Forum » Problemi človeštva » Zoran Janković
Zoran Janković
Temo vidijo: vsi
Daedalus ::
Tole se splača prebrati. Pa se dajte, trobila leva inu desna, malo vprašat... če ste sploh sposobni dojeti, se razume.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Vajenc ::
Iluzorno si je domišljati, da je Zoki levičar. On je kapitalist, ki ima podporo na levi. Na drugi strani JJ ni desničar, ampak oblasti željan obrambolsovec, ki po spletu okoliščin že 20 let vlada največji desni stranki. Noben od njiju nima službe, ki bi bila znana po poštenju. Glede na dogajanja, lahko samo upamo, da bodo takšna pretiravanja, kot jih sumijo pri omenjenih, nekoč dejansko primerno kaznovana.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Keyser Soze ::
Tole se splača prebrati. Pa se dajte, trobila leva inu desna, malo vprašat... če ste sploh sposobni dojeti, se razume.
To se ne splača prebrat. Mi je žal 5 minut izgubljenega življenja.
Povzetek stanja in očitnega, kar je širom javnosti IMO več kot jasno.
Je pa res, da tipičen prispevek PiDimija, ki išče "pezdirjevo pozornost". Užaljenega prfoksa, ki mu je politika pokazala roge in tega ni zmogel prenesti drugače, kot da je ucuril rep med noge in v kot. Eh...
OM, F, G!
donfilipo ::
Nope, ...morda je v določenih krogih stanje kaj bolj jasno. Včasih je recimo policajem veliko jasnega, a nimajo nobene,...ali praktično nobene oprijemke, s katero bi svoje domneve dokazali. Tako kot je treba. Na sodišču. Zgodi se v najboljšem primeru molk in profesionalnost, običajno pa tudi babje opravljanje. Nekaj podobnega smo videli tudi v primeru Jankovič, s tem da on ni ravno revež, ki bi mu to nujno in vedno samo škodovalo.
Publika smo bili seznanjeni, kaj se mu očita, 99.999% pa nas ne ve, kaj to dejansko pomeni. Ve samo, oziroma sluti, da ima mož VELIKO denarja in da to nekako ni prav
Katere člene točno je kršil on in sodelavci, kako se to točno vidi in s čim se to dokaže, pa niti 99% pravnikov po izobrazbi ne ve
Tako lahko samo čakamo na razplet in prerokujemo na pamet.
Jankovič pa enako kot Janša, lahko načeloma še koga pospravita, samo ČE bi se stanje popravilo. Če se ne bo, potem se bojim, da bo narod obsodil, če ne no sunkovitih manevrov in medsebojnega obtoževanja, kar oba.
Torej teta Cijka pripravlja teren za enega novega nezacahnanega in v jedru neoliberal strankarskega prvaka. Državljanska lista je bil prvi tak medli poizkus.
Pa če smo resni, ni treba da vloži več kot 22€. Počasi bo narod sam dojel, da je čas za mlade in neomadeževane stile politike, z na žalost pa kar od zunaj zapovedanimi neolib manirami. Drugače zgleda ne bo šlo. Pa bi moralo
Publika smo bili seznanjeni, kaj se mu očita, 99.999% pa nas ne ve, kaj to dejansko pomeni. Ve samo, oziroma sluti, da ima mož VELIKO denarja in da to nekako ni prav
Katere člene točno je kršil on in sodelavci, kako se to točno vidi in s čim se to dokaže, pa niti 99% pravnikov po izobrazbi ne ve
Tako lahko samo čakamo na razplet in prerokujemo na pamet.
Jankovič pa enako kot Janša, lahko načeloma še koga pospravita, samo ČE bi se stanje popravilo. Če se ne bo, potem se bojim, da bo narod obsodil, če ne no sunkovitih manevrov in medsebojnega obtoževanja, kar oba.
Torej teta Cijka pripravlja teren za enega novega nezacahnanega in v jedru neoliberal strankarskega prvaka. Državljanska lista je bil prvi tak medli poizkus.
