» »

Zoran Janković

Zoran Janković

Temo vidijo: vsi
««
15 / 68
»»

Gandalfar ::

To pac ne pomeni, da se lahko potrudis s tem da napises najvecji poden.

Mipe ::

Nekdo mora. Le tako se relativno zviša kvaliteta drugih postov.

Vse je v percepciji.

Mr.B ::

Jakovićev-a povezava s Caponetom, je Grep, to kar je na tožilstvu, koliko pa so bili še organi Sramežljivi, pa se niso upali dati na plano pa nihče ne ve. Žalostno je pa da na račun davkoplačevalskega pranja denarja, se upa oziroma po zakonu ni kaznivo se kazati v javnosti. Sicer pa nič čudnega v banana republiki..
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

solatko ::

Mr.B - Če bi znal s svojo glavo razmišljat, si enostavno nebi postavljal tako glupih vprašanj.
V javnost niso dali, ker ni v teh "obremenjujočih" dokumentih, nič takega, kar bi Zokija bremenilo.
Vedno pravi, pridite, preglejte, če kaj najdete - sodite.
To je za vsakega normalnega dost, seveda pa za jajotove simpatizerje, je potrebno najti tudi tam, kjer ni.

Drugače vas pa vprašam, ker tudi z lastnim razmišljanjem ne morem priti do spoznanja, zakaj so na udaru vedno "barabe" nasprotne strani, svoje pa veselo volimo, skrivamo in branimo?

Meni pomeni katerakoli baraba, družbeni problem, ki ga je potrebno po hitrem in zakonitem postopku, odstranit iz družbe, v zato namenjene prostore, pika, amen.
Delo krepa človeka

Mipe ::

Vse barabe morajo biti kaznovane, vključno z Jankovićem, katerega družina je preprodajala in prepisovala zemljišča, katerih namembnost se je spreminjala med Jankovićevim mandatom. Za to je več kot dovolj dokazov.

Mr.B ::

solatko, sposodil si je davkoplačevalski denar, kupil zemljišče za drobiž, zemljišča zamenjalo namembnost, denar vrnil, šele ko je bilo jasno da imajo papirje, in o tem se je govorilo že v času predvolilne prestave. Poleg tega da so vsa ta podjetja pod vodo, katera boš ti tudi odplačeval, iz pobranih davkov, ter novi kreditov in obresti, in tu ne samo NLB.
Če drugega bi moral sramežljivi NPU pregledovati javno zasebno partnerstvo v isti preiskavi.

To da državni denar, nekdo v javni funkciji, uporabi direktno, brez da bi se saj potrudil skriti, v privat, ma vidim da se napaj iz državne malhe, mi zate jaz zase.

Razloži, pa da ne boš rekel, ker so v opoziciji, tako kot ZARES, na nacionalni TV, kamor so se zaposlili vsi zaresovci, no skoraj vsi, pa je kao Janševa TV, Kura24 pa je en shit...
Drugače vas pa vprašam, ker tudi z lastnim razmišljanjem ne morem priti do spoznanja, zakaj so na udaru vedno "barabe" nasprotne strani, svoje pa veselo volimo, skrivamo in branimo?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Mr.B ::

solatko
Sebe za volanom nisem prepoznal'
Janković Janšo poziva, naj se umakne :-) Pussy sedaj ko mu stanovanski sklad in SDH kupuje stanovanja
Direktorica Dursa ministrstvo prosila za razrešitev
Medij si pa najdi sam.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

solatko ::

Jaz sprašujem vas, razpravljalce na ST, ne medije in organe pregona, politike in ostalo skorumpirano golazen.
Vas razpravljalce, ki naj bi razmišljali s svojo glavo, podajali svoja mnenja, brez lojalnosti eni ali drugi strani.
Kako lahko vehementno branite samo svoje in veselo na veliko pljuvate na nasprotne, na podlagi rekla-kazala informacij.
Jaz vedno trdim, da je politika, poleg rib, najhitreje pokvarljivo blago, je pa dejstvo, da temu smrdečemu, pokvarjenemu blagu, lepši vonj in videz, dajemo volilci, pa tudi razpravljalci na različnih elektronskih in klasičnih medijih.

Moja pamet pravi takole - vsi so pokvarjeni, samo nekateri so toliko sposobni, da znajo svoje lumparije dobro skriti, drugi imajo tak upliv, da se njihove lumparije, skrije pod preprogo (potem pa dežujejo okostnjaki), le redki posamezniki, pa dejansko niso namočili rok v korito.

Glede na vse skupaj (menim, da kdorkoli bo prišel, ne bo nič boljši), ocenjujem samo, kaj po mandatu, za kandidati ostane, ter koliko imam sam, zaradi njihovih bedarij manj v denarnici.

Po tej oceni vodijo - Jankovič, Popovič, Šrot, Kučan,
V negativnem smislu pa - Pahor, JJ, Rop, Zmago, vsi LJ župani in županje od Hribarja, do Zokija, vsi ministri vlad do sedaj....,

Ko bomo začeli realno gledat na svoje leaderje, se bo tudi razslojevanje Slovencev končalo.

Jaz vidim največji problem to, da praktično nimamo avtohtonega slovenca, ki bi po sposobnosti prišel vsaj blizu županoma LJ in KP.

Z Zokijevo zemljo je enako kot z Janezovimi patroni, vsi vemo, nič pa se ne more uradno dokazat, oziroma je bilo vse po črki zakona, katerega so pa tako ali tako, spisali zase.
Delo krepa človeka

Mipe ::

Nimam svojih. Kritičen sem do vseh.

tpleko ::

podpiram evropsko in ameriško usmeritev. to je janša in to ni jankovič. plus janša je veliko bolj iskren (kolikor je za uspešnega politika to možno), jankovič pa veliko boljši igralec. npr danes se je jankovič hvalil, kako je naredil najbolj moralno dejanje v zgodovini parlamenta, ker je pozval ambrožiča k odstopu. :) obenem pa dodal, da bi ga zaposlil v svoji stranki kot svetovalca, če bi odstopil kot poslanec. očitno se rad obkroža z goljufi.

Karaya 52 ::

Potem ko je plagiatorju, crnograditelju Jaklicu podelil odpustek, od te prakse ne more odstopiti ne da bi se mu maska sesula.

Nissan GTR ::

Janković kotrolira sodišča, zato je lahko tako nadut in aroganten... ko bodo enkrat sodišča pri nas neodvisna, bo tenko piskal in nehal srati s svojimi arogantnimi nastopi pred njemu naklonjenimi mediji...

bluefish ::

Čudno, da Janša potem že ni v zaporu, če je Janković tako vpliven.

Martin Krpan ::

In obratno , čudno da Janković ni v zaporu , če je Jajo tako vpliven?
Vsi vedo vse o rabotah svojih nasprotnikov in drug drugega držijo za j***a.

V zaporu ne bo pristal nihče , ne se slepiti.

tpleko ::

če ima kdo vpliv na rdeče sodnike so to seveda tardeči. janša je precej osamljen tukaj. ampak vseeno si lahko predstavljamo, da so vsaj sodniki v tej državi pošteni, saj je to njihova osnovna naloga.

solatko ::

