» »

Novinarstvo

Novinarstvo

knesz ::

Zdravo.

Danes sem naletel na tale članek.
Osebno se mi zdi predhodno Si-Certovo priporočilo popolnoma razumljivo, pismo novinarja g. Brataniča pa provokativno (predvidevam da je novinar, glede na to, da je postavil novinarsko vprašanje).
Bolj kot sama vsebina me zanima (pač ne poznam zakonodaje in prakse), kdo vse lahko zastavlja novinarska vprašanja in za katere medije? Novinarji? Vsakdo ki se predstavlja za novinarja? Za registrirane medije? Za katerikoli vaški forum?

lp

St235 ::

Novinarsko vprašanje lahko postavi vsaka opica, ki ima pol minute časa. Glede na vprašanja, ki jih postavljajo bi rekel, da se to redno dogaja.

A noben ne ve? Tabu tema mogoče?

Yohan del Sud ::

AFAIK g. Bratanič dela za skrivnostno novinarsko organizacijo imenovano "Koda ISSN 1581-0186". Ne povedat naprej. 8-)

Sicer pa kakšno bukovo predvidevanje je to, saj je podpisan zdraven skupaj z revijo za katero piše.

In na vsa tvoja vprašanja je odgovor pritrdilen. Še nisi slišal za paparace? Tudi to so novinarji. Tam spodaj nekje, ampak so. Kje je meja, se pa dogovorita spraševani in spraševalec, če ne drugače preko odvetnikov. Veliiiiko sivo polje, skratka.
www.strancar.com

Zgodovina sprememb…

Yohan del Sud je izjavil:

AFAIK g. Bratanič dela za skrivnostno novinarsko organizacijo imenovano "Koda ISSN 1581-0186". Ne povedat naprej. 8-)

Sicer pa kakšno bukovo predvidevanje je to, saj je podpisan zdraven skupaj z revijo za katero piše.

In na vsa tvoja vprašanja je odgovor pritrdilen. Še nisi slišal za paparace? Tudi to so novinarji. Tam spodaj nekje, ampak so. Kje je meja, se pa dogovorita spraševani in spraševalec, če ne drugače preko odvetnikov. Veliiiiko sivo polje, skratka.

Bom tiho in ne bom nikomur povedal.
Komaj čakam Novico o tem incidentu, kjer siCert poziva naj isp-ji zlobno zbirajo podatke, ST pa rešuje svet :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SiOL-Tech

Oddelek: Slo-Tech
242492 (1840) AndrejS

IE Plugin problemi

Oddelek: Omrežja in internet
12925 (850) RacaClone
»

Beda