» »

Zoran Janković

Zoran Janković

Temo vidijo: vsi
««
14 / 68
»»

WarpedGone ::

Naredi kaj proti temu, pa bo mogoče bolje.
Sam pazi da ne bo negativnega učinka več kot pozitivnega.
Zbogom in hvala za vse ribe

Keyser Soze ::

Mah, to nam je v krvi. Nima smisla, dokler se kakšna generacija ali dve ne zamenjata. Pa upajmo da bosta res trmasti in svojeglavi.
OM, F, G!

Nissan GTR ::

Kakšne ovce ste tukaj. 200 km/h v mečki še opaziš ne, saj je občutek in tudi vožnja sama, kot bi se v golfu vozil 120. Sam sem pred leti vozil AMG-ja, šele pri 230 - 250 dobiš občutek, da gre malo hitreje.


Ti nimaš vse pošlihtano... lahko ima Zoki Ferrari 458 in opravljen tečaj vožnje na Nurburgringu in je najboljši šofer v Sloveniji, ampak pri nas je na AC omejitev 130 in vožnja 200 na uro te stane odvzema vozniškega dovljenja. To naj bi veljalo za vse državljnae te države in zelo narobe je to, da se je še enkrat več pokazalo, da je ljubljanski šerif nad zakoni...

bluefish ::

Res? Kako je nad zakoni? A je tebi že snemal en naključen osebek (sicer tudi sam v prekršku) ter nato s tistim posnetkom zahteval kazen?

Daedalus ::

Kakšne ovce ste tukaj. 200 km/h v mečki še opaziš ne, saj je občutek in tudi vožnja sama, kot bi se v golfu vozil 120. Sam sem pred leti vozil AMG-ja, šele pri 230 - 250 dobiš občutek, da gre malo hitreje.


Tebi pa precej stvari ni jasnih, ane? Ne gre se za občutek hitrosti. Gre se za to, kaj se zgodi, ko te nekdo spregleda, ti pa se vanj zariješ pri 100 km/h+ razlike v hitrosti. Osnove, pičk*mater, osnove. Pri nižji hitrosti je t.i. margin for error velik. Pri veliki, ga praktično ni.

Nehajte srat. Človek, s toliko prevoženimi kilometri, kot jih ima Zoki, glede na to, da vedno vozi dobre avtomobile in v življenju še ni imel hujše prometne nesreče, je na cesti, navkljub malo hitrejši vožnji, bolj varen, kot večina sodelujočih na forumu.


Bullshit. Na n-to potenco, kjer je n > 1000.

Drugače pa se malo več vozite med Domžačami in Stožicami, pa boste vidli veliko, dosti hitrejših motoristov in voznikov, pa skoraj ni nesreč, torej, hitrost, sama po sebi ne ubija, vedno ubija človek, posameznik, ki precenjuje svoje zmožnosti, katere pa se pri nekaterih končajo pri 300+, ne pa pri 130 km/h.


Al pa mogoče ni nesreč zaradi tega, ker vozniki okoli kretenov raje odreagirajo pravilno in ne izzivajo lastne sreče? Plus, nekaj še velja v tej zgodbi o hitrosti. Vedno te za vrat drži fizika. In enkrat bo pač določen procent onih, ki redno vozijo prehitro, naletelo na situacijo, ki je ne rešijo več ne dobre gume, bremze in podvozje skup. Pol pa boš tipkal kaj?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

T-h-o-r ::

haha, kaki carji so na rtv


najbolj zadolženi v ljubljani - 468 €


pol pa pogledam janšev koper - skoraj 800 €


http://www.rtvslo.si/slovenija/najbolj-...


http://www.mf.gov.si/si/delovna_podrocj...
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: T-h-o-r ()

Gandalfar ::

Url?

T-h-o-r ::

samo trenutek, prosim
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

bluefish ::

"Problem" pri zadolženosti je, da vsi vidijo le absolutno cifro. Nekako pa jim uhaja število prebivalcev, migrantov,...

