Forum » Loža » Počeno steklo na ročni uri - Priporočila za urarja
Počeno steklo na ročni uri - Priporočila za urarja
LapD ::
Verjetno se je komu že pripetil padec in rezultat -> počeno steklo.
Zato me zanima, če bi kdo priporočil kje v Ljubljani bi se dalo zamenjati steklo in koliko približno pride ta zadeva?
Zato me zanima, če bi kdo priporočil kje v Ljubljani bi se dalo zamenjati steklo in koliko približno pride ta zadeva?
web&motion designer
LapD ::
Steklo je mineralno okrogle oblike, torej ne bi smela biti predraga menjava.
No saj jutri bom še malo pobrskal pa jo nekam nesel ... me je samo skrbelo da ni zadeva nekaj 100 eur, ker ni neka prestižna ura, mi jo je pa vseeno škoda :)
No saj jutri bom še malo pobrskal pa jo nekam nesel ... me je samo skrbelo da ni zadeva nekaj 100 eur, ker ni neka prestižna ura, mi jo je pa vseeno škoda :)
web&motion designer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev zaščitnega stekla na mobitelOddelek: Loža | 5197 (3558) | Anonimnež |
» | Nakup moške zapestne ure do 500 EUR (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 41024 (22087) | TheBlueOne |
» | S čim čistite notranjo stran veterobranskega stekla?Oddelek: Loža | 11007 (2741) | YaN-cH |
» | Zatemnjeno vetrobransko okno na avtomobiluOddelek: Na cesti | 3812 (3284) | Engineer_ |
» | Kako odpraviti praske na šipci ročne ureOddelek: Loža | 7724 (6983) | WarpedGone |