Mipe - morda, koga potem voliš?
tpleko - Ti niti ne veš, kaj je evropsko in kaj ameriško. Si pač zagrizen jajovec, ki ne glede na buče, ki jih tvoj ideal serje, stojiš trdno na tekovinama revolucije, naši so čisti, vsi ostali so neprijatelji - pač stara partijska šola, trdih stalinističnih kadrov - JJ in njegovi pajaci. Iz enega najbolj zagnanih komunistov, se je po fiasku, za zasedbo 4.-5.-te funkcije v SFRJ, obrnil proti mehkejšim strujam v KPS, ta svoj revanšizem pa goni še danes, ne glede na stroške in posledice. Nima vpliva samo na sodnike, temveč ima v svojih rokah policijo in tožilstvo (tudi v času vlade Pahorja, so njegovi somišljeniki v teh dveh organih, delovali bolje in bolj uigrano, kot Kresalova in pravosodni minister.
Ti s svojo glavo ne boš nikoli začel misliti - ameriška usmeritev je kapital, tu pa je Zoki pokazal več, torej, če ti je všeč ameriška usmeritev (diametralno nasprotje evropski), potem bi bil med trenerkarji, tako pa kažeš svojo pripadnost, za levake imaš pa naučena gesla (dragi JJ mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo).
Karaya 52 - čisti jajovec, brez svojega mnenja, enako kot tpleko (verjetno imata tako naročeno iz stranke). Zakaj bi negdo zamenjeval ekonomsko uspešne ljudi?
Nissan GTR - ti si na tabletah, bi bilo dobro zamenjat znamko, te ti škodujejo. Si oseba, brez svoje hrbtenice - na takih SDS stoji.

bluefish - Vsaj eden, ki razmišlja in to tudi pove.

AnS - 1+

Torej tukaj se kaže v majhni sliki 3x ljudje, ki vsaj malo mislijo in 3x taki, za katere je JJ sveta krava, v resnici pa tudi zaljubljenosti v velikega vodjo, ne znajo argumentirat.

Vsekakor je JJ lahko vesel, da ima tako široko podporo, hipnotiziranih ljubiteljev populizma.

Glede na vse skupaj, nam v tej državi preostane samo to, da upokojenci molimo, za redno izplačevanje pokojnin, kar je ljudi, ki razmišljate s svojo glavo in ste poleg tega še podkovani v različnih smereh znanja - svet vas čaka, tisti politično zaverovani v svoje idole, pa čakajte na grški ali še kak hujši scenarij.
Delo krepa človeka

tpleko ::

solatko je izjavil:

ameriška usmeritev je kapital, tu pa je Zoki pokazal več

klatiš neumnosti. če si nekdo zna prigoljufati veliko denarja ali se na veliko zapufati to še ne pomeni, da je dober kapitalist. ampak verjamem, da tako ti in tebi podobni vidite kapitalizem.
ameriška usmeritev ni nasprotna evropski. obe imata skupen liberalizem (in ne tipa LDS lol) in vsesplošno naprednost. če greš dol proti srbiji pa že vidiš vzhod, in tja ste nas levičarji pritaknili, zato smo zdaj tako zaostali. če bodo zdaj pa še razni balkanci s svojimi balkanskimi navadami vodili našo državo bomo pa še malo zaostali.

>naši so čisti, vsi ostali so neprijatelji
pa kje ti živiš? kdo pa ponuja sodelovanje in kdo ga zavrača v slovenski politiki?
komunisti imajo v krvi, da morajo imeti družbenega sovražnika, ki je za vse kriv: cerkev, kapitalizem, zahod, židje, JJ. ker star osel ne menja navad to še vedno počno, čeprav se ne imenujejo več komunisti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tpleko ()

solatko ::

Sodelovanje po jajotovih merilih, kje smo že to doživel, ne tako dolgo nazaj. Ja kaj češ, komunisti so v iste šule hodil.

Neumnosti pa klatiš ti, saj sploh ne veš o čem govoriš. Najbogatejši američani, so prišli do svojega, na enak način, kot naši tajkuni, samo tam je to v redu, pri nas pa ni.
Pa veš zakaj je tam v redu - če gre kaj narobe, ostane od miliard, samo rolica skret papirja, v Evropi, pa nagoljufan kapital, praktično ostane lopovu.
Evropa in USA nimata skupnega praktično nič. Ameri so veselo financirali Evropsko obnovo po ww2, na svoje trge pa ne pustijo prav radi. So raje Japonce in v novejšem času Kitajce, če bo šlo pa še tko naprej, bodo pa lahko zamenjal tudi valuto, saj imajo dolarjev kitajci, praktično več, kot američani.
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: solatko ()

Double_J ::

solatko, Janković najbrž nikoli ne bo kaj več kot župan... koga drugega si omisli za PM.
Dve šivanki...

