Forum » Slo-Tech » Zaklepanje tem
Zaklepanje tem
Temo vidijo: vsi
Gray_Warden ::
primer: https://slo-tech.com/forum/t508020/599
Sledita pa še moji vprašanji:
Ali lahko vsi uporabniki dobimo pravice, da odgovore napišemo tudi po tem ko nekdo zaklene temo?
in
ali lahko avtor teme dobi administratorske pravice nad svojo temo, da bo SAM odločal kdaj se neka tema zaklene? Da ne bo admin prišel in temo zaklenil ker se mu zdi dolgočasna in offtopic, čeprav avtor teme odgovora na svoje vprašanje še ni dobil?
primer: Tržna inšpekcija
Sledita pa še moji vprašanji:
Ali lahko vsi uporabniki dobimo pravice, da odgovore napišemo tudi po tem ko nekdo zaklene temo?
in
ali lahko avtor teme dobi administratorske pravice nad svojo temo, da bo SAM odločal kdaj se neka tema zaklene? Da ne bo admin prišel in temo zaklenil ker se mu zdi dolgočasna in offtopic, čeprav avtor teme odgovora na svoje vprašanje še ni dobil?
primer: Tržna inšpekcija
- zaklenil: OmegaBlue ()
Primoz ::
a) imate ... če imate odprto okno za vnos in tekst v njem (cca 10 min +- nekaj sekund)
b) ne.
b) ne.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
torej ste admini v vsakem primeru superiorni in lahko temo zaklenete kadar želite...brez soglasja avtorja teme.
Recimo, lahko tudi rečete da nečesa v svoji temi nočete več poslušati: https://slo-tech.com/forum/t70174/p3457...
Lahko avtor neke xy teme to reče? ne....prišel bo admin ki bo zaklnil temo.
Medtem ko offtopica jypa ne moderira nihče, verjetno ker ste prijatelji.
zelo zanimivo.
Recimo, lahko tudi rečete da nečesa v svoji temi nočete več poslušati: https://slo-tech.com/forum/t70174/p3457...
zelo zanimivo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gray_Warden ()
Mavrik ::
torej ste admini v vsakem primeru superiorni in lahko temo zaklenete kadar želite...brez soglasja avtorja teme.
Seveda, saj to je dejanski pomen besede "admin" a ne? :)
Tako je. Na Slo-Techu pač mi odločamo kaj je primerno za portal (torej "kaj hočemo gledat") in kaj ni. Se mi je zdelo to dokaj samoumevno.
Jypa seveda moderiramo in brišemo ko gre čez mejo - kot vse ostale. Ne-moderatorji izbrisanih sporočil ne vidijo, zato se vam zdi, da ga ne. Je pa res da je pogosto tudi na meji in provocira in opažam, da vam kljub vsej inteligenci in pritoževanju še ni uspelo pogruntati najpreprostejše in najučinkovitejše rešitve: ignorirati provokacije. Veliko lažje bi delali nam moderatorjem to delo, če za sporočili na meji ni še 50 sporočil, ki se na njega nanašajo in bi bilo potrebno pobrisati še tiste.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
hja, razumem da ste admini:D lol:D samo zaklep tem če avtor teme še ni dobil pa tudi ni ravno prijazen, right? Na forumu se je pojavilo ogromno trollov..tako stalnih kot tudi občasnih, ki iskanje odgovorov sicer otežijo.
Na forumu vi odločate kaj je primerno za portal in kaj ne. vse lepo in prav. Pa vendar ste vi priviligirani, saj svoje teme torej moderirate kot vi želite medtem ko avtor neke xy teme lahko samo gleda kako nekdo trola in temo debate usmerja v svojo smer. Nikakor pa avtor te xy teme ne more nič narediti, da bi se tega rešil.
Kot če bi primerjal policijo in navadne voznike. Policisti gredo lahko čez omejitev ko želijo, ko pa to stori navaden voznik, pa bo dobil položnico.
Moderiranje kolesarja jypa pa verjamem da mora biti težko. Kjerkoli se pojavi namreč v debato vmeša to da on vozi kolo.