Pa če smo resni, ni treba da vloži več kot 22€. Počasi bo narod sam dojel, da je čas za mlade in neomadeževane stile politike, z na žalost pa kar od zunaj zapovedanimi neolib manirami. Drugače zgleda ne bo šlo. Pa bi moralo
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
Javnost je načeloma glupa ko točak. Če ne bi bila, že zdavnaj ne bi več gledali teh komedijantov niti blizu parlamenta, kamoli na oblasti.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Javnost je načeloma glupa ko točak. Če ne bi bila, že zdavnaj ne bi več gledali teh komedijantov niti blizu parlamenta, kamoli na oblasti.
Volilna udeležba je po pravilu bolj slaba, ko se izbira "komedijante". Tisti, ki gredo na volitve, pa zaradi ideoloških dveh polov pri nas, največkrat izbirajo boljšega izmed dveh slabih a močnih kandidatov. Problem nismo volilci, problem je slaba ponudba.
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vajenc ()
Glupa =! apatična.
Je nekako na nivoju PiDimija. Rep med noge pa v kot, češ sej ne morem nič nardit. "Lahko samo Jankoviča volim, ker bo imel boljši P/P ratio na koncu kot Johan" mentaliteta. Zgledajo pa glupi na koncu, ja. Ker se tako obnašajo.
OM, F, G!
Problem nismo volilci, problem je slaba ponudba.
Česar ne zahtevaš, ti ne bo ponujeno. To zelo velja... in zgovarjat se na to, da je narod brihten, izvoljeni pa ne, je švoh. Točno take kretene imamo na oblasti, kot jih večina podpira in izbira. Kar pove veliko o večini.
Zgledajo pa glupi na koncu, ja. Ker se tako obnašajo.
If it walks like a duck... naprej pa verjetno veš, kako gre. Stanje duha povprečnega Janeza nas je pripeljalo do sem. Pa tudi onih, kao nadpovprečnih dr.-jev, ki pušijo k*rac svojim političnim opcijam in voditeljem. Celo tako daleč, da tega sploh ne skrivajo več.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Na kakšen način lahko povprečen volilec dobi nove, nepokvarjene politike? Stranke se po vsem svetu opredeljujejo od leve do desne in raznih nians vmes, v vseh državah pa imajo že tudi velike in izkušene igralce tako na desni kot na levi, zato se nove face v tako nastavljenem sistemu ne znajdejo najbolje. Z volitvami se menja le niansa, politiki ostajajo več ali manj isti ali pa enaki, ker se tudi mladi politiki kalijo pri tastarih.
Woody Allen
Woody Allen
Gandalfar ::
> Na kakšen način lahko povprečen volilec dobi nove, nepokvarjene politike?
Poglej si kaksen video od Lawrence Lessiga, ko govori o reformah financiranja drzave in lobiranju. Problem je incentive sistem v katerem je politika. Ampak to morda zahteva odraslo debato, kjer se folk ne obremnjuje s preteklostjo.
Poglej si kaksen video od Lawrence Lessiga, ko govori o reformah financiranja drzave in lobiranju. Problem je incentive sistem v katerem je politika. Ampak to morda zahteva odraslo debato, kjer se folk ne obremnjuje s preteklostjo.
Lonsarg ::
Vajenec, če voliš enega od velikih dveh(Jankovič, Janša), potem nimaš pravice se pritoževat nad izbiro, ker v tem primeru si načrtno zavrgel vso alternativo.
Azgard> ker v tem primeru si načrtno zavrgel vso alternativo.
Mančin jagodni izbor si imel v mislih?
Woody Allen
Woody Allen
Mr.B ::
Janković osumljen tudi zlorabe položaja v Mercatorju, desni pa red podmazujete, nje
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
guest #44 ::
Keyser Soze je izjavil:
O, da čujemo to tvojo alternativo... Mam občutek, da me ne boš presenetil.
Look it's really quite simple.
You make an intelligent guess as to who would best suit your taste and hope they actually do what they say.