Unilseptij ::

Ena možna razlaga vsega skupaj bi bila tudi naslednja:
1. Sem župan prestolnice in vodja največje stranke v državi. Ker sem bolj malo doma, sem ženi obljubil, da jo na prost dan peljem v Portorož na kavico, saj se ne spomnim, kdaj sva imela zadnjič dan zase. Sedeva v avto in se odpeljeva proti obali.
2. Na avtocesti se lepo peljeva in ker imam dober avto recimo pritisnem tja do 150 km/h. Z ženo veselo klepetava, nakar opazim, da za menoj nekam dolgo vozi isti avto, ki prehiteva natanko takrat kot jaz, vendar pa nikdar ne prehiti mene.
3. Malo še gledam v ogledalo in najprej seveda zmanjšam hitrost, vendar ugotovim, da jo zmanjšal tudi avto za mano. Potem povečam hitrost in začnem spet prehitevati, vendar avto za mano počne natanko isto.
4. Zdaj sem prepričan, da me avto zasleduje. Kot kaže to, da so bili opaženi, ugotovijo tudi v avtu za menoj. Nič več ne se ne skrivajo in nekaj časa vozijo ob meni, pred mano, za mano. Voznik se očitno igra.
5. Zdaj to opazi tudi žena, ki se seveda ustraši. Mene spreleti, da je predsednik vlade Janez Janša, notranji minister Vinko Gorenak, (tukaj lahko poljubno naštevamo dalje) in da bi bilo precej ljudi v primeru moje 'nesreče' pravzaprav veselih.
6. Ker imam dober avto pač poskusim ubežati. Žena joka, jaz sem jezen, tip v avtu za oziroma ob meni je začel snemati s telefonom. Pritisnem na plin, števec zleze do 200 km/h, ampak dosegel sem vsaj to, da je avto zdaj za menoj. Na koncu zasledovalec obupa in vse se še kar dobro konča.
7. Zadeve ne povem nikomur, ker bi samo sprožil dodatno histerijo. Pozabim na vse skupaj, čeprav grenak priokus ostane.

Zgodba je seveda postavljena na podlagi informacij iz medijev. Lahko, da sem tudi kaj spregledal oziroma narobe povezal, ampak ta zgodba mi osebno deluje precej verjetnejša kot ta, da sem ženi rekel 'stara, a greš z mano malo dirkat po avtocesti', jo naložil v avto in pohodil plin, kar tako, ker bi mi bilo malo dolgčas.

Vsekakor je dejstvo, da se je to zgodilo osebi iz 1. točke zaskrbljujoče samo po sebi. In kot vedno se je najlažje zgražati nad medijsko popopranimi zgodbicami, pogledati malo dlje pa že pretežko.

solatko ::

Daedalus - Ti misliš, da tisti ki včasih vozimo tudi krepko preko 200km/h (tujina), znamo samo tiščat na gas, da v nas ni želje po dolgem življenju.., če smo že hitri, smo tam, kjer ni nevarnosti niti za nas, niti za druge.
Ti ne veš in se ne zavedaš, da voznik pri 190+ hitrosti, nima niti časa niti želje, odgovarjat na telefonske klice, štimat radio, si praskat jajca, sopotnici masirat kolena in podobno, kar se redno dogaja, pri voznikih, ki vozijo po omejitvah.
Ko boš enkrat vozil malo hitreje (recimo da si bolj papeški od papeža in počel v vozilu vse tisto, kar počneš sedaj), tega ne boš počel dolgo.
Verjemi, da te "divjaki" doživimo ogromno presenečenj, pa smo vseeno še vsi celi, pa tudi zmečkal nismo še nikogar.
Tudi vsaka gajba ne gre tako hitro, so to pač malo boljši avtomobili, ki prenesejo celo več kot dva zaviranja, pri taki hitrosti.
Point je ravno v tem, da tisti, ki vozimo včasih zelo hitro, dosti bolj pazimo na dogajanja v okolici, kot pa vi, ki vam je že predpisana hitrost, preveč in bi najraje še nižje omejitve.
Kolikor je nesreč na naših AC, jih 90% povzročijo v hitrosti, pod omejitvijo, so pa posledica napak, ki jih naše statistike ne poznajo - nezbranost med vožnjo, pomanjkljivo znanje, nesposobnost gledanja v vzvratna ogledala, nepravilne reakcije ob kritičnih situacijah, neizkušenost....., da ne omenjamo vožnje pod vplivom opojnih substanc (zanimivo, da je na cesti vedno več tako ali drugače drogiranih - ne pijanih osebkov), nekateri sploh ne vedo, kje so.

In taki, nesposobni pajaci, največkrat pljuvajo čez odlične (če kljub hitri vožnji v 20+ letih nima nobene prometne nesreče) voznike, namesto, da bi se čim več udeležencev, od takih učilo obnašanja v prometu.
Od prepočasnih, v telefone in ostale opravke zaverovanih ovc, se namreč nimaš kaj naučiti, če jih že skok zajca na cesto, na smrt prestraši.
Delo krepa človeka

trololo2 ::

No saj videno že velikokrat. Ta pripetljaj z dirkanjem se ga ne bo prijel, kot se ga tudi druge stvari ne. Ker njegovi volilni bazi se tako nespoštovanje zakonov zdi "fajn". Eni se še celo tule hvalijo da sami počnejo isto.

Noro 8-O.

jype ::

Ampak pričakovano. Putinovski mačizem ftw. Kljub temu se pa infrastruktura v Ljubljani popravlja v prid kolesarjem, ne v prid avtomobilistom, kar mi je všeč.

solatko ::

Valentino - Zakaj bi se hvalili, to so dejstva, ki jih nobena zakonodaja ne bo pri vseh zaustavila. Dejstvo je, da je statistično več nesreč (tudi najhujših), povzročeno zaradi drugih vzrokov in ne hitrosti. Prometno razvite države imajo to statistiko urejeno, tako da se skoraj pri vseh znajdejo na najvišjih mestih - prekratka varnostna razdalja, oviranje tekočega prometnega toka, neurejeno oziroma nevarni del cestišča, vožnja po nasprotnem pasu, slaba usposobljenost voznika oziroma pomanjkanje izkušenj..., hitros je tam okoli 7-10 mesta.
Kar poglejte si kaznovalno politiko v razvitih državah, pa vam bo takoj jasno (samo recimo kazni, za prekratko varnostno razdaljo na nemških AC), povsod pa se precej strogo kaznuje vsake vrste omamljenost za volanom.
Delo krepa človeka

Gandalfar ::

A je snemano iz avta al je nekdo zraven se vozil in snemal?

solatko ::

Tisti, ki je snemal, je vozil ravno tako hitro, kot Zoki, pa ga noben še omeni ne, če prav morda sploh ni usposobljen za take hitrosti.
Kaj bi govorili, če bi slučajno ta drugi naredil sranje. Bi verjetno komentirali, da je naredil pizdarijo, ker je hotel v živo posneti, kako nespodobno se obnaša ljubljanski šerif in, da je tudi za to, on kriv.
Delo krepa človeka

jype ::

solatko> usposobljen za take hitrosti.

*snh* *snh* *snh*

gslo ::

solatko, jst sm s tabo! osebno se mi jankovič gabi kot politik/zupan/šušmar, vendar ga tle folk biksa. ja, je kriv, če bi ga policaji dobil bi moral bit ob izpit. niso ga dobil, snemal ga je zadej en kreten, ki je poleg vožnje 200kmh v rokah držal še telefon in se trudil ujet kader na cesti in na števcu. end of story.

jst jankoviča ne poznam, ampak sem prepričan da zna vozt tako kot je treba. majkemi da hočem rajš njega kako mi blenda zadej nej se dafaq umaknem s prehitevalnega pasu, kot da imam pred sabo 2 z registracijo KR, enga tipa ki vozi kot baba in eno babo, ki si vmes še lakira nohte, njen avto pa floata od skrajno desnega do skrajno levega roba cestišča. naj prehitim? a ve da sem za njo? a daje žmigovce ko menja pas, al se igram loterijo, ko zapeljem v njen mrtvi kot?

folk, poglejte, mi imamo nesposobne voznike. ne prehitre. NESPOSOBNE. nesposobne gledat ogledala, nesposobne preverit mrtvi kot ko skočijo na levi pas, nesposobne dat žmigovc ko je treba zavit levo, nesposobne prehitevanja izrecno po levem pasu in nesposobne spremljanja prometa. speljevanje na semaforjih, bočno parkiranje in še en kup pičkarij je v tej pof(#"$ani LJ (npr.), ki bi se jih moral ljudje prej naučit. pomoje bi blo manj živčnih za volanov, manj prehitevanj, manj uletavanj.

in pol je en Janković kriv, ker je svojga amgja prtegnu 200kmh. bedaki, vprašte kater lastnik amgja ga še ni. lahk prepovemo avtomobile k par pasjih sort, pa bo morda potem mir? ne bo, ker se bo naslednji vikend razfukala ena glupa pička iz Kranja, ko bo zapeljala na nasprotni pas, zato ker je mogla prjatlci po smsu sporočit pot do partija. FUCK OFF!

in zakaj skos ta KR mečem naprej? zarad tega ker majkemi, da mora bit nekaj na tem. ni več placebo.

solatko ::

Ne boš verjel, da sem imel ob uvajanju na vožnjo z motorjem, večji strah pri 60-70km/h, kot po nekaj letih pri 270km/h.
V tem je bistvo, če hočeš varno vozit, se moraš učit postopoma, ne pa iz bicikla na 500kw močno zver (kakšna lepo predelana limuzina), saj te tudi vsa čuda tehnike, ne obvarujejo pred zakoni fizike. Point je ravno v tem, da voziš s tako hitrostjo, pri kateri lahko varno in hitro ustaviš, ker bistvo vsakega norenja, je varna in hitra zaustavitev.
Ja jype, ljudje se za hitro vožnjo usposabljajo in to zelo dolgo, po navadi več, kot je potrebno za univerzitetno diplomo. Samo taki divjaki, so namreč nenevarni za okolico in samo take divjake poznam (tisti, ki so hoteli prehitro hitro, imajo danes svoj spomenik ali pa dihajo na cevke v invalidskih vozičkih).

Tudi ti se nisi že prvi dan tako vozil s kolesom, kot to počneš danes, za vse povprečneže si navaden norec na biciklu, za tiste pa, ki vemo, kako se do takih načinov vožnje pride, pa čisto navaden, nadpovprečno usposobljen biciklist. Samo eno si pa vseeno zapomni - scat te bo peljal previdnež, ki bo naredil ravno obratno, od tvojega pričakovanja.
Delo krepa človeka

jype ::

solatko> Ja jype, ljudje se za hitro vožnjo usposabljajo in to zelo dolgo, po navadi več, kot je potrebno za univerzitetno diplomo.

Dej ti farbej koga druzga, sinko.

solatko> scat te bo peljal previdnež, ki bo naredil ravno obratno, od tvojega pričakovanja.

Ne skrbi, pričakujem _vse_, ker je od tega odvisno moje življenje.

Janković se bo pa zaletel v šlepar, ki mu bo zapeljal na pas četrt sekunde preden ga bo dohitel.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

solatko ::

jype - dedi, čopiča ne rabim, da vam zelencem lahko dam kakšen nasvet. Vedi da Zokija lahko zajebe samo kak voznik, ki bo šibal nasproti, vse ostalo zna predvidit.
Nikoli ne moreš pričakovati čisto vsega, veliko stvari lahko predvidiš, ob takem načinu vožnje, jih moraš še več (tudi to recimo, da ti iz vhoda v hišo, prileti 4 ali več leten otrok, ki ravno takrat hodijo v vrtec), da ne govorim o drugih nevarnostih, ki te lahko zadenejo. Vedi pa, da te bo na križišču, pri zavijanju desno, prej spregledal umirjen voznik, s telefonom na ušesu, kot usposobljen divjak, ki praviloma vozi po naselju, še posebej previdno in vidi tudi marsikaj tistega, kar povprečni udeleženec spregleda 10 ali večkrat na dan. Divjaki tudi opozarjamo s smerokazi, kaj bi radi naredili, gledamo v vzratna ogledala in mrtve kote, če pa se nam že kaj nepredvidenega zgodi, pa znamo mirno, brez panike hitro obvozit ali zelo na kratki razdalji ustavit vozilo.
Delo krepa človeka

jype ::

solatko> Vedi da Zokija lahko zajebe samo kak voznik, ki bo šibal nasproti, vse ostalo zna predvidit.

