» »

Led Monitor s TV tunerjem Samsung T24A550

Led Monitor s TV tunerjem Samsung T24A550

Dadyy ::

Našel sem omenjeni monitor za 250 eur, kar se mi zdi ugodno. Monitor se bo uporabljal za normalno delo in
gledanje televizije. Ima kdo ta monitor in lahko pove ali je cena primerna in ali ima dobro sliko itd.
Nad Samsung paneli drugače nisem navdušen ampak v prvem planu je cena.
LP Damjan

Muzo ::

Jst mam TA350 za katerega sem dal 220 EUR.

Monitor je OK, televizijo sicer gledam bolj poredko. Imel sem težavo, ker pri priklopu prek HDMI monitor ni šel v standby, tako da sem potem priklopil preko klasičnega VGA kabla. Aja, predlagam, da v istem prostoru nimaš kakšnega Samsung TV, ker daljinec deluje na isti frekvenci in se potem oboje preklaplja istočasno... :P

sulaco ::

Jaz imam 24A550 že od prejšnjega leta in sem zeloo navdušen...slika na DVB-C je res SUPER, tudi monitor. Škoda ker nima PVR-za ceno 300e bi ga lahko imel
Prej sem imel 940MW, ki je imel vhod za slušalke s strani (zelo udobno) pa tipko PIP pod zaslonom (hitreje kot iskat daljince)-to sta edini stvari, ki bi jih spremenil

Monitor bo edini v sobi in slika naj bi bila torej tudi pri gledanju televizije zelo dobra.
V čem pa se razlikuje T24A350 od mojega, ker je kar nekaj cenejši, razlike pa ne najdem,
mogoče slabši zaslon?
LP Damjan

Fif55 ::

Jaz imam TA350 že več kot eno leto, pa sem zelo zadovoljen z njim, je lep pa zmogljiv tak, da ga ne menjam dokler ne crkne :P
Med njima dvema je razlika samo v design-u in 550 ima par opcij več; Dolby Digital+,SRS,dts,Digital Out Magic Picture Controls

Kupil sem T24A550 za 249 eur. Od T24A350 se razlikuje po drugačnem stojalu, drugega nisem opazil. Tudi zadaj
sta enaka, čeprav v reklamah piše, da ima A550 dvi, A350 pa ne. Oba imata zadaj 2xHDMI.
Naj pripomnim, da mi je stojalo za monitor spraskalo mizo, ker glave vijakov malo štrlijo ven - žalostno.
Slika je dobra, a precej drugačna od dosedanjega LG-ja, zato bi potreboval pomoč pri nastavitvah.
Mogoče če opišete, na koliko imate ostrino, kontrast, itd., ker me trenutno bode v oči.
LP Damjan

TOP ::

Lahko bi kupil malo bolši monitor in kartico ali USB ključ za gledanje TV posebej.Veliko bolj ugodno in še lahko kupiš bolši monitor.

Tako smo imeli do sedaj, pa nam ni odgovarjalo, da mora biti računalnik prižgan da lahko gledaš tv.
LP Damjan

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup LED LCD TV monitorja: 23" LG vs. 24" Samsung

Oddelek: Kaj kupiti
193384 (3214) Modri dirkač
»

Nov 24" monitor

Oddelek: Zvok in slika
245511 (4716) Skyman