Janša je (IMO) zajebal na celi črti in je obtožen težkih kriminalnih dejanj.
Jankovič je prav tako (IMO) sfaljen človek pa še v čuzo upajmo, da bo šel.
Skoraj vsaka alternativa bo boljša od teh dveh. Če pa ti še naprej vstrajaš, da taka človeka sodita na oblast...se resno sprašujem o tvoji prisebnosti ali morda kar inteligenci.
Prosim ne se posmehovat alternativam, ker to kar ti ponujaš je žalovanja vredno, ne posmeha.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: guest #44 ()
Ja jverne , samo en je pod NAJBI z dodatkom 3x neznano, drugi je DA je s papirji ištitucij države. Velika razlika če verjameš v državo.
Lonsarg ::
Točno tako, skoraj je ni stranke od ostalih 17 kandidatov(se mi zdi da je bilo 19 strank skupaj), ki ni bolj primerna!
Vsako neznano je 100krat bolše od znano slabega...
Vsako neznano je 100krat bolše od znano slabega...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Moj kandidat se je kljub temu, da ga Janša na suho v rit...odrezal zadostno. Če ne bo kaj preveč zalutal bo ponovno dobil moj glas.
Za Janšo pa najboljšega soseda ni pogoja, da obkrožim...ni. In vsi tisti, ki bodo zanju ponovno glasovali so v mojih očeh totalni buteljni (na žalost lep del meni bližnjih oseb).
Zatorej upravičeno smatram 54,7% udeležencev zadnjih volitev kot totalne cepce. Opravičeni so le tisti, ki so Jankoviča izvolili zaradi direktnih premoženjskih ali tem sorodnih koristi. Ti si vsaj z častjo zaslužijo metek v glavo.
Za Janšo pa najboljšega soseda ni pogoja, da obkrožim...ni. In vsi tisti, ki bodo zanju ponovno glasovali so v mojih očeh totalni buteljni (na žalost lep del meni bližnjih oseb).
Zatorej upravičeno smatram 54,7% udeležencev zadnjih volitev kot totalne cepce. Opravičeni so le tisti, ki so Jankoviča izvolili zaradi direktnih premoženjskih ali tem sorodnih koristi. Ti si vsaj z častjo zaslužijo metek v glavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: guest #44 ()
francek1 ::
Moj kandidat se je kljub temu, da ga Janša na suho v rit...odrezal zadostno. Če ne bo kaj preveč zalutal bo ponovno dobil moj glas.
S tem se pa strinjam 100%!
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Tudi če se Zoki in JJ oba umakneta na hladno, to ne spremeni dejstva, da trenutno ni alternativnih politikov iz drugih neparlamentarnih strank. Stranke kot so Šiškova SSN in Mančina TRS pač niso alternativa. Vsaj za zdravo razumske ljudi ne.
Woody Allen
Woody Allen
Ma kaj pomaga alternativ, ko pa bodo ljudej volili poslance "stranke" Zorana Jankovića, pa čeprav so se vsi člani izrekli, da ni nič narobe......
Tudi če se Zoki in JJ oba umakneta na hladno, to ne spremeni dejstva, da trenutno ni alternativnih politikov iz drugih neparlamentarnih strank. Stranke kot so Šiškova SSN in Mančina TRS pač niso alternativa. Vsaj za zdravo razumske ljudi ne.
Jaz imam politično opcijo, s katero sem na podobnem ideološkem nivoju.
Če ne najdeš svojo izbiro, bi bilo morda potrebno si zamislit kaj lastnega.
Jaz imam politično opcijo, s katero sem na podobnem ideološkem nivoju.
Slovenija je danes vpeta v cel kup združenj s katerimi imamo, če drugega ne, pogodbene zaveze. Večina eksotičnih alternativ pri nas ne sledi tem zavezam. Nekatere ideje so sicer všečne, ampak bolj za kakšne iniciative, ki se globalno povezujejo s podobno mislečimi, ne pa kot solistično novo slovensko politiko, ki v realnosti ni izvedljiva. Politiki se morajo kalit, da postanejo dovolj zviti ter politično inteligentni in intuitivni. Janša je izkušen politik, Zoki manj, oba pa sta imela politično kvalitetne učitelje in povezave z evropskimi strankami.