če bi ga poznal, bi zvonec zanj vsekakor nastavil na Queen - Bycicle race :D
v glavnem hvala za odgovore in lep večer želim še naprej
Na forumu vi odločate kaj je primerno za portal in kaj ne. vse lepo in prav. Pa vendar ste vi priviligirani, saj svoje teme torej moderirate kot vi želite medtem ko avtor neke xy teme lahko samo gleda kako nekdo trola in temo debate usmerja v svojo smer. Nikakor pa avtor te xy teme ne more nič narediti, da bi se tega rešil.
Kot če bi primerjal policijo in navadne voznike. Policisti gredo lahko čez omejitev ko želijo, ko pa to stori navaden voznik, pa bo dobil položnico.
Moderiranje kolesarja jypa pa verjamem da mora biti težko. Kjerkoli se pojavi namreč v debato vmeša to da on vozi kolo.
če bi ga poznal, bi zvonec zanj vsekakor nastavil na Queen - Bycicle race :D
v glavnem hvala za odgovore in lep večer želim še naprej
Zgodovina sprememb…
Ziga Dolhar ::
Mimogrede - Gray, moj prispevek je šel "skozi" zaklep zaradi tega, ker sem ga začel pisati še preden je Gandalfar zaklenil temo.
Sem ga tudi jaz tepel, ker je zaklenil temo, potem ko sem se tako fejst potrudu spisat en prijazen post!
Sem ga tudi jaz tepel, ker je zaklenil temo, potem ko sem se tako fejst potrudu spisat en prijazen post!
https://dolhar.si/
Ziga dolhar, tvoj post je bil vsekakor odličen.
Aja, offtopic: Všeč mi je tvoj podpis, ki se je v zadnjem tednu na žalost izkazal za zelo neresničnega, ko so tistemu revežu zarubili hišo ker ni plačal računa za 120 eur. Lol. mar bi mu samo pohištvo prodali ali trgali od plače...
Jurček, odlično, lepo da si prišel pokazati o čem govorim in dokazati da imam prav:) ... jure in moderator ki je pobrisal njegov post bosta že vedela o čem govorim :D
Aja, offtopic: Všeč mi je tvoj podpis, ki se je v zadnjem tednu na žalost izkazal za zelo neresničnega, ko so tistemu revežu zarubili hišo ker ni plačal računa za 120 eur. Lol. mar bi mu samo pohištvo prodali ali trgali od plače...
Jurček, odlično, lepo da si prišel pokazati o čem govorim in dokazati da imam prav:) ... jure in moderator ki je pobrisal njegov post bosta že vedela o čem govorim :D
Zgodovina sprememb…
PaX_MaN ::
Je pa res da je pogosto tudi na meji in provocira in opažam, da vam kljub vsej inteligenci in pritoževanju še ni uspelo pogruntati najpreprostejše in najučinkovitejše rešitve: ignorirati provokacije. Veliko lažje bi delali nam moderatorjem to delo, če za sporočili na meji ni še 50 sporočil, ki se na njega nanašajo in bi bilo potrebno pobrisati še tiste.
Glasujem za poseben "izbriši ga" gumb samo za Jypetove poste.
predlagam tudi da vsakič ko jype napiše post kjer napiše besedo kolo, bicikel, bycicle, dvokolesnik ali karkoli kar se nanaša na kolo, se vsakomur avtomatsko začne vrteti komad
queen - bycicle race. nekakšno avtomatsko opozorilo, ki ljudi opozori da naj ne pišejo ničesar dokler se posta ne pobriše.
just a thought....
queen - bycicle race. nekakšno avtomatsko opozorilo, ki ljudi opozori da naj ne pišejo ničesar dokler se posta ne pobriše.
just a thought....
Zgodovina sprememb…
Zdaj pa trolaš isto kot Jype. Te je potrebno pobrisati potemtakem?
Zgodovina sprememb…
Mesar ::
Ne ne, čisto prav ima, jaz se popolnoma strinjam. Meni tut ni blo kul, da se vsaka tema spravi v offtopic pa neke bio energije pa kolesarje, pa če je user spraševal o tem kako se koprive reže, pride mimo jype pa začne razlagat kak se ne vozi s kolesom, pa kak moreš koprive stričt z električnim in ne motornim orodjem, ker to ni bio pa ga plini dušijo...
