Forum » Elektrotehnika in elektronika » schott ceran gorenje plošča se ne ugasne
schott ceran gorenje plošča se ne ugasne
LordTado ::
lp
Zanima me kaj je šlo, ali tipalo ali je to draga stvar?
Skratka plošča samo en rink nagaj ki se ne izklopi dokler se res ne segreje,tudi stopnje ne delujejo, pri ostalih se sliši kak "štrcne" stikalo in jo izklopi,pri tej pa ne...
Zanima me kaj je šlo, ali tipalo ali je to draga stvar?
Skratka plošča samo en rink nagaj ki se ne izklopi dokler se res ne segreje,tudi stopnje ne delujejo, pri ostalih se sliši kak "štrcne" stikalo in jo izklopi,pri tej pa ne...
- spremenil: LordTado ()
mat xxl ::
Ja ker sem že ene 3 popravil, ti povem, da je potrebna menjava plošče. Crkne regulator ki se preveč iskri, cene delov pri nas so blazne, je pa enostavno zamenjati, predlagam, da razdreš, ko plato jemlješ ven naj bo obvezno odklopljena od elektrike, ker ene imajo minimalno razliko med plato in okvirjem in ko udariš po plehu, narediš stik.... potem odstrani steklo in vse bo jasno. Grelci so pri kvalitetnejših zadevah, navadno od EGO ta , sam sem jo kupil na Ebayu zelo poceni, seveda pa vprašajte na Gorenje servis tudi evo primer : http://www.ebay.de/itm/Ceranplatte-Koch...
torej razdreti ugotoviti tip, kupiti in zamenjati vmes pa ta grelec odklopiti ..... pri vas je težava v tistem delu krmilnem poleg grelca, se iskri, morda se da tudi popraviti očistiti oksid malo pobrusiti z pilico vendar iz prakse ne bo več kot 2 mes. zdržalo, ko je enkrat pokurjeno pomaga samo menjava.!
torej razdreti ugotoviti tip, kupiti in zamenjati vmes pa ta grelec odklopiti ..... pri vas je težava v tistem delu krmilnem poleg grelca, se iskri, morda se da tudi popraviti očistiti oksid malo pobrusiti z pilico vendar iz prakse ne bo več kot 2 mes. zdržalo, ko je enkrat pokurjeno pomaga samo menjava.!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | okvara lambda sonde (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17285 (15011) | krneki0001 |
» | spajkalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13108 (11093) | matobeli |
» | Temperaturni senzor v bojlerjuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3124 (2913) | driver_x |
» | Bojler in iskrenjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5358 (4744) | All |
» | FID stikalo odklopi po določenem časuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13080 (10862) | int47 |