Politika ni nikoli bila odprta in poštena. Vsak oblastnik si priboljške vzame zase, ljudje pa ga imajo radi, če ostane tudi kaj za njih. Zoki je npr. dal Ljubljani nove mostove, stadion, zastonj internet, sposojo koles, zraven pa po kavbojsko sebi prevelik delež. Previdnost mu je z leti vladanja očitno skopnela. Bomo videli kako se bo JJ odrezal pri testu previdnosti, ko bomo razprodali preostalo državno premoženje. Upam, da bolje. Če se vmes pokaže kakšna boljša alternativa pa jo bomo glede na situacijo z veseljem zagrabili in preiskusili. Ampak jaz te alternative ne vidim. Vidim samo neke rošade z istimi igralci.
Woody Allen
Woody Allen
papak ::
Mene pa zanima koliko od vas se teh ideologij o katerih nabijate v vseh političnih temah tudi v realnem življenju drži. Se pravi, da se ravnate po tistem za kar mislite da je prav, ne po tem kaj se da v tem sistemu, z ljudmi okoli vas, itd... Se bojim, da je bolj malo takih junakov. Veliko je takih, ki bi imeli ne vem kaj, delajo pa tako kot pač laufa.
Mene pa zanima koliko od vas se teh ideologij o katerih nabijate v vseh političnih temah tudi v realnem življenju drži. Se pravi, da se ravnate po tistem za kar mislite da je prav, ne po tem kaj se da v tem sistemu, z ljudmi okoli vas, itd... Se bojim, da je bolj malo takih junakov. Veliko je takih, ki bi imeli ne vem kaj, delajo pa tako kot pač laufa.
Jaz se v več primerih strinjam z levo politično opcijo kot z desno, se pa zgodi tudi obratno. Tako npr. zagovarjam določeno mero soilidarnosti in brez slabe vesti mesečno iz naslova plače plačujem za penzije babic in plače JS. Sem tudi dodatno zdravstveno zavarovan, čeprav sem do sedaj porabil zelo malo denarja zdravstvene blagajne. Včasih nakažem par evrov za oglaševane ljudi v stiski. In težko se toliko ugriznem v jezik, da ob priliki ne bi povedal, kako se ne strinjam s požrešnim kapitalizmom, ki bi najraje ukinil socialno pomoč in solidarnost. Po drugi strani pa npr. nisem pristaš multikulti, čeprav ga ponavadi zagovarjajo bolj levo usmerjeni.
Zmeraj in povsod pa bom dal prednost moji ali ožji družinski eksistenci pred nekim prepričanjem, še najmanj pa bi se obremenjeval, če bi to bilo samo politično. IMO se večina ljudi ravna po tem principu ;)
... Če si to mislil ...
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vajenc ()
Mufasa ::
Jaz se v več primerih strinjam z levo politično opcijo kot z desno, se pa zgodi tudi obratno. Tako npr. zagovarjam določeno mero soilidarnosti in brez slabe vesti mesečno iz naslova plače plačujem za penzije babic in plače JS. Sem tudi dodatno zdravstveno zavarovan, čeprav sem do sedaj porabil zelo malo denarja zdravstvene blagajne. Včasih nakažem par evrov za oglaševane ljudi v stiski. In težko se toliko ugriznem v jezik, da ob priliki ne bi povedal, kako se ne strinjam s požrešnim kapitalizmom, ki bi najraje ukinil socialno pomoč in solidarnost. Po drugi strani pa npr. nisem pristaš multikulti, čeprav ga ponavadi zagovarjajo bolj levo usmerjeni.
