Forum » Programiranje » [HTML5 - canvas / js] igra
[HTML5 - canvas / js] igra
luksorzi ::
Zanima me, kako se lotiti izdelave igre v html5. Zanima me predvsem princip delovanja igre.
Primer:
Na canvas narišem žogo, mi bi jo rad premikal. Tu je še labirint, po katerem jo premikam (ala PacMan).
Rad bi predvsem vedel, kako se tega lotiti (nočem, da mi vi naredite ). Pa recimo katere knjižnice pridejo v poštev ipd.
Primer:
Na canvas narišem žogo, mi bi jo rad premikal. Tu je še labirint, po katerem jo premikam (ala PacMan).
Rad bi predvsem vedel, kako se tega lotiti (nočem, da mi vi naredite ). Pa recimo katere knjižnice pridejo v poštev ipd.
Arto ::
Jaz sem enkrat nek špil delal s Crafty.js. Ampak se mi zdi da projekt ni več pretirano aktiven.
Icematxyz ::
Ko boš končal pa aplikacijo naloži na Mozilla Marketplace. Si predstavljam, da žoganje med Android, iOS, WP ... in tako naprej je nekaj dokaj novega in zagotovo bo tudi zabavno!
luksorzi ::
Hehe, trenutno sem šele v fazi učenja
Tvoja ideja pa niti ni slaba. Samo dobro bi jo bilo treba realizirati ...
Tvoja ideja pa niti ni slaba. Samo dobro bi jo bilo treba realizirati ...
Icematxyz ::
Seveda, vsi se nenehno učimo česa novega, ampak pri tem pa ne pozabi na zabavo! Pomagaj Bauncy-u rešiti jabolko in pri tem reši uganko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTML/CSSOddelek: Izdelava spletišč | 1041 (823) | black ice |
» | Izšel Firefox 19 z vgrajeno podporo za PDF (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23957 (20266) | Jackass |
» | Neznana napaka pri izdelavi spletneOddelek: Izdelava spletišč | 3740 (2813) | MisterR |
» | Chrome daleč najpočasnejši v HTML5 izrisovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19614 (16942) | MrStein |
» | Flash na mobitelih zamuja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 25114 (22761) | lurker |