Ja pa jade.

solatko> Nikoli ne moreš pričakovati čisto vsega, veliko stvari lahko predvidiš, ob takem načinu vožnje, jih moraš še več (tudi to recimo, da ti iz vhoda v hišo, prileti 4 ali več leten otrok, ki ravno takrat hodijo v vrtec), da ne govorim o drugih nevarnostih, ki te lahko zadenejo. Vedi pa, da te bo na križišču, pri zavijanju desno, prej spregledal umirjen voznik, s telefonom na ušesu, kot usposobljen divjak, ki praviloma vozi po naselju, še posebej previdno in vidi tudi marsikaj tistega, kar povprečni udeleženec spregleda 10 ali večkrat na dan. Divjaki tudi opozarjamo s smerokazi, kaj bi radi naredili, gledamo v vzratna ogledala in mrtve kote, če pa se nam že kaj nepredvidenega zgodi, pa znamo mirno, brez panike hitro obvozit ali zelo na kratki razdalji ustavit vozilo.

Divjakom vam je popolnoma vseeno za druge, ker ste varno spravljeni.

imagodei ::

A bomo spet anekdote pripovedovali? Kaj je že s tistim, argumentirana debata, pa to?
- Hoc est qui sumus -

Matako ::

Vedite, da je Zoki za časa Mercatorja brez težav balistično letel po avtocesti in hkrati po telefonu sklepal uspešne posle! Na izi.

Ko so štacuno prevzeli mečkači, mogoče celo kolesarji je šlo vse v maloro.

Zoki daj do konca!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Nissan GTR ::

Tisti, ki je snemal, je vozil ravno tako hitro, kot Zoki, pa ga noben še omeni ne, če prav morda sploh ni usposobljen za take hitrosti.


to ali je kdo usposobljen za take hitrosti je povsem irelevantno. V prekršku sta oba, tako snemalec kot ljubljanski šerif, samo očitno je problem za tebe tisti, ki si je to drznil posneti, šerif je pa po tvoje usposobljen, da lahko krši predpise. Jaz čisto verjamem, da je šerif usposobljen. Svoje sposobnosti je pa nabiral na naših cestah, kjer krši predpise, saj mu nihče nič ne more in ne upa. Čisto možno, da so ga že večkrat naši plavi angeli ustavili, pa so potem ovadbe proti njemu romale v smetnjak, ker on je nad zakoni.

bluefish ::

"Baba čula, baba rekla" torej.

Keyser Soze ::

Ma kaj baba. NissanGTR je nov izraz z tercialko nad tercialkami.

On itak ve, da ovadbe romajo v koše. Za prometne prekrške. :|
OM, F, G!

solatko ::

jype - sam na žalost, divjaki v povprečju povzročimo izredno mali procent škode, nasproti tistim, ki se vozijo po predpisih ali še počasneje. Tudi ti imaš manj nesreč, kot povprečni kolesar, ki se vozi po predpisih.
To je sposobnost preživetja v prometni džungli. V primeru, da bi vsi striktno vozili po omejitvah in se držali prometnih znakov, bi promet obstal.
Dejstvo je, da za nobeno hujšo prometno nesrečo v SLO, ne moreš ugotoviti, da je hitrost poglavitni vzrok lete.
Pri čelnem trčenju, ob prehitevanju kolone, je morda prekoračena dovoljena hitrost, vendar je vzrok prvi, ki kolono vodi pod omejitvijo, posledica pa, da se prehitevajoči, ni imel kam umaknt, vzrok je tudi vožnja po napačnem voznem pasu, morda alkohol, tehnične napake na vozilu, kdo bi vedel, v statistiki velja, kot vzrok - hitrost - bullshit.
Delo krepa človeka

Daedalus ::

In taki, nesposobni pajaci, največkrat pljuvajo čez odlične (če kljub hitri vožnji v 20+ letih nima nobene prometne nesreče) voznike, namesto, da bi se čim več udeležencev, od takih učilo obnašanja v prometu.


Argumenti much? Al si malo prekratek za tako debato, pa se nekaj napihuješ kot on z bullbari pred parimi leti?

jype - dedi, čopiča ne rabim, da vam zelencem lahko dam kakšen nasvet.


Daj, da ne boš počil. Resno.

