Forum » Slo-Tech » Zaklepanje tem
Zaklepanje tem
Temo vidijo: vsi
Mipe ::
Problem pri gendalu je predvsem v tem, da preveč "pobere" na 4chanu in potem to raztresava povsod, kamorkoli stopi. Pa še misli si, da je kul.
Gray_Warden ::
odličen primer offtopicov:) hvala za sodelovanje fantje.
no moderatorji. Je bil to dovolj lep prikaz na kakšnem nivoju je tu nivo debate? Praktično se je razpaslo, da je vsak začel trolat po svoje. le na rahlo je treba nakazati, da obstaja možnost in jo vsak pograbi. ugibam, vendar je moje mnenje, da se je to razpaslo zaradi takih kot so jype in podobni, ki lahko trolajo kot želijo in zato niso in niti nikoli ne bodo kaznovani.
malo poglejte koliko postov se je nabralo zgoraj, kjer avtor niti okvirno ne predloži nekih dokazov da ima prav, niti ne obrazloži zakaj tako misli. Samo mnenja, mnenja, mnenja in še enkrat mnenja. Na koncu pa še nekdo ki napiše da je jelly in odgovor na to, da ta človek preveč visi na 4chanu. Vsekakor niti okvirno ni bilo to mišljeno v moji temi.
svoje sem povedal.
ps.: da o tem, kako jype vpliva na debato ne govorim. Lep prikaz ste imeli že zgoraj. Ljudje so alergični nanj. Samo da ga nekdo omeni, ljudje kar pobesnijo. Dvomim da si želite takšne reklame...slo-tech..kraj kjer izveš da jype rad kolesari in kjer se lahko trola kot želi.
no moderatorji. Je bil to dovolj lep prikaz na kakšnem nivoju je tu nivo debate? Praktično se je razpaslo, da je vsak začel trolat po svoje. le na rahlo je treba nakazati, da obstaja možnost in jo vsak pograbi. ugibam, vendar je moje mnenje, da se je to razpaslo zaradi takih kot so jype in podobni, ki lahko trolajo kot želijo in zato niso in niti nikoli ne bodo kaznovani.
malo poglejte koliko postov se je nabralo zgoraj, kjer avtor niti okvirno ne predloži nekih dokazov da ima prav, niti ne obrazloži zakaj tako misli. Samo mnenja, mnenja, mnenja in še enkrat mnenja. Na koncu pa še nekdo ki napiše da je jelly in odgovor na to, da ta človek preveč visi na 4chanu. Vsekakor niti okvirno ni bilo to mišljeno v moji temi.
svoje sem povedal.
ps.: da o tem, kako jype vpliva na debato ne govorim. Lep prikaz ste imeli že zgoraj. Ljudje so alergični nanj. Samo da ga nekdo omeni, ljudje kar pobesnijo. Dvomim da si želite takšne reklame...slo-tech..kraj kjer izveš da jype rad kolesari in kjer se lahko trola kot želi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gray_Warden ()
Eh, ne morem več spremeniti prejšnjega posta in dopisati naslednjega:
kar sem želel povedat:
- taki kot so jpe lahko trolajo kot želijo in ne bodo kaznovani. sploh. nikoli. tudi če več kot očitno konkretno znižajo nivo debate in debato usmerijo povsem drugam. ampak teme kjer on trola, niso nikoli zaklenjene. To, da ljudje njegovo trolanje sovražijo, sem izjemno lepo pokazal s to temo.
- v drugih temah se pojavi recimo nekaj postov offtopica in tisto temo lepo zaklenete, ali pa je admin celo tako pogumen da napiše da nečesa v svoji temi noče več poslušati. lol.