Nissan GTR ::

Nissan GTR - ti si na tabletah, bi bilo dobro zamenjat znamko, te ti škodujejo. Si oseba, brez svoje hrbtenice - na takih SDS stoji.


na tabletah si ti, ki si kao neki levičar, podpiraš pa enega mafijskega tajkuna in kapitalista.

Looooooka ::

Nissan GTR je izjavil:

Nissan GTR - ti si na tabletah, bi bilo dobro zamenjat znamko, te ti škodujejo. Si oseba, brez svoje hrbtenice - na takih SDS stoji.


na tabletah si ti, ki si kao neki levičar, podpiraš pa enega mafijskega tajkuna in kapitalista.

ponavad mafija orozje preprodaja...kdo je ze to delal?

Nissan GTR ::

ponavad mafija orozje preprodaja..

mafija po navadi bele praške prodaja... Tošić je v zelo dobrih odnosih s familijo Janković, MOL pa še sedaj sodeluje s Tošićem... kri ni voda pravi pregovor...

kdo je ze to delal?

če nas Zokijev mentor Milan Kučan ne bi načrtno razorožil, bi bilo pri nas 90% manj mahinacij z orožjem... v orožarske posle so pa vpleteni vsi od janše do kučana...

Mr.B ::

Solatko get a life
solatko :: včeraj, 22:21:26citiraj

Neumnosti pa klatiš ti, saj sploh ne veš o čem govoriš. Najbogatejši američani, so prišli do svojega, na enak način, kot naši tajkuni, samo tam je to v redu, pri nas pa ni.

http://www.finance.si/360087/Povpre%C4%...
Nedavna anketa je ugotovila, da 86 odstotkov današnjih ameriških milijonarjev med odraščanjem ni bilo bogatih, kar pomeni, da jih je večina milijone prislužila sama brez dedovanja.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

WarpedGone ::

Ravnokar po radiu - proti jankoviču *naj bi* sprožili "preiskavo" oz. kakrkoli hočte temu pač rečt.
Prehitra vožnja, menjavanje pasov brez smernika, vožnja po prehitevalnem pasu, premajhna varnostna razdalja, ogrožanje varnosti drugih udeležencev v prometu.
Jankovičev odziv: dejte mi vsaj povedat, kdaj ste to posneli, da lahk preverim v rokovniku al sm takrat vozil ali ne ...
Zbogom in hvala za vse ribe

Karaya 52 ::

Gre za se eno "kaj mi pa morete" postavljanje. Vprasanje, ima dobre karte ali samo blefira oz. je imunski sistem drzave kompromitiran kot tisti na PP v Postojni.

Brane22 ::

Mah, meni je vse skupaj smešno.

Ne maram Zokija in še preden je psotal župan sem čutil, da gre za zajeb ampak tole je teater.

Če bi šlo za kogarkoli drugega, ne bi delali slona iz prometnega prekška. Ravno tako bi zahtevali verodostojne materiale in nek amatersski posnetek to ravno ni. Obstaja tudi dobra šansa, da bi oglobili samo/tudi snemalca.

PaX_MaN ::

WarpedGone je izjavil:

Jankovičev odziv: dejte mi vsaj povedat, kdaj ste to posneli, da lahk preverim v rokovniku al sm takrat vozil ali ne ...

"Tlele je moj izpisek prisotnosti na delovnem mestu tistega dne iz katerega je razvidno da sem v času, ko naj bi storil očitane mi prekrške, bil v službi, zatorej očigledno tega nisem storil jaz."
:P

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

Brane22 ::

Aja, pa če bi bil to _kdorkoli_ drug, bis e branil na natanko enak način: nisem vozil jaz.