Pri čelnem trčenju, ob prehitevanju kolone, je morda prekoračena dovoljena hitrost, vendar je vzrok prvi, ki kolono vodi pod omejitvijo, posledica pa, da se prehitevajoči, ni imel kam umaknt, vzrok je tudi vožnja po napačnem voznem pasu, morda alkohol, tehnične napake na vozilu, kdo bi vedel, v statistiki velja, kot vzrok - hitrost - bullshit.


Vzrok čelnega trka pri prehitevanju je kreten, ki prehiteva in ne zna tega izvesti tako, da se ne bi zaletel v nasproti vozečega. Na nesrečo nasproti vozečega taki kreteni pravilnoma vozijo precej hitro. Vzrok je napačna odločitev in slaba presoja. Ne pa on, ki je spredaj vozil počasi.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Daedalus ()

solatko ::

Daedalus - O tem smo že debatiral. Kolona, ki vozi pod omejitvijo je zbita (varnostne razdalje praktično ni), vsi so pomaknjeni proti sredinski črti, ker hočejo prehiteti, tistega pred seboj. Na žalost, se odloči za prehitevanje 10-15-ti voznik, ki mu popustijo živci, saj bi lahko vozil 15-20km hitreje. Seveda je on kriv, vendar on ni vzrok, temveč posledica, dogajanja pred njim.

Kolona, ki se giblje v hitrosti omejitve +5, je razpotegnjena, vsi držijo najmanj varnostno razdaljo, tako, da lahko tisti, ki bi vseeno peljal hitreje (kljub omejitvi), prehiteva po eno vozilo in praktično ne povzroča nevarnosti.

To logično dogajanje na cesti v različnih situacijah, večinoma zanemarjajo tako izdelovalci zakonov, kot represivni organ, ko ob kontroli prometa, ne izloči in kaznuje prvega v počasni koloni (to mu zakon celo zapoveduje) in vseh ostalih, zaradi prekratke varnostne razdalje (tudi to je način vožnje v prekršku).

Zato sem že večkrat apeliral na voznike po forumih, da v primeru, ko bi radi vozili počasneje (zakon jim to dovoljuje), spuščajo naprej hitrejša vozila ali se po potrebi celo na primernem mestu umaknejo. Mene osebno vožnja v koloni ne moti, me je pa strah, ko se kot prvi, srečujem s počasno kolono, saj nikoli ne vem, kdaj se bo pred menoj znašel kreten, ki se je odločil prehitevat kolono.

Vzrok za prehitevanje je vedno prvi v koloni, vse ostalo dogajanje je posledica te vožnje v prekršku.
Delo krepa človeka

Truga ::

On je kriv. On je vzrok in posledica. On je su prehitevat. Ce mu popustijo zivci nima kaj delat z avtom. Avto je 2 tone tezko orozje, psihicno motenim se teh reci nebi smelo dajat. Na zalost mas psihotest samo ce delas izpit za tovornjak, ne pa tudi za avto. Ne vem sicer kje je kle logika, ampak tko pac trenutno je.

solatko ::

Truga - Imaš čisto prav, saj se še predpisovalci zdravniških pregledov za voznike, ne zavedajo, da bi moral tvoj izpit, imeti pod nadzorom, tvoj lečeči zdravnik, avto pa tvoj pooblaščeni mehanik, katerega bi brez razloga, moral obiskati vsaj enkrat letno, da ti pritisne žig za zdravstveno ali tehnično izpravnost.
Ljudje, ki nebi odgovarjali zahtevam, ene najtežjih dejavnosti človeka, bi dobile prepoved od lečečega zdravnika, tisti moment, ko bi le ta zaznal, psihične motnje - lahko zaradi kronične alkoholiziranosti, narkomanije, psihoaktivnih zdravil......, tako pa nas vidi nek zdravnik medicine dela, prometa in športa, kateremu se sladko milo hebe, kakšne ljudi spušča na cesto in še to, za večino udeležencev, enkrat v življenju.

Samo državi je do tega, da pobira denar za tehnični pregled in zdravniški pregled ob opravljanju vozniškega izpita.
V nekaterih državah imajo to urejeno čisto drugače, za zdravje odgovarja zdravnik, za vozilo mehanik in oba tudi povesta, kdaj, vozilo ali voznik, nista za na cesto.

