» »

Novi iPad

1
2
3

Zheegec ::

]Ja - začaran krog. Nihče ga "noče", ker ga nihče ne vidi v štacunah.

Včasih je bilo to standardno na zalogi v večjih trgovinah, recimo BOF. Ni se zgodilo, da ne bi bilo na zalogi HP 15.4" ali 17" s 1920x1200 ne-glossy ekranom, včasih je bil pa tudi kakšen Sony Vaio z dual-lamp IPS glossy ekranom ali kaj podobnega, česar sedaj sploh ni več.
Ampak ljudem se ni zdelo to, da je stvar na zalogi za pogledati in da dobiš popolnoma vse informacije tam na mestu - popolnoma nič vredno. Tudi za 2% razlike v ceni so par ur spraševali in si ogledovali v trgovini, potem pa naročili preko spleta, kjer je bilo ceneje. če so potem še kakšna vprašanja pa spet pridejo v trgovine. Zato se je tega začelo čedalje manj naročevati. Sedaj, ko je stvar v fizičnih trgovinah "po naročilu" je pa razlika v ceni še toliko večja. Sedaj stvar imeti v prodaji samo za tujce, ki vprašajo in kupijo se pa ne splača, ker jih je premalo. Zanimivo je, da so v fizičnih trgovinah (Bigbang, Comshop, Harvey) najbolj prodajani prav vstopni "biznis" Probooki, ampak si noben komercialist ne upa naročiti višjega ranga na zalogo... Pa večinoma se še njim ne sanja, zakaj je to dražje, ker poznajo samo tistih par oznak procesorja, potem se pa že konča :)
Prodajalci tudi praviloma ne vedo, "kaj je v skladišču"

Večinoma se lahko direktno vidi zaloga dobavitelja v skladiščih od dobavitelja.
niti ponavadi niso preveč zainteresirani, da bi v trgovino dobavili izdelek zgolj za to, da bi si ga kupec ogledal.

Če se naroči samo en kos, se ga odpre in potem stranka ne vzame to stane več, kot je dobička pri potencialni prodaji. Zaloga stane, pri 1kos ni popustov na količino in porabatov, samo en kos bo dolgo na zalogi in treba ga bo prodati s popustom...
Precej raje imajo instant gratification - kupcu ponudijo nekaj drugega.

Aja? Pojdi v Bigbang, Comshop itd in povej, da imaš 3 leta star biznis prenosnik in bi ga rad zamenjal, pa vprašaj kaj imajo za ponuditi - odgovor bo večinoma: "nič". Z dobro ločljivostjo ekrana je na zalogi edino Asusov UX31 s 1600x900 na 13" glossy in to je že konec... V glavnem tukaj trg zadnja leta samo stagnira. Asus je imel za okoli 1000€ 1920x1080 mat na 15.6" lani... Mislim, da ga je imel Comshop.
Mimogrede Drugič - "potrebujem" pisalni strojček. Švohten procesorček, 2 giga rama, do nekje 1,6 kg, a s kvalitetnim max 13" zaslonom. Lenovo u350 mi ustreza (CULV 1.2 GHz, 2GB rama, 1,6 kg), z izjemo škart 1366 zaslona.

Top shit :) Če bi pa pod 2Kg pa nebleščeči ekran s 1600x900 ali več je pa samo Elitebook 2560P pa še to ne vem, če se trenutno dobi... Sem se malo igral z 12" s 1600x900 pa je res super.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Spc ::

HP 8710w notebook je imel 1920x1200 na 17'' monitorju.

Upam, da bomo v bodoče videli kakšen 17-20 monitor z 2048x1536
 

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Spc ()

zeleni ::

Ja za k fotoaparatu bi bila kaka tablica. Za kaj drugega ne vidim uporabnosti (iger igram precej malo, pa se to samo multiplayer).

Problem je, ker imajo vse preslab zaslon za fotografijo (ipad vkljucno). Crni se ne priblizajo, brez crne pa fotka ni vec prava. Bi raje videl, da bela vlece na rumeno.

