» »

Katero od teh dveh mišk kupiti

Katero od teh dveh mišk kupiti

Kurzweil ::

Torej odločam sem med tema dvema miškama (pač budget 30€):

Thermaltake TTESPORTS black gaming laser mouse, USB

in

Miška RAZER Abussus mirror gaming mouse

Torej prva je laserska in ima 500 DPIja več (kar je bojda od 3000 naprej dokaj irelavantna zadeva) in je vsaj zame dokaj neznana firma, druga pa ima 1000Hz Ultrapolling™ / odzivni čas 1ms
Pospešek 15g, karkoli že to pomeni.
Naj povdarim da bi z njo igral igre, še bolj pa delal z grafiko (od rasterske, vektorske do 3d grafike), torej me zanimajo vaši predlogi kaj bi bila boljša izbira, in še to, da nebom kupoval drugje temveč točno tu za kar sem podal link... hvala za pametne namige.

p.s. in če še izkoristim malce tela threat, kakšna je dejansko razlika med optično in laserko miško?

kmetek ::

thread in ne threat=grožnja ;)
mah optika/laser naćeloma same thing.....se niti ne opazi glej.

Poznam obe besedi že od nekdaj (farsa), se opravičujem če se je kdo počutil ogroženega.
Za nek relavanten namig glede omenjenih miška pa bi bil še vedno zelo vesel ;)

p.s. Gotovo ni vse tako preprosto kot prabiš kmetek, že kolikor je meni znano je razlika v odzivnosti glede na podlago...

Pro_moted ::

Za ta denar si nabavi Logitech G400. Roka ti bo hvaležna, specifikacije pa malo boljše kot pri tisti Razer miški.

Zgodovina sprememb…

Rias Gremory ::

Razlika med laserskimi in optičnimi miškami: http://www.wisegeek.com/what-is-the-dif...
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

mr1two ::

G400 ali pa G300, malo sicer poglej tudi velikost in kakšen review. Je pa G400 klasična oblika in precej lepo sede v roko. Nekaj že mora bit na tem, da furajo to obliko že tolko časa(sam sem imel mx510, v isti obliki pa so še mx500, mx518, g500...)

Problem je da si nemorem nabavit marsikatere miške ker sem levičar, tudi za g400 mi deluje kot da je za desničarje...

huelz ::

Jokerjev test različnih mišk.
Abyssus nima stranskih knofov, zame osebno nepogrešljivi, tko da meni (uporabljam občasno tudi levo roko :D) mi je po obliki všeč ta (imel copperhead, ki je imela isto obliko), pa po testih tudi tale ni slaba. Predvidevam, da je budget 30-40 eur.
Razlika je med optičnimi in laserskimi in ni zanemarljiva, meni bolj odgovarjajo laserske, rabiš pa zato kvalitetno podlago. Sicer te tanove imajo ravno v ta namen vgrajen še optični senzor, saj pri dviganju rade zgubijo fokus.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: huelz ()

bajsibajsi ::

g400 je zagotovo miska za desnicarje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
32069266 (7966) yayo
»

Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

38298858 (55754) Kr_Edn
»

katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )

16539475 (31547) ShowDown
»

laserska vs optična miška

1510173 (9874) roli

Več podobnih tem