Kaj potem preostane ubogemu človeku kot da trolla? Jaz ne vidim drugih rešitev, tako se najlepše vključim v družbo tuki.
Da nebo pomote, naj bo zaradi mene jype kot vsi drugi in naj piše kar hoče, samo naj se uporabnike pravočasno opozarja pa tudi sami bi morali malo na tem delat (uporabniki), ker če ne več kot 50% tem pride tako daleč, da je že 2 strani offtopica, potem pa verjamem, da se adminu ne da vsega brat in raje zaklene vse. Pa malo dvomim, da se ne kontrolira pa ga vedno kr samo zanese v neke bio pa kolesarske vode, pa če tudi... naj se ga sanira ko je potrebno, po možnosti preden je tema za zaklenit al pa uporabnike mine do sodelovanja.
Kaj potem preostane ubogemu človeku kot da trolla? Jaz ne vidim drugih rešitev, tako se najlepše vključim v družbo tuki.
Da nebo pomote, naj bo zaradi mene jype kot vsi drugi in naj piše kar hoče, samo naj se uporabnike pravočasno opozarja pa tudi sami bi morali malo na tem delat (uporabniki), ker če ne več kot 50% tem pride tako daleč, da je že 2 strani offtopica, potem pa verjamem, da se adminu ne da vsega brat in raje zaklene vse. Pa malo dvomim, da se ne kontrolira pa ga vedno kr samo zanese v neke bio pa kolesarske vode, pa če tudi... naj se ga sanira ko je potrebno, po možnosti preden je tema za zaklenit al pa uporabnike mine do sodelovanja.
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mesar ()
Zdaj pa trolaš isto kot Jype. Te je potrebno pobrisati potemtakem?
ne trolam temveč dajem predlog, kako rešiti problem.
Pišem pa v duhu trenutnega stanja na forumu. Recite kar hočete vendar nekaj let nazaj je bil nivo debate na precej višjem nivoju.
Zgodovina sprememb…
St235 ::
Predvsem pa tudi če so določene teme posledice trola, to še ne pomeni, da bo dabata v njih brezveze. Pač namesto iz dejanskega izhajamo iz teoretičnega primera (Tržna inšpekcija) in to ne pomeni, da ni možno dobit nekih konktretnih informacij. O Jypetu pa je škoda zgubljat besede, ker je žal z svojim mejnim obnašanjem in posti bolj škodljiv kot vsi ostali troli skupaj, ker se čisto vedno offtopic in nabijanje debilizmov o kolesih začne z njegovi prispevkom. To da so številni uporabniki dovolj neumni, da mu nasedejo in potopijo temo tega ne spremeni.
St235 ::
ampak ti še vedno ustrajaš na njemu. Tako, da nekaj že delajo prav, pa četudi so diktatorji. Red mora bit pa čeprav slab.
Mr Hilter ::
Tu moraš biti jypovega uma, pa vam garantirano ne bojo zaklepali! Ali pa ga vsaj malo poveličuješ v temi in gre.
Ne ne, čisto prav ima, jaz se popolnoma strinjam. Meni tut ni blo kul, da se vsaka tema spravi v offtopic pa neke bio energije pa kolesarje, pa če je user spraševal o tem kako se koprive reže, pride mimo jype pa začne razlagat kak se ne vozi s kolesom, pa kak moreš koprive stričt z električnim in ne motornim orodjem, ker to ni bio pa ga plini dušijo...
Če ga ignoriraš in nadaljuješ debato bo šla lepo dalje po tvoje. Zakaj ste tako glupi da se pustite sprovocirat?