Saj recepti za to so bili svojčas celo na ST. Ampak če to reče Zoki, pol je pa povsem druga stvar...

bluefish ::

Eh, saj hecno, da se za tovrstne banalnosti porabi toliko bitov ter črnila - pa naj bo to Janković ali kdorkoli drug.

Karaya 52 ::

Kar je imo normalno, od oseb ki imajo velik vpliv na oblikovanje zakonodaje, ljudje pricakujejo, da se jih bodo drzali, drugace je vse skupaj neka "quod licet Iovi, non licet bovi" farsa.

WarpedGone ::

itak. ampak ne pričakovat razumevanja.
Pričakuj pa 10 strani zgražanja od natanko istih osebkov, ko/če boš priznal da si peljal 32 v coni 30
Zbogom in hvala za vse ribe

PaX_MaN ::

Pričakuj pa 10 strani zgražanja od natanko istih osebkov, ko/če boš priznal da si peljal 32 v coni 30

Nič bat, ko/če bo Jankovič priznal, bo doživel enak shitstorm.

WarpedGone ::

Sej nu butl, da bi priznal.
Kar ne pomeni, da je čist.
Zbogom in hvala za vse ribe

Karaya 52 ::

Pocakajmo kaj bo povedal rokovnik.

Daedalus ::


Ravnokar po radiu - proti jankoviču *naj bi* sprožili "preiskavo" oz. kakrkoli hočte temu pač rečt.
Prehitra vožnja, menjavanje pasov brez smernika, vožnja po prehitevalnem pasu, premajhna varnostna razdalja, ogrožanje varnosti drugih udeležencev v prometu.


A proti neznanemu storilcu taistih prometnih prekrškov (on, ki je snemal), pa ne bo postopka? Dvojni standardi much?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

WarpedGone ::

Pokaži, kako se lahko izsledi še njega.
Zbogom in hvala za vse ribe

BALAST ::

Zoki ima baje fotografski spomin in se je zapomnil registrsko. :D
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

jype ::

BALAST> Zoki ima baje fotografski spomin in se je zapomnil registrsko. :D

Kako, če ga sploh ni blo tam? On je delal v pisarni!

Daedalus ::

Pokaži, kako se lahko izsledi še njega.


Dokler ni vsaj postopka, ga ne bo nihče niti poskusil izslediti. Drugače pa je nekak tako - če ima DARS kje posnetke, ki kažejo vožnjo Jankoviča, pol mora biti na njih tudi zasledovalec, ane? Če ne pa najprej ovadbo, pol pa povprašat na pozarreport.si, kje so dobili posnetek. Pa bojo kr mogli povedat.

BTW, tole igranje na naivna vprašanja je precej prozorno... ampak ajd, sej razumem.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Gandalfar ::

WarpedGone je izjavil:

Pokaži, kako se lahko izsledi še njega.


Morebiti bi se lahko spet pogovarjali o razkrivanju novinarskih virov.

Karaya 52 ::

Jankovic je registersko verjetno zapisal v rokovnik, zdaj je na vrsti "snemalec", da sporoci kdaj tocno se je to zgodilo, ker vemo da je busy busy man, rokovnik pa prepoln podatkov, zgleda da nima kategorije "plus 200 km/h". Tako nekako ga razumem. Mogoce si bosta delila stroske pravde?

Zgodovina sprememb…

WarpedGone ::

BTW, tole igranje na naivna vprašanja je precej prozorno... ampak ajd, sej razumem.

Še 10x bol prozorno je tvoje nabijaje, če enga niso, tut druzga ne smejo.

Tip je govoril po telefonu... izpisek prometa baznih postaj je zakonsko opredeljeno kot dokazno gradivo. DARSove kamere to niso.

Ne samo da si prozoren, še jasno politično pofarban si.
Zbogom in hvala za vse ribe

Daedalus ::

Še 10x bol prozorno je tvoje nabijaje, če enga niso, tut druzga ne smejo.


