» »

Problem v Medal of Honor: Allied Assoult

Problem v Medal of Honor: Allied Assoult

Damjan Jagar ::

Imam problem v zadnji misiji, mislim da tretji level.

Prvi in drugi level se dogajata v zasnezenem gozdu kjer moras poiskati in razstreliti nekaj topov (minometov). Tretji level se tudi zacne v zasnezenem gozdu vendar takoj vstopis v mesto. Poiskati je treba dva objekta (oblika tople grede) in ju razstreliti (razstrelivo zadaj za vsako in notri po dve).

Drugi korak je pobegniti skozi komandantovo (komandirjevo?) rezidenco. Podana je tudi nebesna smer (sever, jug?) Sledil sem kompasu (stik dveh kroglic + puscica) in prisel do vrat, kjer pa se nic ne zgodi. Vem pa, da sem pred temi vrati stal ze pred opravkom prve naloge v tem levelu in mi napisalo sporocilo "nisi se vsega opravil, zato ne mores exitirati, kao". Mesto sem prehodil najmanj 5x vendar nisem nasel drugega moznega izhoda.

Iskal sem tudi guide vendar neuspesno. Prosim za pomoc ali kak link na vodiča.

Igral sem z patchom 1, ker mi 1.11 ne zazene igre ampak se vse skupaj ustavi v konzoli.

LP

Mr.B ::

A je kje kak steber ?

Drugače , takoj ko bi nastavil vsa rastreliva , bi se morala aktiverati in razstreliti.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Nisva se razumela...

Objekta sem ze razstrelil... naprej me zanima. Pobegniti moram skozi vrata v komandirjevi rezidenci, vendar ne gre, ceprav mi kompas kaze, da sem na cilju.

Zgodovina sprememb…

MrX ::

mogoče si v narobnem nadstropju :)

Vem pa, da sem pred temi vrati stal ze pred opravkom prve naloge v tem levelu in mi napisalo sporocilo "nisi se vsega opravil, zato ne mores exitirati, kao".

Cek it aut...

the_unborn ::

stisni tipko tab (ali karkoli imas ze nastimano), da ti pokaze kaj moras narest in kaj si ze naredil/izpolnil

:)

Se enkrat:

Tipka TAB ->

1. naloga raztreli dva objekta (opravil)
2. pobegni skozi komadnantovo rezidenco (tukaj sem bil ze pred koncano 1. nalogo in mi je napisalo, da je tukaj kao izhod, le da se nisem opravil vseh nalog - se pravi 1. In po opravljeni 1. nalogi sem se vrnil na to mesto - sledenje kompasu - vendar ni nic...

aja, moras skozi okno skocit

MrX ::

ja, sej res! čez okno se fukneš. jaoooooooo

:))

Upam, da res... Jupiii... gremo spilat.

ja more bit to, sem glih pred enim tedno spet obrnu spil in s tistim delom nisem imel nikoli tezav

Hvala... Dons sm jo koncn obrnu. :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

(Skoraj) zapuščene stavbe Rožnik/Tivoli

Oddelek: Loža
2910284 (1706) Anyka
»

Juno ob svitu v Jupitrov objem

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija