Forum » Pomoč in nasveti » Avtomatizacija (??)
Avtomatizacija (??)
axee ::
Rabim pomoč, ki ne vključuje zahtevnejšega programiranja.
Rabim program oz način, kako izvesti tole:
ČE je v mapi več kot 1 datoteka -> premakni staro datoteko -> na novi lokaciji ohrani samo 3 datoteke
Ogledujem si razne programe za avtomatizacijo (trenutno sem pri Actions), pa zaenkrat še ne najdem opcije glede števila datotek v mapi.
Gre se za avtomatizirano backupiranje, ZADNJI system image naj bi se ohranjal na lokalnem disku, naslednji 3-je na omrežnem disku. Brisanje glede na starost datotek ne pride v upoštev, brez upoštevanja števila datotek v direktoriju.
Upam da sem vsaj približno jasen, vem da obstajajo plačljive rešitve, a me zanima čim bolj preprosta in zastonjska.
Lepa hvala za odgovore.
Rabim program oz način, kako izvesti tole:
ČE je v mapi več kot 1 datoteka -> premakni staro datoteko -> na novi lokaciji ohrani samo 3 datoteke
Ogledujem si razne programe za avtomatizacijo (trenutno sem pri Actions), pa zaenkrat še ne najdem opcije glede števila datotek v mapi.
Gre se za avtomatizirano backupiranje, ZADNJI system image naj bi se ohranjal na lokalnem disku, naslednji 3-je na omrežnem disku. Brisanje glede na starost datotek ne pride v upoštev, brez upoštevanja števila datotek v direktoriju.
Upam da sem vsaj približno jasen, vem da obstajajo plačljive rešitve, a me zanima čim bolj preprosta in zastonjska.
Lepa hvala za odgovore.
logout ::
To je enostavno, par vrstic skripte. Samo če še tega ne poveš, kateri operacijski sistem uporabljaš, je bolj natančna pomoč nemogoča.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Mipe ::
Probaj Python, ni zelo zahteven. To je res programski jezik, ki se ga je potrebno naučiti, je pa zelo priljubljen za skriptiranje na Windows sistemih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako smiselno urediti zbirko datotekOddelek: Programska oprema | 2215 (2057) | c3p0 |
» | Spremembe v uporabniškem vmesniku Windows 8 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 46259 (39316) | Jst |
» | Clonezilla: težave s rekonstrukcijo slike diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2753 (2240) | misek |
» | Virtual desktop - kateri zna delati z ikonamiOddelek: Programska oprema | 2448 (1921) | misek |
» | Bash arrayOddelek: Programiranje | 1073 (1022) | Skrat |