Forum » Kaj kupiti » Nakup slušalk (budget okoli 150€ )
Nakup slušalk (budget okoli 150€ )
icurk ::
Zanimam se za nakup slušalk. Uporabljal jih bom predvsem za poslušanje glasbe vseh zvrsti. Ker jih bom uporabljal tudi zunaj in ne samo doma, hočem da so zaprtega tipa.
Po prebiranju najrazličnejših forumov in strani me zaenkrat zanimajo predvsem slušalke proizvajalcev Sennheiser in AKG.
Trenutno pa razmišljam o nakupu AKG K 181 DJ slušalk.
Cenovno bi mi bile dostopne slušalke v rangu okrog 150€.
Dobrodošli vsakršni predlogi in izkušnje.
Po prebiranju najrazličnejših forumov in strani me zaenkrat zanimajo predvsem slušalke proizvajalcev Sennheiser in AKG.
Trenutno pa razmišljam o nakupu AKG K 181 DJ slušalk.
Cenovno bi mi bile dostopne slušalke v rangu okrog 150€.
Dobrodošli vsakršni predlogi in izkušnje.
mihec87 ::
Tele akg pojdi probat če imaš možnost..
Ker so za namen dj bolj stisnejo skupaj kot običajne(bolj kot ne je večina dj slušalk takih) da ne lezejo oz padejo dol ob raznem miganju in znajo biti za normalno uporabo rahlo "neudobne" napram ostalim ne dj, pač nekomu je moteče drugemu ni...
Mogoče za zunaj ubodeš slušalke za v uho,pri teh zaprtih znajo ušesa kar švicat sploh ob vročih dneh saj ti pokrije celo uho..
Ker so za namen dj bolj stisnejo skupaj kot običajne(bolj kot ne je večina dj slušalk takih) da ne lezejo oz padejo dol ob raznem miganju in znajo biti za normalno uporabo rahlo "neudobne" napram ostalim ne dj, pač nekomu je moteče drugemu ni...
Mogoče za zunaj ubodeš slušalke za v uho,pri teh zaprtih znajo ušesa kar švicat sploh ob vročih dneh saj ti pokrije celo uho..
icurk ::
Sam kje pa lahko sploh probaš kakšne slušalke? V bigbangu sem enkrat gledal ene Senheiser, vendar mi niso dovolili da jih preizkusim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 73817 (16782) | Banza |
» | Naglavne slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27953 (17748) | jaot |
» | Naglavne slušalkeOddelek: Zvok in slika | 4916 (4413) | D3m0r4l1z3d |
» | katere slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 3646 (2911) | lalala |
» | Katere slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 7899 (6974) | Meizu |