Zakaj recimo niste zaklenili takrat tiste teme o slabih voznikih, kjer je jype trolal s kolesarji vmes? Niti niste posegli vmes....razn da je nekaj ljudi ki so nasprotovali jypu dobilo znak persona rudis.
moderirajte vse ali nikogar.
kar sem želel povedat:
- taki kot so jpe lahko trolajo kot želijo in ne bodo kaznovani. sploh. nikoli. tudi če več kot očitno konkretno znižajo nivo debate in debato usmerijo povsem drugam. ampak teme kjer on trola, niso nikoli zaklenjene. To, da ljudje njegovo trolanje sovražijo, sem izjemno lepo pokazal s to temo.
- v drugih temah se pojavi recimo nekaj postov offtopica in tisto temo lepo zaklenete, ali pa je admin celo tako pogumen da napiše da nečesa v svoji temi noče več poslušati. lol.
Zakaj recimo niste zaklenili takrat tiste teme o slabih voznikih, kjer je jype trolal s kolesarji vmes? Niti niste posegli vmes....razn da je nekaj ljudi ki so nasprotovali jypu dobilo znak persona rudis.
moderirajte vse ali nikogar.
Zgodovina sprememb…
sesobebo ::
malce off-topic, ampak:
i'm in awe. tut crke mu ni blot reba napisat, pa se je tema kr sama spelala na to, da jype kolo vozi.
Transcendenca Trola, al koko?
i'm in awe. tut crke mu ni blot reba napisat, pa se je tema kr sama spelala na to, da jype kolo vozi.
Ziga Dolhar ::
Godwin je dobil močno konkurenco. Po kom jo bomo poimenovali?
Dalj kot se debata razvija, večja je verjetnost omembe kolesarjev.
Dalj kot se debata razvija, večja je verjetnost omembe kolesarjev.
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
sesobebo...
pravzaprav je jype vmes komentiral da vozi kolo, pa so pobrisali post. s tem se je hotel norčevati iz mene, pravzaprav pa je lepo pokazal na kakšnem nivoju delujejo njegovi možgani.
Žiga....lol:D žalostno vendar resnično. Kakorkoli se bo tema začela o tem forumu, slej ko prej bo debata prišla na jypa in njegovo kolo. kakorkoli obrneš.
Ob besedi slotech imam jaz in verjetno še mnogo drugih najprej asociacijo na kolesarja jypa in njegov boj za svojo pravico. nikakor pa ne, da naj bi bil to nek tehnološko obarvan strokoven forum.
pravzaprav je jype vmes komentiral da vozi kolo, pa so pobrisali post. s tem se je hotel norčevati iz mene, pravzaprav pa je lepo pokazal na kakšnem nivoju delujejo njegovi možgani.
Žiga....lol:D žalostno vendar resnično. Kakorkoli se bo tema začela o tem forumu, slej ko prej bo debata prišla na jypa in njegovo kolo. kakorkoli obrneš.
Ob besedi slotech imam jaz in verjetno še mnogo drugih najprej asociacijo na kolesarja jypa in njegov boj za svojo pravico. nikakor pa ne, da naj bi bil to nek tehnološko obarvan strokoven forum.
Zgodovina sprememb…
@Gray_Warden: Morda je to znak, da so techovci premalo ekcentrični oziroma ekstrovertni, da bi preglasili jypeta s svojo tehnološko obarvano avro. Kje se zdaj skrivate? Menda se ne boste pustili ugnati enemu kolesarju?
malce off-topic, ampak:
Gray_Warden je izjavil:
Zakaj sem izbral ravno Jypa kot primer trola na tem forumu? Ker ga vsi na tem forumu poznajo in vsi ga sovražijo zaradi njegovega trolanja. Tako da vsak ki pozna slo-tech tudi ve za vzvišenega jypa, ki rad vozi svoje kolo in to povsod pojasni. me zanima če je to povedal tudi ko je predaval v kiberpipi?
tu sem lepo razložil, zakaj sem izbral ravno njega. Tega vsi poznajo in bodo takoj vedeli o čem govorim. sicer ni edini samo je pa daleč najbolj tečen.