Pri nas pa je na cesti veliko psihičnih bolnikov, kronikov, narkomanov..... in potem bi radi na cesti kulturo, prijaznost, spoštovanje drugih, previdnost.... - no go.
Delo krepa človeka

korenje3 ::

Truga je izjavil:

On je kriv. On je vzrok in posledica. On je su prehitevat. Ce mu popustijo zivci nima kaj delat z avtom. Avto je 2 tone tezko orozje, psihicno motenim se teh reci nebi smelo dajat. Na zalost mas psihotest samo ce delas izpit za tovornjak, ne pa tudi za avto. Ne vem sicer kje je kle logika, ampak tko pac trenutno je.


na žalost tudi na tem forumu nimamo psihotestov, oziroma na tvojo srečo.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Double_J ::

Identiteta snemalca ni znana, torej je nesmiselno govoriti o njegovem kaznovanju. To je lahko kdorkoli.

Je pač tako, da je Janković dolžan denar veliko ljudem. Različni ljudje pa različno izterjajo dolgove. Jaz bi na Jankovićevem mestu seveda poravnal vse svoje dolgove, sicer lahko realno računaš na možnost luknje v glavi, ali kakšne podobne nezgode.
Dve šivanki...

PaX_MaN ::

Identiteta snemalca ni znana, torej je nesmiselno govoriti o njegovem kaznovanju. To je lahko kdorkoli.

Sej identiteta snemanega tut ne.
Še znamke/modela avta se ne vid, kajšele tablc.

korenje3 ::

Double_J je izjavil:

Identiteta snemalca ni znana, torej je nesmiselno govoriti o njegovem kaznovanju. To je lahko kdorkoli.

Je pač tako, da je Janković dolžan denar veliko ljudem. Različni ljudje pa različno izterjajo dolgove. Jaz bi na Jankovićevem mestu seveda poravnal vse svoje dolgove, sicer lahko realno računaš na možnost luknje v glavi, ali kakšne podobne nezgode.


in komu je jankovič dolžan?
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Double_J ::

Janković je dolžen celemu seznamu ljudi. Pri celemu seznamu ljudi je lepa šansa, da je nekdo neuravnovešen, naš sodni sistem pa priliva ogenj na njegovo neuravnovešenost.

Če Jankovića to nič ne gane, potem je pač take vrste človek. Lahko mu ne bo nič in bo šlo vse po sreči, lahko pa se mu zalomi. Če misli da se njemu ne more zalomiti, naj se spomni svojega sestavljanja vlade.
Dve šivanki...

bluefish ::

Double_J je izjavil:

Janković je dolžen celemu seznamu ljudi.
Imena.

Saj veš, argumentirana debata in to.

Mr.B ::

Hm, mnogi so izčrpali podjetje, skupaj v "isti" gostilni, narodu bo pa ostalo plačilo. A bo narod sodil ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Double_J ::

Svoje ime lahko napiše vsak posameznik če želi. Nekateri so to povedali prek TV, jaz niti imena svojih bližnjih ne bi napisal, še manj koga drugega.

Ampak zmenimo se takole. Janković naj najprej poravna vse svoje dolgove in če ga bo še vedno kdo zasledoval, potem se bomo lahko začeli realno pogovarjati, da ga ima kakšen Janša pod nadzorom in podobno.
Dve šivanki...

solatko ::

Double_J - Vse javne osebe so v tej državi, več ali manj zasledovane, zato to, da naj Zoki poravna svoje dolgove spet ena tvojih bučk. Za vsakega dolžnika upnik ve, torej zahteva na sodišče, sproži postopek izterjave.
Kolikor je jasno širšim množicam, so iztirjevalci še zelo daleč od Zokijevega premoženja.
Tudi to, da je lopov, so trditve tistih, ki so mu fovš njegove priljubljenosti. Človek v vsakem svojem mandatu pokaže neke rezultate, ki jih razen od Popoviča in delno Šrota (morda sem izpustil kakšnega župana, kakšne manjše občine), nisem videl od vseh oblastnikov zadnjih 21 let. Lahko pa pokažemo rezultate tega 21 letnega igranja v parlamentu, ko vzamemo v roke registre slovenskih firm iz leta 1991 in danes, ter primerjamo število brezposelnih, predčasno upokojenih, števila klošarjev, števila revežev in jih primerjamo s tistimi iz leta 1990 in nam bo takoj jasno, kako uspešen bananistan, so nam te naši in vaši zrihtal. To je zgodba o uspehu, kako iz zlata nerediti drek.