Zmeraj in povsod pa bom dal prednost moji ali ožji družinski eksistenci pred nekim prepričanjem, še najmanj pa bi se obremenjeval, če bi to bilo samo politično. IMO se večina ljudi ravna po tem principu ;)
... Če si to mislil ...
Another Zoki voter, with a sore ass.
Nissan GTR ::
tvoje prepričanje je nacionalsocializem...
mufasa> Another Zoki voter, with a sore ass.
Zokijevi volilci so bili nategnjeni takoj po volitvah. Sedaj se kvečjem lahko tolažijo, da se je izteklo bolje, kot bi se lahko.
Nissan GTR> tvoje prepričanje je nacionalsocializem...
Nekaj podobnega so mi neupravičeno očitali tudi v temi o istospolnih. Verjetno bo to zaradi slabega poznavanja očitanih pojmov.
Woody Allen
Woody Allen
Zeh... Kar se tiče alternativ. Kot sem pričakoval. Folk ima rajši neznano, kot poznano. Ampak večina folka dela tako napako, da se nekontrolirano spušča v neznane situacije, potem se pa čudijo, ko nimajo nadzora nad tem.
Kar se tiče pa natega volilcev, pa pomoje noben ne prekaša skrajne desne poloble, katera je redno sodomizirana s strani "majstrov fuckupa" Janeza in Vinkota. Pa še Gregor skoči poleg in špila zmedeno blondinko.
Kar se tiče pa natega volilcev, pa pomoje noben ne prekaša skrajne desne poloble, katera je redno sodomizirana s strani "majstrov fuckupa" Janeza in Vinkota. Pa še Gregor skoči poleg in špila zmedeno blondinko.
OM, F, G!
LuiIII ::
Problem Slovenije je ker nima netranzicijske levice, ker karkoli je bilo do sedaj na levi se je lepilo na tranzicijski kapital in pogoje uporabe le tega. Problem je tudi ker pravzaprav nimamo prave desnice (OK morda NSI). Če kdo pravi, da je SDS desna stranka, ta nima pojma o pozicioniranju in ta umestitev pravzaprav tudi kaže na izjemno močno splošno levo politično opredeljenost v Sloveniji. Janković je seveda pa ena prav neposrečena mešanica pravzaprav najslabšega iz obeh polov: avtoritativen kapitalist s podporo tranzicijske levice.
Ampak večina folka dela tako napako, da se nekontrolirano spušča v neznane situacije, potem se pa čudijo, ko nimajo nadzora nad tem.
Večina folka dela čisto drug tip napake. Ko jim obstoječe stanje že konkretno načenja zdravje, še vedno nočejo spremeniti življenjskega stila. In če čudijo, zakaj/kako je vedno slabše. Namesto, da bi tvegali in preizkusili kaj malo drugačnega. Ti seveda čisto lepo spadaš tja poleg. Ne gre se za to, da imaš rad neznano. Ko vse znano odpove, lahko narediš dvoje. Čakaš na čudež ali pa tvegaš. Jaz raje tvegam. Raje imam minimalne možnosti za uspeh, kot pa čakanje na čudež (povzeto po Evangelionu, IIRC).
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
T-h-o-r ::
glupi smo tudi vsi tu gor, ne samo neka javnost tam zunaj
in bomo glupi ostali, če bomo levi rekli, gremo odrezat vse, ki so se od leta 90 do 2012 pojavili v katerikoli stranki, bodo talibanci, luliji in še kdo zahtevali kri
in tako bo slovenija pristala na smetišču zgodovine
Problem Slovenije je ker nima netranzicijske levice, ker karkoli je bilo do sedaj na levi se je lepilo na tranzicijski kapital in pogoje uporabe le tega. Problem je tudi ker pravzaprav nimamo prave desnice (OK morda NSI). Če kdo pravi, da je SDS desna stranka, ta nima pojma o pozicioniranju in ta umestitev pravzaprav tudi kaže na izjemno močno splošno levo politično opredeljenost v Sloveniji. Janković je seveda pa ena prav neposrečena mešanica pravzaprav najslabšega iz obeh polov: avtoritativen kapitalist s podporo tranzicijske levice.
oprosti, kako je že nsi desna stranka? ker so pač katoliki?
njihovi ekonomski pogledi pa so enaki, kot od vsake druge socialistične stranke
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()
A. Smith ::
Česar ne zahtevaš, ti ne bo ponujeno. To zelo velja... in zgovarjat se na to, da je narod brihten, izvoljeni pa ne, je švoh. Točno take kretene imamo na oblasti, kot jih večina podpira in izbira. Kar pove veliko o večini.