Mipe....nismo tako zagledane vase, da bi do zadnjega diha nabijali svoje, četudi se morda motimo. Nekateri smo sposobni na neko reč pogledati tudi iz drugega zornega kota in videti da se morda motimo. sicer pa če moderatorji lahko zaklepajo teme in brišejo poste bi lahko tudi to malo uredili.
Pismo, se počutim kot da smo v osnovni šoli, kjer si za vse prepuščen sam sebi. Tovarišica ne jebe 5%, razen da pridne učence kaznuje, poredne pa ne ker itak nima vzvoda ki bi ga lahko uporabila. Na koncu pa uporabi klavrni stavek: IGNORIRAJTE GA. Ja HALO NO. ZAKAJ PA STE VI TU?
Zgodovina sprememb…
gendale ::
>Pismo, se počutim kot da smo v osnovni šoli, kjer si za vse prepuščen sam sebi. Tovarišica ne jebe 5%, razen da pridne učence kaznuje, poredne pa ne ker itak nima vzvoda ki bi ga lahko uporabila.
to se ponavad konča s tem, da učenci sami podelijo pravico
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
>Pismo, se počutim kot da smo v osnovni šoli, kjer si za vse prepuščen sam sebi. Tovarišica ne jebe 5%, razen da pridne učence kaznuje, poredne pa ne ker itak nima vzvoda ki bi ga lahko uporabila.
in spet pridni potem najebejo, poredni pa gredo skozi.
http://slo-tech.com/forum/t509718/p3460...
moram še kaj dodati?
tema je bila o baumaxu in grozni gneči ob otvoritvi le tega, kar naj bi nakazovalo na to da krize pravzaprav ni. Tip je to razumel kot indikator, da mora poročati o tem da kriza vpliva na to da vozniki vozijo tako počasi kot kolesarji. XD
in...ali je kdo to moderiral? NE.
Meni je všeč, da se je avtomobilski promet s krizo občutno zmanjšal in danes zjutraj so avtomobili vozili že skoraj tako hitro, kot kolesarji.
moram še kaj dodati?
tema je bila o baumaxu in grozni gneči ob otvoritvi le tega, kar naj bi nakazovalo na to da krize pravzaprav ni. Tip je to razumel kot indikator, da mora poročati o tem da kriza vpliva na to da vozniki vozijo tako počasi kot kolesarji. XD
in...ali je kdo to moderiral? NE.
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Gandalfar ()
Gandalfar ::
In ste ga uspesno ignoriral in tema je sla dalje. Za dva dni nazaj pa ni nekje fore ga brisat, ker je tema sla ze dve strani dalje.
haha, kolk se motate ven
priznajte da jype je vaš človek
in da zanj veljajo druga pravila
pa da zaključimo temo
ker s temi izgovori zdj si samo sramoto delate
priznajte da jype je vaš človek
in da zanj veljajo druga pravila
pa da zaključimo temo
ker s temi izgovori zdj si samo sramoto delate
JanK ::
"Think about how stupid the average person is,
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin
vidimo dovolj kar ni brisanega.
In vidimo koliko drugih tem se zapre zaradi nekaj trapastih postov, napisanih v ŠALI.
In vidimo koliko drugih tem se zapre zaradi nekaj trapastih postov, napisanih v ŠALI.
Zgodovina sprememb…
a je res tolk težko priznat, da zanj veljajo druga pravila kot za ostale
kdorkoli drug bi z enako količino trolanja in žaljenja že imel naslov persona rudis
recimo digitalcek
on je manj tečen z bogimi avtorji kot jype s kolesom, nasveti za iskanje žensk in nasveti za prehrano/vadbo
pa je digitalcek dobil naziv
jype pa ne
kdorkoli drug bi z enako količino trolanja in žaljenja že imel naslov persona rudis
recimo digitalcek
on je manj tečen z bogimi avtorji kot jype s kolesom, nasveti za iskanje žensk in nasveti za prehrano/vadbo
pa je digitalcek dobil naziv
jype pa ne
ali pa recimo uporabnik globalna80...je dobil naziv persona rudis, kljub temu da vedno utemelji svoje mnenje, četudi je pogosto smešno (iz mojega vidika, saj nisem tak paranoik kot globalna80 in ne verjamem ravno vsem teorijam zarote). ampak ga utemelji. kolikokrat je jype utemeljil svoje mnenje? In koliko ljudi je užalil s svojim pisanjem?