MrStein ::

smash je izjavil:

tisto kar bi res blo revolucionarno za moje pojme je to, da bi črno naredili res črno, saj bi tako zadeva bila uporabna tudi ponoči kot nočna ura in podobno...trenutno pa v temi sveti kot božična jelka

Also known as liquid crystal display (LCD)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Jst ::

Offtopic:

izdelan v 28nm tehnologiji, žre do 30% manj energije


Beseda žre se ponavadi uporablja pri "žretju" tablet. npr: požrl je zdravilo/tablet. (Aja, saj je izdelek nova tabletka. :))

Tega sicer nisem našel v SSKJ, ampak imam doma enega neko zbirko slovenskih besed, še iz juge in je notri žretje tako opisano. No, poleg tega, kot je sedaj v SSKJ: "pojedina se je spremenila v žretje."


---

Glede iPad slik tukaj, manjka še smešna primerjava, da so prodali več iPadov, kot Lenovo, Dell, Acer PCjev. Pa ponavljali so "post PC" frazo.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Jst ::

>Za ilustracijo: leta 2002 sem si privoščil svoj prvi prenosnik. Resda me je stal pol milijona (Dell Inspiron 4100)
>in ima za današnje razmere ubog enogigaherčen P3 Mobile procesor, a ima še za današnje razmere odličen zaslon: 14"
>z ločljivostjo 1400x1050. Kolega je pol leta kasneje na 15" zaslonu imel 1600x1200, sodelavec pa leto kasneje 1920
>pik.

Ziga: enako oz. približne v enakem obdobju sem kupil jaz prvi prenosnik. Samo da sem kupil Della, P3 600-900 MHz, 15" 1600x1200 resolucija. Stal me je 750KSIT, če se ne motim in še 50kSIT za dodatno garancijo. Enkrat mi je umrl Audio in sem ga zjutraj odnesel na servis. In so mi pred mojimi očmi v 5ih minutah dali ven moj disk in v drug prenosnik. Še isto popoldne so mi rekli, da lahko pridem iskat svoj prenosnik, kjer so spet zamenjali disk in to je bilo to. Prenosnik še danes dela. Ni pa sposoben niti youtube filmčkov najnižje kvalitete predvajati. Baterija je ob nakupu zdržala kar poštenih 2 ure in pol. Sedaj pa 20min. Seveda tega prenosnika več ne uporabljam, ker sem jih kupoval potem 2004/5, 2008 in 2010. In res, resolucija je šla dol, če bi pa hotel recimo konkretno resolucijo bi pa dal od 1200EUR naprej. (Vem za 1200EUR ceno, ker sem ravno nekaj mesecev nazaj gledal s kolegom ponudbo.)

Žalostno.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zheegec ::

če bi pa hotel recimo konkretno resolucijo bi pa dal od 1200EUR naprej.

Dobro, še vedno je šla cena dol za 50% (iz 750k SIT na 1200€), ampak za navadne uporabnike je še vedno suša. HP ima dobro ločljivost šele za 900€+ pa še to samo redki modeli, prav tako vsi ostali. Apple ima solidno ločljivost šele za 1800€+.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zheegec ::

LOL. Prvič od leta 2006 in HP TC1100 tablice me je danes nekdo vprašal, koliko ima katera tablica ločljivost. To je bilo pa tako težko zadržati resni obraz...
Smo ugotovili, da ima 2ka precej slabo in da ima konkurenca boljša, novi iPad3 bo imel pa odlično :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

mtosev ::

iWill cost too much money:D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

roli ::

Jaz bi pa imel eno izmed old school tablic! Tisto, ki se iz prenosnika "prelomi" v tablico. Po možnosti z pisalom in ne preveliko ceno - pa full desktop OS. Nažalost je takih tablic zelo zelo malo. Edina stvar, ki bi tej specifikaciji ustrezala (z izjemo pisala) je Dell Inspiron Duo 1090.
http://www.r00li.com

levaky ::

Thinkpad X220 se mi zdi da je tudi tak...

roli ::

Drži. Nažalost je drag kot hudič - no ni, ampak jaz bi rad nekaj bolj kot dodatek k prenosniku ne pa zamenjavo (zakaj apple ne dela takih zadev :'( ). Bolj bi mi prav prišel kak netbook v tem stilu. Nažalost kaj dosti druge izbire kot prej omenjeni Dell inspiron duo ravno ni. Vse ostalo je nad 1000EUR - pri teh denarjih sicer lahko izbiraš med lenovo, HP, Dell, pa verjetno še kaj. Včasih je bil tu v nižjem cenovnem rangu še en Asusov netbook v takem stilu ampak ga ni več v prodaji.
http://www.r00li.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: roli ()

Bor H ::

Verjetno se bo z Win8 našel kak Asus Transformer. No, upam.

