Forum » Zvok in slika » Nakup TV sprejemnika
Nakup TV sprejemnika
Wisor ::
V familiji smo se odločili, da nabavimo nov televizor. Lastimo si klasični TV sprejemnik, takrat višjega razreda, signal pa dobivomao od telemaha, sicer kabelsko, imamo pa tudi siol TV, ki bo v prihodnosti "spiratiziran". Med izbiro plazma vs. LCD, me je nekako LCD bolj prepričal, zaradi razloga, ker lahko slika na njem miruje, tako, da izbiramo med LCDji.
Namen televizorja, bo seveda spremljanje televiziji (nismo ravno najzahtevnejši glede kvalitete slike, ampak se je ne branimo ), v prihodnosti bo morda nanj priklopljen Xbox 360 ali PS3. "Očetu" zadje leto nagaja vid, zato bom nanj tudi priklopil računalnik, da bo malo bolje videl (če ne drugega, bo lahko šel bliže pogledat ), seveda bo pa računalnik fural tudi Siol TV (V mislih imam kak Rhaspbery PI ali pa kašno MiniITX zadevo). V rezervo pa lahko tudi vzamemo priklop nižje cenovnega HIFI sistema.
Maksimalna dolžina sprejemnika ne sme presegati 86,5cm, višina pa ne nosi pomembne vloge. Glede cene, je pa tako, da načeloma ne gledamo kaj dosti nanjo, vendar ciljamo na najnižjo .
Zanima me, kaj mi priporočate za zgornje potrebe?
lp
Namen televizorja, bo seveda spremljanje televiziji (nismo ravno najzahtevnejši glede kvalitete slike, ampak se je ne branimo ), v prihodnosti bo morda nanj priklopljen Xbox 360 ali PS3. "Očetu" zadje leto nagaja vid, zato bom nanj tudi priklopil računalnik, da bo malo bolje videl (če ne drugega, bo lahko šel bliže pogledat ), seveda bo pa računalnik fural tudi Siol TV (V mislih imam kak Rhaspbery PI ali pa kašno MiniITX zadevo). V rezervo pa lahko tudi vzamemo priklop nižje cenovnega HIFI sistema.
Maksimalna dolžina sprejemnika ne sme presegati 86,5cm, višina pa ne nosi pomembne vloge. Glede cene, je pa tako, da načeloma ne gledamo kaj dosti nanjo, vendar ciljamo na najnižjo .
Zanima me, kaj mi priporočate za zgornje potrebe?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | internet in siol tv do sosednje hiše (50 metrov)Oddelek: Omrežja in internet | 4772 (4364) | Tilen |
» | Kako velik TV sprejemnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 34547 (30145) | popster |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11906 (8366) | AngelOfDeath |
» | Nakup novega TV-jaOddelek: Zvok in slika | 3391 (2808) | veliki_bos |
» | začasna rešitev: kupiti velik CRT televizor za cca 400 eur ali LCD 32'' za cca 650 euOddelek: Kaj kupiti | 2866 (2108) | Mr.B |