» »

sistem športnih stav

sistem športnih stav

«
1
2

ViperR ::

No verjetno vsi poznate sistem martingale, ki se uporabla pri ruleti. Pa sem razmišlal da bi ta sistem uporabil pri športnih stavah kjer ni limita koliko denarja lahko največ staviš.

Recimo da vsak dan stavimo po njihovih nasvetih: http://stavni-nasveti.com/

Kvota je skoraj vedno med 2 in 3, torej če staviš 10€ dobis 20-30€ nazaj. Statistično imajo okoli 50% doblenih listkov, kar pa niti ni tako pomembno. Bistvo je, da ko pri ruleti stavis 10,20,40,80..€ dobis nazaj 20,40,80,160...€ pri stavah pa bi nazaj pri kvoti 2,5 in vložku 80€ nazaj dobil 200€ in ne 160€ kot pri ruleti. Pa tudi če bi 20x zapored zgubili bi 21. dobil veliko več nazaj. Torej če imaš veliko denarja dejansko nemoreš izgubiti.

Kaj si vi mislite o tem, bi delovalo?

BALAST ::

Igre na srečo... ti to kaj pove?
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

ViperR ::

športnih stav nebi uvrščal ravno med igre na srečo..

martincek1 ::

VipeR tudi stavnice te blokirajo, ko te pogruntajo... zelo hitro. Izjema je betfair, kjer se stavnici gladko jebe, z razlogom.

Sicer zamisel je super, ampak izvedba šepa. Ko igraš poizkusno in z "namišljenim denarjem" je OK. Ampak dam primer: Prva stava 10€-izgubiš, 20€-izgubiš, 40€-izgubiš, 80€-izgubiš. Si 150€ v minusu in v kolikor naslednjo stavo izgubiš, boš 300€v minusu. Takrat bo začela delovati psiha (no, siguren sem da že po 2. zgrešenih), rep med noge in se boš ustrašil. No razen če imaš 2000€ bankrolla(denarja, ki si ga pripravljen izgubiti), ampak dvomim da boš v tem primeru začel z 10€, ker 10€ na dan je premalo za tak bankroll.

Conclusion: Definitivno primeren sistem, ampak ga 99% ljudi ne more igrati.

Mesar ::

Kak bi torej mogli stavit? Bolj bogo si tole razložil..
Your turn to burn!

amigo_no1 ::

BALAST je izjavil:

Igre na srečo... ti to kaj pove?

Ruleta, avtomati na 3 pare, to so igre na srečo.

Če misliš kvota 2 sistem:
http://stave.page.tl

ŠL nič ne blokira, prav tako pinnacle in azijci...

Martingale je sistem za pokop.


Drugače pa je en pameten možakar rekel, 2 tekmi na listku sta preveč.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: amigo_no1 ()

ViperR ::

@martincheq
10x365=3650€ na leto. zame je to kar veliko:) Se ga pa splača sprobat, izgubis sorazmerno malo v primerjavi z dobičkom, če ti uspe:)

@Mesar
1.stavis 10€,kvota~2,5 dobis,DOBITEK:~15€(25€-10€ vlozka)
2.stavis 10€,kvota~2,5 izgubis,DOBITEK:0€
3.stavis 20€,kvota~2,5 izgubis,DOBITEK:0€
4.stavis 40€,kvota~2,5 dobis,DOBITEK:~30€(100€-70€ vlozka)
itd.
Če še vedno ne razumes si preberi sistem martingale, je na netu vse lepo razlozeno, bistvo pa je, da ko izgubis vlozek podvojis.

martincek1 ::

Viper kakšen bo tvoj bankroll?

@amigo nr1: ŠL blokira večje stave(zneske) in sicer tako, da blokira določen listek po X€ vplačil. Tudi Pinnacle blokira včasih ;) Azijcem pa ne bi zaupal nikoli...

typo

Zgodovina sprememb…

tx-z ::

Kakšna je pa verjetnost zmage ponavad če je kvota 2.5? :P
tx-z

Mesar ::

Ponavadi premajhna, da bi se splačalo vplačevati oziroma, da bi bila možnost zaslužka.
Your turn to burn!