globalna80 se je celo tako nizko spustil da se je tule javno opravičil: Opravicilo2 in ima kljub temu še vedno naziv persona rudis.
Veliko tem ki jih je globalna80 odprl ste tudi zaklenili. v čem se globalna80 razlikuje od jypa?
globalna80 se je celo tako nizko spustil da se je tule javno opravičil: Opravicilo2 in ima kljub temu še vedno naziv persona rudis.
Veliko tem ki jih je globalna80 odprl ste tudi zaklenili. v čem se globalna80 razlikuje od jypa?
Zgodovina sprememb…
oemdzi ::
V cemu tocno si na slabsem ce imas kaksno izmed oznak ? Za trolla je to lahko kvecjemu le pohvala, da dobro opravlja svoje delo.
nisi nič na slabšem, ubistvu si samo želimo, da bi tudi jype dobil zasluženo pohvalo
V cemu tocno si na slabsem ce imas kaksno izmed oznak ? Za trolla je to lahko kvecjemu le pohvala, da dobro opravlja svoje delo.
prav nič nisi na slabšem. popolnoma nič. samo to je pač neka sramotilna kazen, ki jo dobijo vsi razen jypa, saj njega enostavno spregledajo in to gre 3/4 uporabnikom slo-techa na živce. Preostala 1/4 pa pač ne hodi v ložo.
(številke sem napisal kar tako približno).
Zdaj pa se z iskanjem izgovorov zakaj neke teme zaklenejo, druge pa pustijo že precej sramotijo. Meni je gandalfar nek post že pobrisal in napisal naj dvignem nivo debate.....točno tistega kjer sem pokazal da je jype v temi o baumaxu napisal nekaj o kolesarjih.
Več kot očitno so na njegovi strani kar se več kot očitno vidi pri moderiranju.
zakaj sem izgubil živce in ustvaril to temo?
http://slo-tech.com/forum/t70174/p34574...
zato. Če bi offtopic pisal jype, vsekakor take izjave ne bi bilo.
Zgodovina sprememb…
more like 'spregledajo'
Gray_Warden, težko bi rekel, da je globalna80 kadarkoli utemeljil svoje izjave, razen če pod utemeljitev šteješ klamfanje novih neutemeljenih izjav. Temelji njegovih izjav so v njegovi bujni domišljiji ali pa morebitni bolestni težnji po pozornosti. Zgolj offtopic pripomba. Ne gre žalit oseb, ki dejansko podprejo svoje izjave z dejstvi.
Mr Hilter ::
Jaz razumem in me niti ne moti če mi kdaj kdo pobriše tudi pravilen odgovor.
Moti me pa da imajo eni pravico pisati kozlarije in se ne briše. Potem ga drugi pa še podprete zato da zmagate na internetu, OP pa ni dobil odgovora le oprali smo/ste mu možgane.
