Forum » Igre » rallisport sound problem !
rallisport sound problem !
IceIceBaby ::
Imam en problem z zvokom v Rallisport Challenge. Vse dela normalno, glasba, efekti samo zvok motorja je čist popačen. Namest tapravga zvoka motorja se sliši samo tako piskanje. A mogoče kdo ve kaj bi blo narobe ?
Zvočna je AC97 na plati in do zdaj še nisem opazil problemov. Zamenjal sem tudi driverje ampak je isto tako da zvočna je verjetno uredu.
Sistem je winXP.
Zvočna je AC97 na plati in do zdaj še nisem opazil problemov. Zamenjal sem tudi driverje ampak je isto tako da zvočna je verjetno uredu.
Sistem je winXP.
TripleX ::
Imam tudi problem za zvokom motorja, pa tudi sovoznik govori precej prehitro, tako da ga ne zastopiš. Ostali zvok in grafika pa vse dela brez problema. Je mogoče že kdo ugotovil, kaj bi lahko bilo narobe?
Imam pa tudi winXP!
LP
Imam pa tudi winXP!
LP
IceIceBaby ::
Ja jaz sem šou pol brat readme pa vse lepo pise. Problemi so z temi integriranimi AC97 zvočnimi. Morš v DirectXu nastavit hardware accel. na minimum pol pa lepo dela. Sicer vse točno v readme pise :)
Drugač sem pa že obrnu igro in zdej sam še une po ledu furam. Ni glih realistična ampak je kr uredu špil.
Drugač sem pa že obrnu igro in zdej sam še une po ledu furam. Ni glih realistična ampak je kr uredu špil.
TripleX ::
Ja thanx Kst. Sej jest sm tud že skor do konca pršu, sam je zdej mal bolš igrat, k je zvok tak kot mora bit.
LP Luka
LP Luka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8663 (5112) | d4rko |
» | Zvocna kartica & FPS (Frames per second)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1572 (1501) | Dr_M |
» | Alternativni OS najbližji M$Oddelek: Operacijski sistemi | 2230 (1281) | DOOM_er |
» | SB Live ali zvocna na plosci?Oddelek: Zvok in slika | 1156 (980) | gumby |
» | Win2k - obcasen 1-2 sekunden freezeOddelek: Pomoč in nasveti | 1378 (1141) | plizzzzzz |