roli ::

Ja samo asusovi transformerji spet niso kaj takega kar bi jaz rad. Potem bi lahko vzel že danes kak HP slate (ta je sicer malce drag) ali pa kaj podobnega od gigabytea ali MSIja. Vsi imajo Win 7 tablice z atomom. Nažalost spet niso to ti tableti, ki bi jih jaz rad. Sicer sem našel enega takega netbooka:
http://www.amazon.com/Lenovo-Ideapad-06...
nažalost ga ne najdem v Evropi. Včasih je obstajal še Asusov eee, ki se ga je dalo tako obrnit. Pa seveda prej omenjeni Dellov Inspiron Duo.
http://www.r00li.com

matejdro ::

Ta omenjen lenovo ima ime S10-3t in se ga dobi v evropi. Sicer bolj stara zadeva, ampak pri atomih tako ali tako ni nekega velikega razvoja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matejdro ()

Bor H ::

Ok, res je da so Transformerji mal drugačni ampak za moj okus boljša verzija kot to kar ti iščeš, predvsem ker lahko "vržem stran" tipkovnico in imam tanjši tablet. Je pa to popolnoma stvar okusa, verjamem pa da se bo to bolj razmahnilo ko bo prišel Win8, sploh ker recimo pri Androidu ne vidim hude potrebe po tipkovnici (če ne morš furat več oken simultano je itak zadeva precej omejena za resno delo), Win7 pa ni še prava opcija za touch. Škoda res da je tisti Dell Inspiron dost podhranjen kar se baterije in CPUja tiče, že če bi notr zabasal novejši CPU (po možnosti AMDjev APU in DELLov layer fajn GPU pospešil...) bi velik nardil, sploh k je cena dost lušna.

roli ::

Ja tale dellov Duo je precej lušten. Sploh, ker ni zelo drag in ima dokaj dober zaslon (ne samo bogih 1024x600). Win 8 dvomim, da bo kaj dosti pripomogel na tem področju. Take tablice so že od nekdaj bolj high end in jih imajo skoraj vsi proizvajalci. Low-end pa očitno niso tako popularne. In tale dizajn z odstranljivo tipkovnico mi ni ravno všeč - iščem bolj netbooka, ki je lahko tablet ne pa tableta, ki je lahko netbook. Nekaj kot je zgoraj omenjen Lenovo X220 Tablet po primerni ceni bi bilo zelo lepo. Ker kot primarni računalnik je super, nažalost ne iščem primarnega računalnika. Čeprav bi ga lahko ampak mi preveč ustreza mac os.
http://www.r00li.com

dzinks63 ::

Najbrž ste že opazili: Samsungov odgovor na novi iPad - tablica z ločljivostjo 2560 x 1600

Nekako mi ne gre v račun tolikšna gostota, na 11,6inch je to ogromno, praktično 30 colski monitor v malem. Če bo šel ta razvoj na klasične monitorje, bodo kar naenkrat grafične kartice postale hud bootleneck.

MrStein ::

Zakaj? Pred 15 leti sem imel grafo, ki je brez problemov delala z 1280x1024.
Faktor 3 pa so v tem desetletju in pol pa že izboljšali. Ali?

PS: Aja, če bi imeli več kot 2560x1600... No ja, faktor 10 izbolšanje je tudi verjetno bilo v teh 10 letih. Je pa res, da za real time ray tracing rabiš več kot to. Pač grafe za 150 EUR ne bodo vse v max detajlih kazali.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MrStein ()

Bor H ::

No, igre bi komot laufal na 1:4 resoluciji, sploh ker pri dinamičnih prizorih ta gostota ni kritična, je bolj pomembna za statitčne slike in tekst.

Rolihandrej: Win8 bi znal pomagat, ker bo prvi (mainstream) OS, ki bo znal delat tako s touchem kot tipkovnico + miško

D3m ::

madmitch je izjavil:

SkipEU je izjavil:

Apple je mojster. Zdaj bodo naenkrat vsi potrebovali to novo višjo resolucijo, čeprav prej sploh niso opazili nobenih pomanjkljivosti. :)

Tudi Benz je bil mojster, kar na enkrat so vsi potrebovali avto, čeprav prej sploh niso vedeli za njih in so bili s konji ter parnimi stroji čisto zadovoljni.