Moti me pa da imajo eni pravico pisati kozlarije in se ne briše. Potem ga drugi pa še podprete zato da zmagate na internetu, OP pa ni dobil odgovora le oprali smo/ste mu možgane.
kmetek ::
jype bi moral že davno imeti naziv, ima protekcijo....mi ostali, navadni luzerji imamo pa nazive in ne moremo ZS pošiljati....pa nikjer ni pravila, da ne moreš pošiljati ZS.
dvojna merila at it's best.
ne moreš pošiljati ZS.
drugi potem takoj kakor jim paše klikajo "priporočaj izbris".
dvojna merila at it's best.
ne moreš pošiljati ZS.
drugi potem takoj kakor jim paše klikajo "priporočaj izbris".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
gruntfürmich ::
jype ne more dobiti naziva. ker je plačan s strani slo-techa da piše gor (na tem portalu so se že verjetno davno začeli obračat dobri denarji, da je treba stvar naprej terat v tej smeri). plus tega da ga še kakšne druge stranke plačujejo da trola v njihovem imenu (glede tega predvsem mislim na homosexualce in trolanje jypeja v temi o njihovih porokah; morda ga pa še kakšni zeleni fašisti plačujejo).
jst nimam druge razlage zakaj bi model toliko visel tu gor in nas želel vse spreobrniti...
jst nimam druge razlage zakaj bi model toliko visel tu gor in nas želel vse spreobrniti...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
spet ista zgodba - Vaje z utežmi
Je dokazano da so tupeki, sj ne morem verjetn kaj je sel brisat, potemtakem bi lahko 3/4 foruma zradirali
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
zakaj ste zaklenili recimo to temo:
Samohranilke, odpoved varstvenega dodatka, fovšarija
kak je vaš izgovor za zaprtje te teme?
Sem mislil da naj bi to bil forum, tista tema pa je bila napisana v Loži? just asking ker resno ne štekam na podlagi česa kar zaklepate teme in napišete da naj gredo uporabniki klepetat drugam?
Samohranilke, odpoved varstvenega dodatka, fovšarija
kak je vaš izgovor za zaprtje te teme?
Sem mislil da naj bi to bil forum, tista tema pa je bila napisana v Loži? just asking ker resno ne štekam na podlagi česa kar zaklepate teme in napišete da naj gredo uporabniki klepetat drugam?
Zgodovina sprememb…
zee ::
Tema je bila brzkone zaprta, ker so bila vsa sporocila bolj ali manj kanaliziranje frustracij zaradi trenutnega sistema dodeljevanja socialnih pomoci.
Predlaganih ni bilo prav nobenih resitev. Toliko manj je bilo argumentirane debate.
Predlaganih ni bilo prav nobenih resitev. Toliko manj je bilo argumentirane debate.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
puffs ::
Are you kidding, obstaja tema kjer se jajp še ni oglasil? Mogoče začnem spet bolj brat forum :D
Ah, vidim da se je oglasil pa so ga brisali - menda :(
Agreed.
Še boljši nasvet je bannat sloteh, le kaj bo jajp brez svojega občinstva ^^ novice pa tudi niso na takem nivoju da se ne bi dalo prežitevi brez.
Ah, vidim da se je oglasil pa so ga brisali - menda :(
jype bi moral že davno imeti naziv
Agreed.
Vsekakor je dober nasvet, da se njegove poste enostavno ignorira.
Še boljši nasvet je bannat sloteh, le kaj bo jajp brez svojega občinstva ^^ novice pa tudi niso na takem nivoju da se ne bi dalo prežitevi brez.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: puffs ()
Mavrik ::
Glede na to, da je ta topic iz "zaklepanje tem" prešel na praktično izključno debato o tem kako je Jype grdi grdi (nekaj kar na Slo-Techu zelo ne maramo), se mi zdi da smo že več kot dovolj nabili ego.
V prihodnje pa prosim kje drugje še malo povadite umetnost držanja niti pogovora znotraj zastavljene teme, saj bo potem manj tem zaklenjenih.
V prihodnje pa prosim kje drugje še malo povadite umetnost držanja niti pogovora znotraj zastavljene teme, saj bo potem manj tem zaklenjenih.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
pravzaprav se motiš. Topic je še kako povezan z zaklepanjem tem in sankcioniranjem upoarbnikov. Namreč...če neki xy uporabniki pišejo offtopic, se tema zaklene. Če jype ali njemu podobnu pišejo offtopic pa moderatorjev ni od nikoder, tema pa se ne zaklene.