TekO ::

Delovalo bi, samo se pojavi problem, ko bi naletel na slabo serijo, saj verjetno nimaš dosti kapitala.
Recimo da 10x zapored zgubiš (npr da igraš kvoto 2.5)
Vplačuješ
10e
20e
40e
80e
160e
320e
640e
1280e
2560e

Tako potrebuješ pri 10. vplačilu 2560€ + moraš upoštevati da si jih zgubil že cca enkrat toliko (2550€). Torej rabiš nekaj več kot 5k €, za morebitno slabo serijo, ki pa niti ni tako nemogoča kot ti verjetno misliš - slej ko prej bi naletel nanjo.
Jaz sicer problema pri vplačilih ne vidim, da bi te stavnica blokirala ali kaj podobnega. Pač greš na pošto vplačaš par listkov za 100€ (oz toliko da ne greš čez davek), nato na petrol, pa še en petrol. Mogoče še na kakšni drugi stavnici prek interneta. IMO je torej problem "le" v (ne)zadostnih denarnih sredstvih.

Aja, buhnedej da bi serija trajala do recimo 15.ga vplačila, tam postane šele scary:)
Ideas are bulletproof.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: TekO ()

oemdzi ::

Vsaka stvar je lahko igra na sreco (tudi preckanje ceste) ne more pa biti vsak stvar igra znanja. Recimo poker je igra znanja in izkusenj, ce si pa slab je pa zgolj igra na sreco. Pri sportnih stavah kolikor vem se gre za to da lovis kvote, kjer se pac igralnica zmoti in ponudi predobro kvoto oziroma imas ti insajderske informacije ( z tem ne mislim nastimana tekma, ampak podatek recimo o poskodbi 2 glavnih igralcev itd) Seveda je pa tudi kaj lepo nastimano, samo to zravn priti je skoraj nemogoce.

Glede tvoje ideje pa ocitno se ti niti ne sanja koliksna je lahko variacija, me prav zanima ce bos imel denar in jajca stavit ce pride do situacije kjer bo treba vrzt 10k + ce igralnica sploh sprejme taksno vsoto... Ruleta ima tudi omejitev

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oemdzi ()

Renn ::

Pri stavah ti ta sistem zelo izboljša opcije za zaslužek vendar moraš poznati pare na katere boš stavil in moraš imeti dosti začetnega kapitala. Pri ruleti tega ne moreš, ker te omejijo z največjo stavo. Pri stavah sem največkrat dobil, ko sem stavil 4-6 tekem na listek in stavil na gole (npr. prva ekipa da gol). Pri ruleti je dobro stavit tudi na tretjine. (npr. Prva in druga tretjina sta pokriti na vsaki 10€, če dobiš si v plusu 5€. Potem pa random menjaš tretjine na katere staviš kdaj povečaš stavo, kdaj zmanjšaš. Ko si zaslužil recimo več kot 100€ povečaš stavo .

StoneFox ::

Martingale sistem je najboljše igrat pri hokeju na neodločen izid, ker je kvota vedno okoli 4 ali več. Se pa popolnoma strinjam z martincheq-om. Če ne zadaneš v desetih poskusih (ali pa še prej), si že v velikem minusu (odvisno tudi z kolikšnim denarjem se igra) in takrat nastopi strah.

Smurf ::

Heh, vsak teden se odpre najman ena taka tema. Odgovor je preprost, ne ne splača se, ne bit naiven no :).

amigo_no1 ::

Kot pravi reklo: najbolj te o nasprotnem prepričujejo tisti, katerim ni uspelo.

mihec87 ::

Če prav razumem v tem sistemu igraš na karto enkrat bom pa že zadel? In za vsako nadaljno stavo staviš več?

Smurf ::

Nekateri ljudje znajo oceniti kaj je nateg, drugi pa pač ne. Zato pa so piramidni sistemi, igre na srečo ipd. tako uspešne :).

ViperR ::

@zigam
na strani stavni-nasveti so nekje 50%.. kakor sem gledal zadnjih 150stav so imeli 80 zgrešenih in 70dobljenih ter nikoli niso zgrešili več kot 5x zapored.
@tekO
Ampak, če bi naprimer v 10. zadel bi pri vložku 5120€ imel 2570€ čistega dobička. 2570€ v 10. dneh pa ni tako slabo. Edina omejitev, ki jo jaz vidim pri tem sistemu je, da moraš imeti res veliko denarja.

black ice ::

ViperR je izjavil:

Ampak, če bi naprimer v 10. zadel bi pri vložku 5120€ imel 2570€ čistega dobička.

Če bi 29. januarja vplačal loto in zadel vseh sedem številk bi bil milijonar.

WarpedGone ::

Edina omejitev, ki jo jaz vidim pri tem sistemu je, da moraš imeti res veliko denarja.