Citat, prosim.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Karaya 52 ::

Dvomim, da bi resen cajtng razkril svoj vir, sploh Pozareport. Ce bi prisla zandarmarija z nalogom, bi Bojan nekaj zmutil. Pozabil njegovo ime, zalozil davcno stevilko ...

Gandalfar ::

WarpedGone je izjavil:

BTW, tole igranje na naivna vprašanja je precej prozorno... ampak ajd, sej razumem.

Še 10x bol prozorno je tvoje nabijaje, če enga niso, tut druzga ne smejo.

Tip je govoril po telefonu... izpisek prometa baznih postaj je zakonsko opredeljeno kot dokazno gradivo. DARSove kamere to niso.

Ne samo da si prozoren, še jasno politično pofarban si.


Me zanima katera zakonska podlaga ustreza pridobitvi tega izpisa. Pac bi upal da niso tiste baze tam da jih policija kar malo selektivno bere. Ker ce so .. well, upam da ugasate vase telefone, ko se vozite malo prehitro po avtocesti.

Zgodovina sprememb…

Karaya 52 ::

Se strinjam, ampak tukaj gre za utemeljen sum kaznivega dejanja, ce pravilno razumem pravnisko terminologijo, zato bi clovek pricakoval, da policija kaj naredi. Da ne bo tako kot pri Slivniku zakljucila v petih minutah.

Zgodovina sprememb…

WarpedGone ::

Člena ti ne morm citirat, IANAL.
Ampak vem da zakonodaja zapoveduje hranjenje prometnih podatkov. Le zakaj, če niso/ne morejo bit dokazna kategorija?

Medtem ko za DARSove kamere direkt trdijo, da ne morejo biti podlaga za sodno ugotavljanje hitrosti/kaznovanje/globljenje, kljub temu da na njih direkt piše tvoja hitrost.

Vse kar jankotu preostane je povezava njegov GSM - njegova odgovornost.
Ker gre baje za kategorijo kaznivega dejanja (objestna vožnja, ...), je takšna povezava brez drugih dokazov premalo. Mogoče mu lahk pošljejo položnico katero pa lahk s sklicevanjem na prisotnost kje drugje, skenslajo.
Zbogom in hvala za vse ribe

Daedalus ::

Se strinjam, ampak tukaj gre za utemeljen sum kaznivega dejanja, IIRC, zato bi clovek pricakoval, da policija kaj naredi.


My point exactly.

Ne samo da si prozoren, še jasno politično pofarban si.


Če misliš, da politično podpiram Janukoviča in tisti kup političnih konvertitov, PS poimenovanih... si ornk vsekal mimo. Sam ajd ko je hajka, se pač bolj slabo bere, še slabše presoja in hitro obsoja. Razumem to.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Gandalfar ::

> Medtem ko za DARSove kamere direkt trdijo, da ne morejo biti podlaga za sodno ugotavljanje hitrosti/kaznovanje/globljenje, kljub temu da na njih direkt piše tvoja hitrost.

Ce bo to slo tako dalje jih bomo lahk kar dol dali. Za varnost ocitno niso, zakonske podlage neke resne ni. Ocitno so tam bolj zarai lepsega :)

> Ampak vem da zakonodaja zapoveduje hranjenje prometnih podatkov. Le zakaj, če niso/ne morejo bit dokazna kategorija?

Morda za se hujse stopnje grdih dejanj? (ugibam)

Karaya 52 ::

London je posejan s kamerami in IIRC z njimi uspesno lovijo lopove, also, policija lahko, ce zeli. Zakaj v Sloveniji tak odnos do te tehnologije, nimam pojma. Malo OT, je pa zanimivo vprasanje. Ce stvari pravilno razumem, lahko z mobitelom posnamem umor v HD, truplo izgine, kaznivega dejanja ni bilo?
««
15 / 68
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25243726 (37246) SimplyMiha

Jankovicu je dolgcas (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Loža
1584214501 (182564) Pšenični

Več podobnih tem