Na žalost nimamo 24 ur časa in virov da beremo vseh 50 aktivnih tem na forumu - tako da nekaj morate uporabniki prispevati tudi sami. Dejstvo pa je:
a) Tem z par strani offtopica ne bomo tolerirali.
b) Offtopicov se komot znebite tako da preprosto provociranje ignorirate in na njega ne odgovarjate. Ni se vam treba takoj spustiti na nivo trolastega bebca. V končni fazi je to namen trolov: da vas javno ponižajo ;)
Zdaj pa je nas da se odločite ali ste inteligentne odrasle osebe ali pa se vas kot najstnike da sprovocirati z vsako malenkostjo.
Pišem pa v duhu trenutnega stanja na forumu. Recite kar hočete vendar nekaj let nazaj je bil nivo debate na precej višjem nivoju.
In kako točno taki izpadi dvigujejo nivo foruma?
Zgodovina sprememb…
gzibret ::
https://slo-tech.com/novice/t509127/p34...
Evo, s kakšnimi se ubadamo.... Nekaterim se zdi čudno, da brišemo, in potem jamrajo takole:
"gzibret: nevem kje zgoraj si ti videl off topic? Resno? Človeku sem razložil princip delovanja homeopatije, seveda boš pa na netu najdel samo pozitivne stvari o homeopatiji ter kako je ozdravel ta in ta osebek... "
PS - novica govori o SMS-ih in Facebooku
Evo, s kakšnimi se ubadamo.... Nekaterim se zdi čudno, da brišemo, in potem jamrajo takole:
"gzibret: nevem kje zgoraj si ti videl off topic? Resno? Človeku sem razložil princip delovanja homeopatije, seveda boš pa na netu najdel samo pozitivne stvari o homeopatiji ter kako je ozdravel ta in ta osebek... "
PS - novica govori o SMS-ih in Facebooku
Vse je za neki dobr!
Če ga ignoriraš in nadaljuješ debato bo šla lepo dalje po tvoje. Zakaj ste tako glupi da se pustite sprovocirat?
niti sami se ne držite lastnih pravil. Rekel si nam da smo glupi... si boš prilepil persona rudis?
Zakaj smo na tem forumu? Ker je v sloveniji na žalost to edina možnost saj zaenkrat še ni alternative. Razen če se gremo o računalnikih menit na hribi.net :Dlol:D
Zgodovina sprememb…
Vseeno pa nisi odgovoril, zakaj (če ti je visok nivo foruma pomemben) sam pri tem ne sodeluješ, ampak slediš ostalim s trolanjem. To nas res zanima :)
Zato ker jype (& žlahta) neprestano z ''argumenti'' spodbija ali pa briše vse kar jim ne paše.
Kot argument je zadosti že njihovo mišljenje.
Kot argument je zadosti že njihovo mišljenje.
Matako ::
Hodite kot mačke okrog vrele kaše. Ban jypeta bi rešil težavo. Žal ni možno, imo.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Ziga Dolhar ::
Mr Hilter: pokaži prosim en svoj post, ki ti ga je v debati, v kateri sodeluje tudi sam, brisal jype. Hvala.
https://dolhar.si/
Ziga Dolhar je izjavil:
Mr Hilter: pokaži prosim en svoj post, ki ti ga je v debati, v kateri sodeluje tudi sam, brisal jype. Hvala.
Saj si ti isti (Batman & Robin). Pokaži mi en post kjer je kdorkoli brisal jypetovo kompenziranje kompleksa nezmožnosti udejstvovanje na fitnesu med pow... bom napisal bilderji ker itak ne ločiš.
PNG ::
Dejstvo je, da si jype želi upoštevanja na tem forumu. Podobno kot Thomas (če se ne motim v nicku?). Problem je, ker se dostikrat ne zaveda, da se spravlja v teme, kjer potrebuješ veliko bodisi akademskega znanja bodisi praktičnih izkušenj in ne zgolj nekaj motivacije, navdušenosti in logičnega razmišljanja (= programiranje) za zaobvladanje tematike (pa ne trdim da je dober vsaj v programiranju, samo tako se sam oglašuje tukaj).
Vsekakor je dober nasvet, da se njegove poste enostavno ignorira. Če jih dobro prebereš tako vidiš, da menjava mnenje in skače sem ter tja brez argumentov, tistih par argumentov ki jih ima pa so hitro recipročni.