Še huje, nobena količina denarja ni zagotovo dovolj. Teorija in praksa dopuščata poljubno dolge končne nize "izgubljanja", kjer enostavno moraš met dost zaloge. Podvojevanje vložkov, ki je nujno da ob dobitku pokriješ ustvarjeno izgubo zelo hitro narašča. 10 zaporednih falitkov si ni težko predstavljat. 10x podvojena začetna stava je pa že 1024x začetnega vložka. štartaš z 10 EUR, pa moraš vplačat že 10 jurjev.
Po 20ih falitkih si že na 10 milijonih EUR.

Praksa pravi da ne.
Zbogom in hvala za vse ribe

Kenpachi ::

Pa dobro, tudi če flat bettaš (ne spreminjaš vložka), na 2.5 kvote in imaš 50% uspeh, se splača. Sam kurc, ne moreš zagotovo vedet, da so "insajderske" informacije in "dobri" nasveti za kvote 2.5 dobre. Zato pa se to imenuje gambling. Dvomim, da obstaja "nasvetarska" stran, ki bi ponudila 50% uspeh na 2.5 kvotne tekme... Če obstaja, pa hej, gimme sum links, will check it out, malo spremljat par mesecev in začet gemblat (denar, ki bi ga drugače porabil za zabavo, ne za preživetje), ni druge, če stvari štimajo.
Zaraki Kenpachi.

Mesar ::

Čista matematika, razen kupljenih tekem. Samo znajt se je treba.
Your turn to burn!

coolijo ::

ViperR je izjavil:

@zigam
na strani stavni-nasveti so nekje 50%.. kakor sem gledal zadnjih 150stav so imeli 80 zgrešenih in 70dobljenih ter nikoli niso zgrešili več kot 5x zapored.


Stavni-nasveti so cisti nateg! Po tej debati sem jih zacel spremljati... Zapomnil sem si, da so prejsnji teden zgresili 4x zapored - 23.2, 24.2., 25.2. in 26.2. Grem danes pogledat njihovo zgodovino in vidim, da so eno napoved naknadno popravili (tako da je dobitna).

Slike:
 Popravljen nasvet

Popravljen nasvet


 Originalen nasvet

Originalen nasvet


 Originalen nasvet

Originalen nasvet



Po moje kar lepo popravljajo svojo zgodovino nasvetov...

PS:

Link 1: http://stavni-nasveti.com/page/2/
Link 2: Googlov posnetek

Mesar ::

Ne vrjamem!
Your turn to burn!

coolijo ::

@mesar: Sem dal linke, kar preveri :)

martincek1 ::

Še vedno ne verjamemo. Nekaj si zamešal verjetno!

mata04 ::

se splača ta sistem 10evrov do 1000 s kvoto 2

Bananovec ::

stavni-nasveti so itak za bananistan.
Sam znam tudi po 5ih različnih straneh pobrskati in podobna mnenja kombinirati ter na podlagi teh mnenj podati tak "nasvet".

Edit: Vsakomur svoje, vendar sam se ne bi odločil za tako pot. Bi raje šel sam raziskovat in bi se celo še kaj naučil o športu, klubih in igralcih.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

coolijo ::

martincek1 je izjavil:

Še vedno ne verjamemo. Nekaj si zamešal verjetno!


Poglej si drugo stran na stavni-nasveti.com in potem se Googlov posnetek - z misko na predogled. Vse se ujema, razen napovedi na 25.2. - spremenjena je 2. tekma.

kmetek ::

nehate igrati stav je edini pravi nasvet.

Good Guy ::

kmetek je izjavil:

nehate igrati stav je edini pravi nasvet.


če s tem zaslužim še eno plačo zakaj pa ne?

mata04 je izjavil:

se splača ta sistem 10evrov do 1000 s kvoto 2


zakaj bi začel z 10?

s kvoto 2-3 sestaviš triple, notr pa stisneš 100€

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Good Guy ()

martincek1 ::

coolijo je izjavil:

martincek1 je izjavil:

Še vedno ne verjamemo. Nekaj si zamešal verjetno!


Poglej si drugo stran na stavni-nasveti.com in potem se Googlov posnetek - z misko na predogled. Vse se ujema, razen napovedi na 25.2. - spremenjena je 2. tekma.


še veedno ne verjamem >:D

kmetek ::

Good Guy: ker vsakdo, ki stave igra vidi samo takrat ko dobi, nikoli ko puši. Been there, done that. 2 leti sem gratis igral na Gamebookers, ko sem bil moderator na forumu, so me plačevali po cca 100$ na mese in sem igral stave. Po dveh sem imel 0. NIKOLI VEČ.

