Forum » Šola » FDV
FDV
tt2 ::
Me sam zanima s katerimi študijami na fdv-ju se da najlažje potem dobiti službo. Vem, da je veliko pomembno od samega anganžiranja ampak vseeno neka statistika obstaja za katere poklice je več povpraševanja in za katere je zelo malo. Vem, da so najtežje zaposljivi geografo, zgodovinarji, pedagogi in sociologi ampak to so študiji z filofaksa. Zato me zanima, če ve kdo kako je s fdv-jem in katere smeri se najbolj splača študirat.
St235 ::
Me sam zanima s katerimi študijami na fdv-ju se da najlažje potem dobiti službo.
Z nobenim ali pa z vsemi. Smeri na FDV so si za moj okus čisto preveč podobne in tudi ciljna skupina za zaposlovanje je približno ista. Namreč vsi se prijavljajo na poklice tipa "družboslovna izobrazba". Tako, da z vidika enostavnega zaposlovanja ne splača gledat FDV.
Moja osebna izkušnja je takšna,da kot FDVjevec boš moral bit zelo proaktiven in se že v času studija vklopit v širok spekter aktivnosti, če želiš dobit službo. Napisat diplomo in računat na službo je samomor iz zasede.
PromeuZ ::
O tem je bilo govora že v eni izmed tem: http://slo-tech.com/forum/t494446/p3331... .
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->
Marat ::
Me sam zanima s katerimi študijami na fdv-ju se da najlažje potem dobiti službo.
Z nobenim ali pa z vsemi. Smeri na FDV so si za moj okus čisto preveč podobne
ja in ne. Večina smeri si je dokaj podobnih, izstopata pa obramboslovje in družboslovna informatika. S tem da ti prvega ne priporočam, razen če bi rad bil častnik v SV. Družb.informatika pa je že bolj perspektivna, mislim da kar dobro naštudirajo statistiko in SPSS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Družboslovna informatika je nezaposljiva smer! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 26151 (19348) | jernejl |
» | Kontakt FDV-jevca/ke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 28484 (25201) | bbbbbb2015 |
» | Družboslovna informatikaOddelek: Šola | 7239 (1872) | ales85 |
» | Politologija - mednarodni odnosiOddelek: Šola | 7402 (6961) | Daedalus |