Pa še en moj nasvet: nehajte težiti moderatorjem. Ubogi reveži so v precepu ali izdati sebe ali svoje prijatelje, ne postavljajte jih v nepotrebne dileme in raje razvijte svoje mnenje. Nikar ne pozabite da ljudje, ki moderirajo forum, niso prispevali praktično nič, ali pa zelo malo, k kvaliteti in razvoju imena te strani.
Vsekakor je dober nasvet, da se njegove poste enostavno ignorira. Če jih dobro prebereš tako vidiš, da menjava mnenje in skače sem ter tja brez argumentov, tistih par argumentov ki jih ima pa so hitro recipročni.
Pa še en moj nasvet: nehajte težiti moderatorjem. Ubogi reveži so v precepu ali izdati sebe ali svoje prijatelje, ne postavljajte jih v nepotrebne dileme in raje razvijte svoje mnenje. Nikar ne pozabite da ljudje, ki moderirajo forum, niso prispevali praktično nič, ali pa zelo malo, k kvaliteti in razvoju imena te strani.
Zdaj si nas pa ranil v dno srca :(
Je pa razvijanje svojega mnenja zdravo za razvoj osebnosti in se s tabo v večini sporočila popolnoma strinjam. ;)
PacificBlue ::
Vsekakor je dober nasvet, da se njegove poste enostavno ignorira.
Rešitev je tudi skripta v skrajni sili:)
http://urban.spletno-mesto.com/slo-tech...
I’m out.
:3
:3
Ja za jype-a to ne bo v redu, ker ga veliko ljudi quote-a ko mu želi sporočiti kako zelo pristransko je njegovo mnenje in še vedno bereš praktično vse njegove poste.
EDIT: Ma ne Mavrik, ne jemlji si tega k srcu. Sploh pa nisem imel tebe v mislih, ko sem to pisal. Nekaj moderatorjev je čisto korektnih tukaj, je pa res da redkokdaj zaidem izven software/hardware rubrik in sedaj ko sem, sem spoznal čisto nov svet S-T, svet ki mi je žal da obstaja.
EDIT: Ma ne Mavrik, ne jemlji si tega k srcu. Sploh pa nisem imel tebe v mislih, ko sem to pisal. Nekaj moderatorjev je čisto korektnih tukaj, je pa res da redkokdaj zaidem izven software/hardware rubrik in sedaj ko sem, sem spoznal čisto nov svet S-T, svet ki mi je žal da obstaja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PNG ()
Jaz imam že opozorilo, čeprav nisem storil popolnoma nič takšnega, da bi si ga zaslužil (eno osebo sem naslovil po njeni akademski izobrazbi)...niti še nisem dobil razlage kaj to opozorilo pomeni.
Takle mamo.
Takle mamo.
kakorkoli. moderatorji nam pravijo da naj ga ignoriramo, medtem ko sami proti njegovemu trolanju ne naredijo nič. So nemočni proti njemu in njemu podobnim, ali pa so njegovi prijatelji in mu pustijo da dela kar hoče.
če bi recimo nekdo drug pisal nonstop offtopice, bi slej ko prej nek moderator napisal DOVOLJ JE BILO in:
a.) zaklenil temo
b.) pobrisal poste
če jype napiše goro offtopica in več kot očitno izjemno zniža nivo debate pa sledi
a.) moderatorji v to temo niti ne pogledajo
b.) naziv persona rudis dobi tip ki je znorel zaradi jypovega nabijanja v prazno.
in ja, moderatorji kot taki za ime tega foruma niso naredili nič. To so naredili izključno obiskovalci, ki ime slo-tech širijo naprej. Moderatorji s svojim DOVOLJ JE BILO in zaklepanjem tem ter kaznovanjem vseh uporabnikov razen jypa, k imenu slo-tech ne primomorejo ravno veliko. četudi jype od časa do časa predava v kiberpipi, nikogar ne zanima kako je spoznal svojo punco, kako vsak dan kolesari v službo kot manijak in kako se duši v Ljubljani ker nima denarja da bi se preselil tja kjer je zrak čist.