Pravilno, se ne bi mogel bolj strinjati.
Izgovori tipa "saj ljudje ga ne bi izvolili, če ne bi kandidiral" so idiotski. Najbrž je Miloševič čisto po naključju na vrh prišel, a? Pa Hitler svoje čase? Sigurno to ni imelo nobene veze s takratnim razpoloženjem ljudskih množic? Dejte no mir. Med ljudmi, ki niso že od prej nagnjeni k nasilju in vojni, nimajo politiki s takimi nazori kaj iskati. Je pa res, da se ob dovolj bednih razmerah lahko nazori še tako normalnega naroda izrodijo v krvave smeri.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
korenje3 ::
če si v sloveniji bogat, si avtomatsko kriminalec. to izhaja iz slovenske fovšarije in kmečke logike. ljudje so navanjeni socializma in tita, kjer so mislili da so vsi enaki.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
T-h-o-r ::
če si v sloveniji bogat, si avtomatsko kriminalec. to izhaja iz slovenske fovšarije in kmečke logike. ljudje so navanjeni socializma in tita, kjer so mislili da so vsi enaki.
seveda, glede na to, da je večina bogatašev dejansko lopovov
Why have a civilization anymore
T-h-o-r , Tako misli - io -
USS Liberty ::
V levem Nedeljskem dveniku je bil pred kratkim poromocijski intervju z Jankovićem in tam on pravi, da je UEFA uradno razglasila stadion v Stožicah za enega treh najlepših v Evropi. Uporabil je celo besedo uradno. Na googlu se nič ne najde o kakšni uradni razglasitvi. Sploh ne vem, če UEFA kaj takega počne. Stadioni se kategorirajo po zvezdicah in Stožice mislim, da imajo tri zvezdice kot še nešteto drugih stadionov, tudi Ljudski vrt. Ne vem, ali ta človek sploh kdaj pove tri stavke, da se ne bi vsaj v enem zlagal za svojo lastno promocijo.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Aston_11 ::
MOraš vedeti, da južnjaki (in drugi, ne vem, zakaj sem sploh nanje pomislil), ne obvladajo neke pravne terminologije oziroma jo brez slabe vesti dodatjo, kot njim paše. Na nas pa je, da ta zrna od plev nekako ločimo.
PS: se še komu zdi, da volitve niso ravno nek biser demokracije, ampak korenček, ki ga dobiš, predenj palica tepe?
PS: se še komu zdi, da volitve niso ravno nek biser demokracije, ampak korenček, ki ga dobiš, predenj palica tepe?
Okapi ::
Na googlu se nič ne najde o kakšni uradni razglasitvi.Zato pa se najde uradna Uefina knjižica z navodili za dobre stadione, v kateri je med drugim kot zgled dobrih stadionov podrobneje predstavljenih pet novih projektov, med njimi tudi Stožice.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow...
Pa dejmo že enkrat nehat s tem štadionom, ki je sam po sebi pač verjetno čisto v redu objekt. Drugo pa je kako je bil dejansko zgrajen: nedokončanje spremljevalnih objektov, finančna konstrukcija, zadolževanje, odtekanje kapitala,...
Zaradi mene je lahko največji, najboljši, najrentabilnejši (tle bo še veliko smeha), a je fail ker je očitno zgrajen precej netransparentno in izrabljen za polnenje žepov posvečenih.
