno iskal na Googlu, z Recuva programom si do zdaj tudi nisem mogel pomagat. Trenutno sem poskusil še z "deep scan-om" in je še 5 ur do konca. Juhu :/

Ali obstaja kakšna možnost za "undo repair disc" ali kaj podobnega? Kakršen koli način za pridobitev teh map v uporabnem stanju?
Ker se mi gre za to, da v prihodnje obdržim vse okončine in telesne dele, zelo vljudno prosim za pomoč!
P.S.Kljub temu, da sem ateist, ob tem trenutku sprejemam tudi nerazložnjive čudeže :)
  • spremenil: KlemenH ()

Mesar ::

Dokler podatek ni bil prepisan je še vedno tam, zapomni si to!
Your turn to burn!

KlemenH ::

Recuva deep scan tudi ni našel map :/
Če se ne motim, je potem, ko je končal repair disk v log-u napisal, da so mape popravljene in kopirane v mapo WDSyncData.
Tam pa ni niti map, niti fajlov. Če se ne motim, pa je to mapa kjer so kriptirani podatki od WD Sync programa :/
Mogoče kdo ve?

Nikonja ::

pozkusi z še kakšnim programčkom za unerase datotek ker eni res ne najdejo nič drugi pa vse.

pobalinka2 ::

Ko se je meni to zgodilo sem odštela 300€ in rešeni so vsi podatki.
vso srečo, nimam pa osnovne ideje kako ti pomagati :/

Gandalfar ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Trojanec ali malware

Oddelek: Pomoč in nasveti
224040 (3437) fujtajksel
»

programi za reševanje podatkov so totalno neučinkoviti

Oddelek: Pomoč in nasveti