Seveda določene osebe izstopajo iz tega blata, ker so redke, je treba tudi te uničit (Akrapovič, Pipistrel, Krka, Lek, Gorenje, nekaj toplic in tisti dve ali tri igralnice, ki so v komunističnih časih, nosile ogromne dobičke.

Zato nehajte pljuvat po uspešnih, dokler jim tisti, ki so plačani zato, ne najdejo nezakonite rabote.
Pustite jih, da delajo, bo vsaj tu in tam v tej naši kuri, gorel kak plamenček lepše prihodnosti in ne bo vse tako črno, kot je sedaj in v daljni prihodnosti, če se bodo naši in vaši, še naprej šli igrice, kdo je bolj črn.
Delo krepa človeka

korenje3 ::

Double_J je izjavil:

Svoje ime lahko napiše vsak posameznik če želi. Nekateri so to povedali prek TV, jaz niti imena svojih bližnjih ne bi napisal, še manj koga drugega.

Ampak zmenimo se takole. Janković naj najprej poravna vse svoje dolgove in če ga bo še vedno kdo zasledoval, potem se bomo lahko začeli realno pogovarjati, da ga ima kakšen Janša pod nadzorom in podobno.


jaz pa mislim da si ti dolžan celemu kupu ljudi... baje si kradel vsem po vrsti. sam z imeni ne bom šel v javnost...
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Double_J ::

Za vsakega dolžnika upnik ve, torej zahteva na sodišče, sproži postopek izterjave.


Nekdo ureja preko sodišča, nekdo pač ne ureja preko sodišča. Spet tretji ureja prek sodišča, pa se naveliča urejati preko sodišča. Četrti zboli za rakom in ima še tri mesece življenja, ter še kakšnega dolžnika vzame s seboj, saj ga ne stane dosti.

Imamo različne situacije. V Mehiki bi bil Janković že davno fizično brez glave, v Sloveniji je sicer manjše tveganje. Jaz osebno tudi v Sloveniji niti pod razno ne bi hotel sprejeti tveganja. Sploh ne bi imel nepoplačanih dolgov, to imajo zgolj bedaki ki ogrožajo sebe in svoje sorodstvo.
Dve šivanki...

jype ::

Kdo bi si mislil, Double_J je proto-balkanec, ki ga je strah imeti dolgove.

bluefish ::

No, da vidimo junake Reporterske, če so sposobni dostaviti: http://www.siol.net/novice/slovenija/20...

Policisti so se obrnili na Požareport s prošnjo, da jim posredujejo originalni posnetek vožnje, na katerem bo vidna registrska tablica vozila. Za nemoteno izvedbo prekrškovnega postopka potrebujejo tudi podatke, kot so točna ura, datum, kraj in očividce.

Je pa seveda edino fer, da se tudi proti njim uvede postopek.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

GoodSatanist ::

Zdej mi naj pa en neki pove:

http://www.siol.net/novice/slovenija/20...

Kaj pa tisti, ki ga je snemal? Vozil je 200 km/h in snemal in to skoraj 9 minut! Jankoviču dat kazen za prehitro vožnjo, tipa, ki ga je zaseledoval in dohitel (se pravi, da je moral vozit hitreje kot Jankovič) pa v zapor, ker je poleg hitre in nevarne vožnje tudi uporabljal elektronsko napravo med vožnjo! IDIOT

Točno to je meni padlo na misel... če spravijo Jankota pred sodišče, morajo tudi tistega, ki je "dokaz" priskrbel in je vozil za njim.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Gandalfar ::

Gandalfar je premaknil sporočila v Kaznovanje na podlagi posnetka.

Mipe ::

Caponeja so dobili zaradi utaje davkov. Ali čaka Jankovića podobna usoda, in sicer zaradi prometnega prekrška?

Gandalfar ::

Daj ne bluzi no.

Mipe ::

Kaj drugega pa je ta tema, če ne bluzenje?
««
14 / 68
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25243352 (36872) SimplyMiha

Jankovicu je dolgcas (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Loža
1584214124 (182187) Pšenični

Več podobnih tem