@T-h-o-r: Morda imaš res prav, da niso čisto desna stranka, gotovo pa niso neki krščanski socialisti in so vsekakor bližje desni kot neki medli sredini. Kar pa zavoljo pestrosti slovenskega pretežno levega političnega prostora lahko samo pozdravljam.
Zaradi mene je lahko največji, najboljši, najrentabilnejši (tle bo še veliko smeha), a je fail ker je očitno zgrajen precej netransparentno in izrabljen za polnenje žepov posvečenih.
@T-h-o-r: Morda imaš res prav, da niso čisto desna stranka, gotovo pa niso neki krščanski socialisti in so vsekakor bližje desni kot neki medli sredini. Kar pa zavoljo pestrosti slovenskega pretežno levega političnega prostora lahko samo pozdravljam.
"Janši sporočam zelo direktno, naj zase skrbi in naj se umakne, če ne zna voditi države; o alternativi naj ne skrbi, ker to ni njegova skrb," je v izjavi za javnost pred magistratom povedal predsednik Pozitivne Slovenije. Prepričan je, da so v PS-ju še vedno sposobni izpeljati program, ki je bil parafiran med njimi in SD-jem, DeSUS-om in DLGV-jem.
Fajn ga stiskajo
"Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden;
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe
Double_J ::
Fajn ga stiskajo
In to iz obeh strani...
Türkovi so Jankovića raje kar izbrisali. Kot da ga na konvenciji ni bilo!
http://www.pozareport.si/?Id=volitve&Vi...
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
donfilipo ::
Tole ni tehnični izbris, ampak slikano v trenutku, ko je janko še drvel na sceno in so fotografi tudi največ posneli.
Nisem pa ravno prepričan, da bi tudi će bi Jankoviča umetno nalimali na to sliko in to povečanega, to kaj spremenilo izzid volitev.
Tokrat nekako stručno ugibam, da pa bi med narodom nekako vendarle počasi zavrelo, problem je le, da je veliko veliko vprašanje, če je janko pravi mož
za levega mesijo. To da ga ganja murija in davčna, je v jedru samo v prid revolucionarni ikonografiji, ki pa se bojim, drugače ne štima. V jedru
Nisem pa ravno prepričan, da bi tudi će bi Jankoviča umetno nalimali na to sliko in to povečanega, to kaj spremenilo izzid volitev.
Tokrat nekako stručno ugibam, da pa bi med narodom nekako vendarle počasi zavrelo, problem je le, da je veliko veliko vprašanje, če je janko pravi mož
za levega mesijo. To da ga ganja murija in davčna, je v jedru samo v prid revolucionarni ikonografiji, ki pa se bojim, drugače ne štima. V jedru
In times of Universal Deceit, telling the truth
Ah kakšen pritisk, neki....Tožilka, ki je "odgovorna" za Jankovića, je strokovna
Od podjetja Gasspar nepremicnine, ki je v lasti poslanca Pozitivne Slovenije Gašparja Gašparja Mišiča, propadli gradbinec Kraški Zidar terja 1,3 milijona evrov
http://www.finance.si/kraski_zidar_od_g...
Montiran proces, tako kot proti šefu?
D3m ::
A ni to ta, ki je rekel na seji, da je Jankovič najbolj pošten človek v Sloveniji?
|HP EliteBook|R5 6650U|
Za to izjavo je prejel stoječe ovacije
Mr. Penguin ftw
Mr. Penguin ftw
solatko ::
Dokler in, če bodo obsojeni, so vsi pošteni, tudi tisti, ki so pokradli družbeno premoženje.
Delo krepa človeka
... in zato jim je potrebno vsem po vrsti čim prej soditi. Nekaterim že: JJ npr., druge pa upam, da to seveda še čaka: Zoky,...
Sam tale 2xGašpar je pa res karikatura trenutnega slovenskega politika, a ni?
Sam tale 2xGašpar je pa res karikatura trenutnega slovenskega politika, a ni?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 49796 (43316) | SimplyMiha |
⊘ | Jankovicu je dolgcas (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Loža | 223765 (191828) | Pšenični |