Zares slaba primerjava. :D hahahaahaha
|HP EliteBook|R5 6650U|

Jst ::

V StarTreku vsi uporabljajo pad-e. :)


---

No, zakaj se oglašam v temi: ravno včeraj sem bral o GPU zmogljivosti iPad 3. Pa po grafih, ki sem jih videl jaz, je Asusov Transformer ene 20-30% na uč (primerjava grafov) počasnejši.

Sicer pa, kolikor se spoznam na pipeline GPUja, je resolucija važna bolj proti koncu cevovoda in če je Apple ta del "ojačal" ne vidim problema, da ne bi igre lahko tekle na native resoluciji. (Se spomnim enega članka, kjer je bilo pixlov 160% več, igra je pa delala samo 50% počasneje. Odvisno od igre, ampak povprečje je bilo takšno. Točnih resolucij se pa ne spomnim.) Bolj se mi zdi problem, da CPUja niso malo navili. Ram so povečali na 1GB (iz 512MB), CPU je pa enak. Čudno.

Moram še povedati, da sem nekaj iger videl na iPhone in SGS2 side to side. Modern Combat 3. Na iPhone-u je delal čisto tekoče (tekoče brez zelo opaznih dropov), medtem, ko je na SGS2 štekal takoj ko se je začelo streljanje (FPS dropi na diapozitive, med laufanjem okoli pa ni bilo tako hudo, ampak se je videlo, da ne dela čisto tekoče).
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

D3m ::

To leto bojo resolucije IN. Se že po glavi tepem zakaj sem kupil 23" DELL monitor, 1920 x 1080 je tko yesterday oz. 80's. JAAAAOOOOO. :))
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: D3m ()

nekikr ::

23" 1920*1080? Kaj ti je bilo, da nisi vzel 24" 1920*1200?! :)

D3m ::

Je pa mal to much zame prej sem imel 19" 1280 x 1024. Hvala vseeno.
Pa še za 200€ sem ga dobil, v prosti prodaji je bil pa 230€. Kakšna je cena sedaj pa ne vem.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Furbo ::

Jaz sem šel tudi iz 19" na 24", je kar razlika. Zdaj že pogledujem po 30" ampak še čakam na vsemogočni Apple, če slučajno vržejo ven kake hude ekrane, sicer bi že vzel 30" Dell-a.

Sploh se mi zdi da v 30" razredu ni kake spremembe že leto dni.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

D3m ::

Zame je zaenkrat 23" čisto dovolj. Prejšnjemu je samo elektronika odpovedovala, star je bil cca. 7 let. Zato sem pa vzel kar se je takrat splačalo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Jst ::

Od 27" naprej že lep čas ni bilo nič napredka. Resolucije so se ustavile pri ~2500x1500, stanje pa celo bogastvo.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

zee ::

Zdaj dobis taksno resolucijo na iPadu. 8-)
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Jst ::

:D

Sicer pa, kolikor sem gledal slike iPad2 in iPad3, je na iPadu3 res super resolucija. Sploh ko sem videl fotke, kjer so z povečevalnim steklom primerjali tekst.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

madmitch ::

Pa se taka povečava resolucije pri vsakdanji!!! rabi iPada res tako hudo pozna, da je bilo treba nov model lansirat? Mislim res na tisto uporabo, za katero je reč namenjena.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

nekikr ::

A igranje igric, brskanje po spletu in gledanju videa? JA!

thramos ::

A si že videl zadevo (oz. kaj podobnega) v živo, da si tako prepričan?

nekikr ::

Videl sem transformerja, ki ima bistveno boljši zaslon od iPada 2. Imam iPhone 4s (pred tem sem imel 4 in še pred tem 3G). Že sama razlika v zaslonu med 3G in 4 je bila dovolj dober razlog za menjavo, tu je pa stanje praktično enako. Torej ja, iz dolgoletnih izkušenj, sem prepričan.

madmitch ::

OK, spraševal sem, ker nisem imel nikoli priložnosti primerjat. Ponavadi, ko zamenjam monitor, je boljši od starega, samo to je na kakšnih 5 let. iPad dvojka, ki jo imam doma, se mi pa ne zdi tako hudo slaba, da bi morali zato menjat celo mašino. OK, mogoče nisem prav hudo zahteven, slabo pa itak vidim, tako da niti nisem kakšno merilo.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

nekikr ::

Kot rečeno, pojdi v lokalni Big Bang in si poglej Transformerja ali pa nažicaj kolega z iPhonom 4 da ti pokaže kakšna slika je na njem in potem primerjaj s tisto z iPada 2.

nUUb ::

Edina stvar, ki me pri temu privlači je resolucija. Štiri leta je odkar sem imel laptop z dobro resolucijo, na 15.4" 1680x1050. Danes pa, kot je bilo omenjeno, samo 1366x786 ipd sranje. Doma pa z veseljem uporabljam že kar nekaj časa 24" z 1920x1200 in z starim (extended) 19" 1280x1024. Tudi teli Galaxy Ace-i so kar popularni, imajo zelo podoben hardware kot Ideos X5, le 320x480 resolucije v primerjavi z 480x800.