Moje mnenje pač. Pri ostalih ki trolajo se več ali manj vidi da trolajo. Se spomnim teme, kjer smo se z mesarjem pogovarjali kako naj bi bil celeron boljši od i5:D smeh. Tisto je bilo očitno trolanje, pisali smo mu ker je bilo smešno. Jype pa mi daje vtis, da:
a) niti ne ve da trola, je v svoje "znanje" prepričan in je izjemno vzvišen
b) nima življenja, zato cel dan visi na forumu in namerno trola.
Zakaj sem izbral ravno Jypa kot primer trola na tem forumu? Ker ga vsi na tem forumu poznajo in vsi ga sovražijo zaradi njegovega trolanja. Tako da vsak ki pozna slo-tech tudi ve za vzvišenega jypa, ki rad vozi svoje kolo in to povsod pojasni. me zanima če je to povedal tudi ko je predaval v kiberpipi?
če bi recimo nekdo drug pisal nonstop offtopice, bi slej ko prej nek moderator napisal DOVOLJ JE BILO in:
a.) zaklenil temo
b.) pobrisal poste
če jype napiše goro offtopica in več kot očitno izjemno zniža nivo debate pa sledi
a.) moderatorji v to temo niti ne pogledajo
b.) naziv persona rudis dobi tip ki je znorel zaradi jypovega nabijanja v prazno.
in ja, moderatorji kot taki za ime tega foruma niso naredili nič. To so naredili izključno obiskovalci, ki ime slo-tech širijo naprej. Moderatorji s svojim DOVOLJ JE BILO in zaklepanjem tem ter kaznovanjem vseh uporabnikov razen jypa, k imenu slo-tech ne primomorejo ravno veliko. četudi jype od časa do časa predava v kiberpipi, nikogar ne zanima kako je spoznal svojo punco, kako vsak dan kolesari v službo kot manijak in kako se duši v Ljubljani ker nima denarja da bi se preselil tja kjer je zrak čist.
Moje mnenje pač. Pri ostalih ki trolajo se več ali manj vidi da trolajo. Se spomnim teme, kjer smo se z mesarjem pogovarjali kako naj bi bil celeron boljši od i5:D smeh. Tisto je bilo očitno trolanje, pisali smo mu ker je bilo smešno. Jype pa mi daje vtis, da:
a) niti ne ve da trola, je v svoje "znanje" prepričan in je izjemno vzvišen
b) nima življenja, zato cel dan visi na forumu in namerno trola.
Zakaj sem izbral ravno Jypa kot primer trola na tem forumu? Ker ga vsi na tem forumu poznajo in vsi ga sovražijo zaradi njegovega trolanja. Tako da vsak ki pozna slo-tech tudi ve za vzvišenega jypa, ki rad vozi svoje kolo in to povsod pojasni. me zanima če je to povedal tudi ko je predaval v kiberpipi?
Zgodovina sprememb…
Gray_Warden je izjavil:
Ti ni treba utemeljevati, je nam vsem jasno
Ko bi še jype podal kdaj kakšen argument, ne le über mnenja bi bil manj nadležen/škodljiv.
oemdzi ::
U mater pa sm mislu, da sm jst cuden, ker vedno ko pomislim na slotech se spomnim na kolesarja z izjemnimi sposobnostmi na razlicnih podrocjih, ki zivi z zenko v popolnoma enakopravnem zakonu, kjer izmenicno en dan nosi on hlace drug dan pa jih zenka, medtem ko on kolesari v kikli
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
zee ::
A lahko nehate travmirat o tem zapiranju tem?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
gendale ::
lej dečki (akhm moderatorji)
nehite se sprenevedat ker izpadete bedni
jype ma poseben status kar se tiče trollanja
on je največji troll na forumu
pa vem, da ne bo nikol dobil nobenega naziva
niti ne boste nikol pobrisal dovolj njegovih postov
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
_IKE_ ::
OmegaBlue ::
Glej müdel, če lahko malo umiriš svoje trolanje bom imel več časa za branje jypa :D
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Mesar ::
Zakaj? Končno ena tema brez Jypea :)
Mislim da ga prsti precej srbijo, da bi se nam tule pridružil.......
