Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti tri-wing izvijač ?
Kje kupiti tri-wing izvijač ?
tlozej ::
Jaz sem se zanimal v Merkurju, so mi rekli da ga lahko naročijo iz kataloga. Na zalogi niso imeli.
Se pa potem nisem odločil, ker je bil za enkratno uporabo malo predrag. :)
LP
Se pa potem nisem odločil, ker je bil za enkratno uporabo malo predrag. :)
LP
bf4ed ::
Nevem če nisem pred kratkim (2 dni nazaj) videl v HOFER-ju komplet z nastavki (mogoče lidl), in je vse not.
Sam sem kupil pred leti tam komplet pa je bli tudi tak kot ga rabiš not.
Samo če rabiš globoko pa ti nastavki ne pridejo v poštev.
Sam sem kupil pred leti tam komplet pa je bli tudi tak kot ga rabiš not.
Samo če rabiš globoko pa ti nastavki ne pridejo v poštev.
gazibo ::
grem danes pogledati v hofer in lidl ( k sreci sta si zelo blizu tukaj v litiji ). V konci fazi pa tut ce narocim cel komplet preko iFixit za 25$ plus postnina. Drago ni, sam za cakat bo, carina pa upam da ne bo tezila za 19€ski komplet
gazibo ::
sej takega sem hotel vzeti preko eBaya ampak me je malo skrbelo ce bo fit tistim vijakom v macbooku. sedaj ko sem pa pogledal product description tistega izvijaca na iFixit vidim da je ista stvar
Like a Phillips Screwdriver, but with a head shaped like a Y instead of an X. Tri-wing screwdrivers are used frequently by Nintendo and other companies who do not want users to open their devices.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iFixit želi popraviti svetOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6980 (2671) | PrimozR |
» | Samsung okusil efekt StreisandOddelek: Novice / Android | 6045 (4718) | xxxul |
» | Motorola kot prva začela ponujati uradne komplete za menjavo delov v svojih telefonihOddelek: Novice / Android | 6170 (3692) | MrStein |
» | počeno steklo iphone 5sOddelek: Pomoč in nasveti | 7784 (6006) | secerko |
» | Komplet orodji za računalničarje? pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2939 (2214) | Scorpia |