Tole bo res treba videti v živo, ampak samo zaradi resolucije nažalost.
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz

driver_x ::

A je mogoče kdo ve kaj več o problemu pregrevanja novega iPada?

zee ::

Nekateri so zaznali segrevanje v levem spodnjem kotu, nekateri pa ne, zato nedvoumnega odgovora ni mogoce dati. Poglej si temo na Engadgetu.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zheegec ::

"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

Mavrik ::

Alien: Kaj si hotel s tem povedati?
The truth is rarely pure and never simple.

Tilen ::

Prilepil je vir z neobstoječo napravo iPad3 na prvem mestu.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zheegec ::

Don't be hating... Pač uporabna razpredelnica, kolikor so lahko razpredelnice uporabne...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Mavrik ::

Zheegec je izjavil:

Don't be hating... Pač uporabna razpredelnica, kolikor so lahko razpredelnice uporabne...


Vseeno bi rad vedel kaj si hotel točno povedati s to razpredelnico - se mi zdi da tvoj point ni bil čist jasen.
The truth is rarely pure and never simple.

ombre ::

Včeraj sem bil v apple storu, pa sem se malo igral z novim ipadom. Izgleda isto kot ipad 2, tudi po hitrosti ni bogve kaj hitrejši, kar pa se tiče ekrana - ta pa je res boljši v primerjavi z dvojko. :)
OmbreMan - Galaxy of knowledge

T-Majo ::

Hmm ... včeraj sem bil v iStore in so rekli, da pride v petek iPad 3?

Zheegec ::

Jep, ni še 100% ampak NAJ BI.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Lonsarg ::

Stvar je taka, iPad2 je imel tako slabo resolucijo, da je razlika zdaj opazna. Razlika iz iPad2 rasolucije na 1080p je to, kar zdaj opazimo pri novem iPadu. Namreč na tako malem zaslonu razlike med 1080p in new iPad resoluciji 90% ljudi ne opazi.

T-Majo ::

Zakaj bi kupil novi iPad 3, če lahko dobim ceneje iPad 2 rabljen ali nov po znižani ceni?

Kako bi odgovorili?

JayKay ::

tablico kupil v petek v trgovini, ni blo nic guzve. Na papirju se ve kakšne so specifikacije v primerjavi z 2. Zaslon je ultra sharp, knjige je kr prijetno brat. Če gledaš raw ali hd slike vse izgleda fino. Ce pa gledas vecino spletnih strani in rss feedov recimo v flipboard pa so v vecini fuzzy. IOS UI je meni itaq grd, dela pa vse tekoce in super hitro. Retina ready spili izgledajo wunderbar in tecejo bp (spilam modern combat 3).Zadnja kamera je spodobna, ampak kdo slika z ipadom, sprednja ista kot v 2, torej zanic.
Zakljucek: kdor ima 2 dvojko in ne rabim HD resolucije naj ostane pri tem. Za nov nakup pa je 3 bolj "future proof". Moj primerek ne se greje nad normalno delovno temperaturo.

PS: zaradi te nove resolucije se je velikost aplikacij n-krat povecala, tako da ce zelite imet dost stvari gor, raje kupit 32gb verzijo
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Applove novosti: iPad Air 2, iPad Mini 3, novi iMac z Retino, OS X 10.10, iOS 8.1 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
17456976 (49350) Nummy
»

Novosti z Applove predstavitve (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
5629788 (25737) PrimozR
»

Apple predstavil lep venček novosti (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
6127073 (23031) SkipEU
»

Apple iPad 3 podpira 4G le v Severni Ameriki, v Avstraliji že vložena tožba

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
3010871 (8257) Matev
»

Apple je po pričakovanjih predstavil iPad 2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
19252967 (45209) malix

Več podobnih tem