Forum » Pomoč in nasveti » HP NE sme poslati HP_TOOLS particije!
HP NE sme poslati HP_TOOLS particije!
nesmrten ::
Danes sem poklical najmanj 10 uslužbencev na hp Slovenija ter na Birotehno (pooblaščen servis za HP) Lepo sem prosil, če je možno dobiti kopijo particije HP_tools... Na HP Sloveniji so mi dali številko serviserja na Birotehni... Jaz ga pokličem in se javi serviser, razložim mu kakšna je stvar :) on mi pa reče, da mi ne sme poslati HP_TOOLS particije??? V čem je fora?!!!
Na particiji HP_TOOLS je shranjen backup biosa, v primeru če se bios currupta, ga avtomatsko računalnik obnovi iz te particije... Jaz pa tega ne morem, ker te particije nimam... Opcija je da naredim particijo na usb ključku z imenom HP_TOOLS ter skopiram noter original vsebino HP_TOOLS particije vendar je nimam :( ...Upam, da bo ta post videl nekdo, ki ima enak model in mi poslal kopijo te particije... HP compaq pressario cq61-455EM
Tukaj je postopek... http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu...
Mene ne vidijo VEČ...
Na particiji HP_TOOLS je shranjen backup biosa, v primeru če se bios currupta, ga avtomatsko računalnik obnovi iz te particije... Jaz pa tega ne morem, ker te particije nimam... Opcija je da naredim particijo na usb ključku z imenom HP_TOOLS ter skopiram noter original vsebino HP_TOOLS particije vendar je nimam :( ...Upam, da bo ta post videl nekdo, ki ima enak model in mi poslal kopijo te particije... HP compaq pressario cq61-455EM
Tukaj je postopek... http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu...
Mene ne vidijo VEČ...
- spremenil: nesmrten ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Licenčni Widnows 7 vključeni z prenosnikomOddelek: Operacijski sistemi | 1063 (794) | THE1B1 |
» | Kako spet zbootat recovery particijo na Dellu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1851 (1614) | nodrim |
» | Dostop do recovery particijeOddelek: Operacijski sistemi | 996 (883) | axee |
» | Zagonski meni: Vista + XpOddelek: Operacijski sistemi | 1004 (949) | LordPeter |
» | HP Laptop & winXP instalacija (HP particije)Oddelek: Strojna oprema | 1717 (1615) | Rippy |