Good Guy ::

kmetek je izjavil:

Good Guy: ker vsakdo, ki stave igra vidi samo takrat ko dobi, nikoli ko puši. Been there, done that. 2 leti sem gratis igral na Gamebookers, ko sem bil moderator na forumu, so me plačevali po cca 100$ na mese in sem igral stave. Po dveh sem imel 0. NIKOLI VEČ.


Kaj naj ti rečem, ne znaš stavit.

če iz 20€ začetnega kapitala dobiš na koncu meseca 1000€ je to kr vredu. Vmes so tut minusi, ampak važno je stanje na koncu.

kmetek ::

Če bi vsi znali stavit, stavnice zaprejo. Realno morda 5% v plusu, ostalih 95% je v minusu. In nekateri so orenk bolniki.

Good Guy ::

kmetek je izjavil:

Če bi vsi znali stavit, stavnice zaprejo. Realno morda 5% v plusu, ostalih 95% je v minusu. In nekateri so orenk bolniki.


jah zarad tega stavnice živijo ja.

Tilen ::

Good Guy je izjavil:

kmetek je izjavil:

Good Guy: ker vsakdo, ki stave igra vidi samo takrat ko dobi, nikoli ko puši. Been there, done that. 2 leti sem gratis igral na Gamebookers, ko sem bil moderator na forumu, so me plačevali po cca 100$ na mese in sem igral stave. Po dveh sem imel 0. NIKOLI VEČ.


Kaj naj ti rečem, ne znaš stavit.

če iz 20€ začetnega kapitala dobiš na koncu meseca 1000€ je to kr vredu. Vmes so tut minusi, ampak važno je stanje na koncu.


Če bi znal narediti iz 20 vsaj 25 na koncu meseca z 100% bi bil največji car!
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

IcEk` ::

2x Real da gol doma
2x Barcelona da gol doma

Kolk dobis kvoto? 1,20? Pa maš 20% na koncu mesca profita. Res more bit smola da mimo letis, sploh ce gre za spansko ligo :)

T0RN4D0 ::

Tisti ki tako gladko naredite 1000€ iz 20 vsak mesec, zakaj pa ne začenete recimo drugi mesec s tistimi 1000€ in jih bo konec mesca 50.000, še dvakrat daš noter in imaš v 4 mescih recimo 10 miljonov in plačan davek.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Kenpachi ::

Because has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Welcome to the internet :)
Zaraki Kenpachi.

Good Guy ::

T0RN4D0 je izjavil:

Tisti ki tako gladko naredite 1000€ iz 20 vsak mesec, zakaj pa ne začenete recimo drugi mesec s tistimi 1000€ in jih bo konec mesca 50.000, še dvakrat daš noter in imaš v 4 mescih recimo 10 miljonov in plačan davek.


tako igrajo samo budale... in zaradi takih stavnice ostajajo žive

k maš enkrat sistem pogruntan ga ne spreminjaj...

Kenpachi ::

Kako stavnice ostajajo žive zaradi takih? Pa sej stavnice ne živijo od tebe, ker ti očitno služiš ko prasec, iz 20 -> 1000 vedno znova vsak mesec. Zakaj ne potem iz 1.000 narediš 50.000 in tako dalje?

Jaki pogruntan sistem, res...
Zaraki Kenpachi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kenpachi ()

Good Guy ::

Kenpachi je izjavil:

Kako stavnice ostajajo žive zaradi takih? Pa sej stavnice ne živijo od tebe, ker ti očitno služiš ko prasec, iz 20 -> 1000 vedno znova vsak mesec. Zakaj ne potem iz 1.000 narediš 50.000 in tako dalje?

Jaki pogruntan sistem, res...


očitno res nimaš pojma kako se tej stvari streže

zakaj bi iz 1000e delav 50.000?

Maksimalen dobtek na listek je 5000€, od tega bi dal 750€ državi. namesto takih traparij, raje sestavim listek s kvoto 3, dam 100€ not vn 300€, poleg tega se zavarujem s live betom, v primeru če gre kaj narobe.

ker stavim za zabavo, ne vidim smisla zakaj bi silu z glavo skoz zid, ker lahko na koncu ostaneš brez vsega.

Kenpachi ::

Ja, razsvetli me.

Kako ostaneš brez vsega, če pa baje služiš bajne vsote? Zakaj ne kapitalizirat, pa dobit teh 4250€? Al nimaš pogruntanega sistema lih, al kako? Ti smrdi denar?
Zaraki Kenpachi.

Good Guy ::

Kenpachi je izjavil:

Ja, razsvetli me.