Naj... samo, da nebo preusmerjal debato spet v recimo kolesarjenje al pa kaj podobnega.
Your turn to burn!
CoolBits ::
Jype je čisto ok... po mojem, samo vas zgleda večina ne razume kaj hoče povedat, ker ne razlaga na dolgo ampak kratko in jedernato.
Da si pa moderatorji lahko dovolijo več kot uporabniki je pa popolnoma jasno, zato tudi vsak nemore bit moderator. :)
Da si pa moderatorji lahko dovolijo več kot uporabniki je pa popolnoma jasno, zato tudi vsak nemore bit moderator. :)
oemdzi ::
Tocno to! In tisto kolesarjenje je metafora, ampak smo prepocasni da bi ga dojeli ! In dokaz da gre za velikega kolesarja je ze ta tema, sploh ga ni tukaj pa se zarad njega kregamo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
>Jype je čisto ok... po mojem, samo vas zgleda večina ne razume kaj hoče povedat, ker ne razlaga na dolgo ampak kratko in jedernato.
jype je sam priznal, da v določenih temah trolla
samo za razliko od mene, ki digitalcku napišem da je kreten in da naj crkne, on svoje trollanje zavije v celofan
jype je sam priznal, da v določenih temah trolla
samo za razliko od mene, ki digitalcku napišem da je kreten in da naj crkne, on svoje trollanje zavije v celofan
Tocno to! In tisto kolesarjenje je metafora, ampak smo prepocasni da bi ga dojeli ! In dokaz da gre za velikega kolesarja je ze ta tema, sploh ga ni tukaj pa se zarad njega kregamo...
Nihče se ne prepira glede njega:D lol:D
samo raziskujemo kako rešiti ta problem.
Če se njemu gleda skozi prste pa predlagam da začnemo vsi samo še trolat....pa da vidimo koliko ljudi bo potem dobilo statuse.
Zgodovina sprememb…
figula ::
Naslov teme bi lahko bil tudi: "linčajmo jypeta"
Kdaj pa kdaj je res tečen, kdaj pa kdaj je pa koristen.
Preveč resno jemljemo vse skupaj.
Aja, kako rešiti problem? Na tem forumu je nakladalnica, v kateri "živi" nekaj mladeničev, ki tu in tam pridejo tudi malo ven, večinoma pa se imajo "doma" v redu in se zabavajo po svoje. Torej: jype odpre svojo temo, kjer bo doma, pa bomo hodili k njemu na obisk, kadar mu bomo hoteli kaj lepega povedat in vprašat kaj naj oblečemo za na kolo. Pa malo bo lahko prišel tudi ven, saj je vendarle dolgoleten in soustvarjalen član tega foruma – toliko si že zasluži.
(ali se je dovoljeno ob vsem skupaj tudi malo zabavat?)
Kdaj pa kdaj je res tečen, kdaj pa kdaj je pa koristen.
Preveč resno jemljemo vse skupaj.
Aja, kako rešiti problem? Na tem forumu je nakladalnica, v kateri "živi" nekaj mladeničev, ki tu in tam pridejo tudi malo ven, večinoma pa se imajo "doma" v redu in se zabavajo po svoje. Torej: jype odpre svojo temo, kjer bo doma, pa bomo hodili k njemu na obisk, kadar mu bomo hoteli kaj lepega povedat in vprašat kaj naj oblečemo za na kolo. Pa malo bo lahko prišel tudi ven, saj je vendarle dolgoleten in soustvarjalen član tega foruma – toliko si že zasluži.
(ali se je dovoljeno ob vsem skupaj tudi malo zabavat?)
_IKE_ ::
Tema o zaklepanju tem se je sprevrgla v temo "JYPE in njegovo nekaznovano trolanje" ......druge teme se zaprejo ko se odletijo v off topic. Torej ?
ahac ::
Si mu fovš, a ne? Ti se tolk trudiš trollat, pa ti ne uspeva... pol pa pride jype in trolla, ko niti ne poskuša.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
sm jelly
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naj Slo-tech člani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12382 (8638) | innerspace |