Poleg tega so v tej temi bili posti argumentirani, kar se za jypove poste ne da trditi. Prehod iz zaklepanja tem kjer jypa ni in zaklepanja tem kjer jype trola je v tem primeru smiselen.
Kar se tiče zaklepa tiste teme o socialni pomoči...in kaj če so uporabniki pisali frustracije tja? Ali kjerkoli piše da je to prepovedano? Nikjer namreč ne najdem pravila, da se o državi na tem forumu ne sme tarnat. Toraj moramo tu samo hvaliti državo?
Sprašujem izključno zato ker sem na začetku o slo-techu imel zelo pozitivno mnenje, ki pa je popolnoma izhlapelo.
Se pa strinjam o tvoji trditvi glede jypa. Ego ima že dovolj nabit, smisel moje teme pa nikakor ni bil v tem da bi muga še zvišali. Želel sem le nekako najti rešitev kako bi bili vsi uporabniki enakovredni, kar pa očitno ni možno. Iz vaših postov v tej temi sklepam tudi da to niti ni v vašem zanimanju.
Skratka hvala za razlago in to da si SPET rekel da naj se pogovarjamo drugje, ne na slo-techu.
Poleg tega so v tej temi bili posti argumentirani, kar se za jypove poste ne da trditi. Prehod iz zaklepanja tem kjer jypa ni in zaklepanja tem kjer jype trola je v tem primeru smiselen.
Kar se tiče zaklepa tiste teme o socialni pomoči...in kaj če so uporabniki pisali frustracije tja? Ali kjerkoli piše da je to prepovedano? Nikjer namreč ne najdem pravila, da se o državi na tem forumu ne sme tarnat. Toraj moramo tu samo hvaliti državo?
Sprašujem izključno zato ker sem na začetku o slo-techu imel zelo pozitivno mnenje, ki pa je popolnoma izhlapelo.
Se pa strinjam o tvoji trditvi glede jypa. Ego ima že dovolj nabit, smisel moje teme pa nikakor ni bil v tem da bi muga še zvišali. Želel sem le nekako najti rešitev kako bi bili vsi uporabniki enakovredni, kar pa očitno ni možno. Iz vaših postov v tej temi sklepam tudi da to niti ni v vašem zanimanju.
Skratka hvala za razlago in to da si SPET rekel da naj se pogovarjamo drugje, ne na slo-techu.
Zgodovina sprememb…
puffs ::
Ja a bi se naučil kej iz tega Mavrik? Je dost ljudi povedal da se jim zdi problem da vsak topic skonvergira na jajpovo kolo. Zaradi njega se zaklene dolga in sicer čisto valid tema, not cool.
Mavrik je zgoraj rekel tole:
V temi o socialni pomoči pa je gandalfar rekel tole:
Gandalfar :: danes, 00:30:01
Ne, pojdite tarnat nad drzavo drugam.
Zopet trditev adminov da naj klepetamo drugje. smešno. To naj bi bil forum.jap. Iz zagovarjanja jypeka so prešli na odganjanje uporabnikov. Seveda vseh drugih razen njega in njemu podobnih.
Zgodovina sprememb…
Baltazar-x ::
posamezniki me ne motjo.. Naprimer ena od rešitev:
A. jype sindrom - možnost blokiranja posamezniih članou
B. zaklepanje tem - tema se da v karanteno za določen čas, uvede se neke podmoderatorje ki soodločajo z moderaatorji o končni usodi teme
Trol:
Sladico ponavadi ni treba cukrat, kako limonado je pa ponavadi fajn mal pocukrat.....
A. jype sindrom - možnost blokiranja posamezniih članou
B. zaklepanje tem - tema se da v karanteno za določen čas, uvede se neke podmoderatorje ki soodločajo z moderaatorji o končni usodi teme
Trol:
Sladico ponavadi ni treba cukrat, kako limonado je pa ponavadi fajn mal pocukrat.....
gruntfürmich ::
Glede na to, da je ta topic iz "zaklepanje tem" prešel na praktično izključno debato o tem kako je Jype grdi grdi (nekaj kar na Slo-Techu zelo ne maramo), se mi zdi da smo že več kot dovolj nabili ego.
glej, ne vem če si neumen ali se samo delaš (vendar menim da je prvo), folk ti želi povedat da takoj ko jype vskoči v temo je ta na hitri poti do zaklepa, ker se bo kregal in tupil svoje, tudi mimo teme.
zanimivo je tudi spremljat kakšno temo ko se vsi umaknejo (čeprav redko), potem pa ponavadi ostaneta jype in še en ko trolata do onemoglosti. ali pa še bolj smešno ko ostaneta okapi in jype pa se natepavata...
to je problem.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
https://slo-tech.com/forum/t509676/99
zopet je jype spremenil temo iz nakupa kolesa v to kako on vozi po ovinkih. In seveda o avtorju teme ni ne duha ne sluha več odkar je jype začel pisati. zdaj pa rečte da ne uniči teme.
samo primer pač.
zopet je jype spremenil temo iz nakupa kolesa v to kako on vozi po ovinkih. In seveda o avtorju teme ni ne duha ne sluha več odkar je jype začel pisati. zdaj pa rečte da ne uniči teme.
samo primer pač.
^ Kolo sem že izbral, torej je zame teme konec. Kako pa jo drugi nadaljujejo, pa ni več moja briga.
kul potem. samo me je motilo to da če bi jaz takole spremenil tok teme bi zagotovo bilo vse pobrisano ali tema zaklenjena. eh. grem rajši dol iz slo-techa.
Eni pa uzivajo v fitnesu in dvigovanju 200kg Caki caki, kaj si ze pisal tam ? Hmm neki znano se mi zdi ...
Vglavnem 5km in 20kmh hitrost to je vse kar normalen clovek potrebuje, tisti z malimi se pa morejo ganjat da zdravijo svoje komplekse
Moj post v Jypejevo najljubso temo.. rezultat ? Izbrisan v parih minutah !
Tisti kateri ste brali temo dvigovanje utezi se spomnite nekaj identicnega iz Jype-ove strani, pa so admini nucal skor 1 teden in pritozb od nevem kokih uporabnikov da so ga brisali. Zasciten kot kocevski medved, sam da uni vsaj kolesarijo ne z kamero na kolesu ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
_IKE_ ::
Eni pa uzivajo v fitnesu in dvigovanju 200kg Caki caki, kaj si ze pisal tam ? Hmm neki znano se mi zdi ...
Vglavnem 5km in 20kmh hitrost to je vse kar normalen clovek potrebuje, tisti z malimi se pa morejo ganjat da zdravijo svoje komplekse
Moj post v Jypejevo najljubso temo.. rezultat ? Izbrisan v parih minutah !
Tisti kateri ste brali temo dvigovanje utezi se spomnite nekaj identicnega iz Jype-ove strani, pa so admini nucal skor 1 teden in pritozb od nevem kokih uporabnikov da so ga brisali. Zasciten kot kocevski medved, sam da uni vsaj kolesarijo ne z kamero na kolesu ...
gray warden se oproščam za off topic:
Kot sem že dejal tip ima hude komplekse povezane z fitnesom in ker sem izpostavil 3 razloge za te komplekse je bil to osebni napad.
Priznam res je bil, a več kot očitno daleč od tega da bi brez osnov.
VelikiTun ::
V konkretno temo fitnes tako ali tako ne sodi. Bi se pa lahko nekatere jypetove poste tudi brisalo.
OmegaBlue ::
Ok dovolj je bilo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naj Slo-tech člani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12383 (8639) | innerspace |