Kako ostaneš brez vsega, če pa baje služiš bajne vsote? Zakaj ne kapitalizirat, pa dobit teh 4250€? Al nimaš pogruntanega sistema lih, al kako? Ti smrdi denar?


tako da fališ litek.. je čist enostavno, tak pametnjakovič kot si ti bi to lahko sam pogrutnov...

plus tej usrani državi ne dam niti % svojega zaslužka, zato se igra do davka.

Če ti še sedaj ni jasno o čem se gre. Verjemi ti ni pomoči.

T0RN4D0 ::

Aja, tudi če bi lahko bil miljonar v pol leta, nočeš, ker potem to ne bi bil več hobi in država bi imela neki od tega. :) Razumem.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

turk1990 ::

Good Guy je izjavil:

Kenpachi je izjavil:

Kako stavnice ostajajo žive zaradi takih? Pa sej stavnice ne živijo od tebe, ker ti očitno služiš ko prasec, iz 20 -> 1000 vedno znova vsak mesec. Zakaj ne potem iz 1.000 narediš 50.000 in tako dalje?

Jaki pogruntan sistem, res...


očitno res nimaš pojma kako se tej stvari streže

zakaj bi iz 1000e delav 50.000?

Maksimalen dobtek na listek je 5000€, od tega bi dal 750€ državi. namesto takih traparij, raje sestavim listek s kvoto 3, dam 100€ not vn 300€, poleg tega se zavarujem s live betom, v primeru če gre kaj narobe.

ker stavim za zabavo, ne vidim smisla zakaj bi silu z glavo skoz zid, ker lahko na koncu ostaneš brez vsega.


Haha ti si res idiot....ker se neda igrat več listkov do meje davka ne?(moreš bit res dober v stavah da tega neveš)

Kaj pa za tuje stavnice, ki ne pobirajo davka si slišal kdaj?

Ne bubaj tu neumnosti..:)

kinggovhell ::

Lep pozdrav!

Če koga zanima je na FB začela delovati aplikacija Pro-stave na Facebooku.
Ponujamo dnevne, tedenske in mesečne stavne nasvete katere se lahko zakupi.
Kdor zakupi mesečno naročnino, dobi brezplačen dostop do foruma, kjer se še dodatno izmenjujejo informacije katero tekmo bi bilo smiselno odigrati glede na formo, mankajoče igralce itd.
Vsak dan se igra tudi tikete, sistem lucky 7 s podvajanjem in info tekme.
En primer od včeraj :)

18:00 Nymburk - CSKA Moscow 1 @ 5.50

V ekipi CSKA-ja bodo manjkali sledeči igralci:
1.Andrei Kirilenko
2.Nenad Krstic
3.Milos Teodosic
4.Victor Khryapa
Trener je izjavil da so razlogi majhne poškodbe in prenatrpanost urnika pred pomembnejšimi tekmami in želi igralce spočiti.
Nymburk se vrača u formo,v zadnjih 10 tekmah so izgubuili samo 2 tekmi, pa še to je biu 1 poraz po podaljških.

http://www.flashscore.com/match/xp5RYYi...

Prava informacija je zlata vredna :)

http://apps.facebook.com/prostave/?ref=...

turk1990 ::

kinggovhell je izjavil:

Lep pozdrav!

Če koga zanima je na FB začela delovati aplikacija Pro-stave na Facebooku.
Ponujamo dnevne, tedenske in mesečne stavne nasvete katere se lahko zakupi.
Kdor zakupi mesečno naročnino, dobi brezplačen dostop do foruma, kjer se še dodatno izmenjujejo informacije katero tekmo bi bilo smiselno odigrati glede na formo, mankajoče igralce itd.
Vsak dan se igra tudi tikete, sistem lucky 7 s podvajanjem in info tekme.
En primer od včeraj :)

18:00 Nymburk - CSKA Moscow 1 @ 5.50

V ekipi CSKA-ja bodo manjkali sledeči igralci:
1.Andrei Kirilenko
2.Nenad Krstic
3.Milos Teodosic
4.Victor Khryapa
Trener je izjavil da so razlogi majhne poškodbe in prenatrpanost urnika pred pomembnejšimi tekmami in želi igralce spočiti.
Nymburk se vrača u formo,v zadnjih 10 tekmah so izgubuili samo 2 tekmi, pa še to je biu 1 poraz po podaljških.

http://www.flashscore.com/match/xp5RYYi...

Prava informacija je zlata vredna :)

http://apps.facebook.com/prostave/?ref=...



Če so tvoje stave tako dobre in delaš tako velik plus z njimi, nevem zakaj bi jih prodajal, pač samo povečaj vložek in bo..:)
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stavni nasveti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12141183 (16445) Pinturicchio
»

Stave? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8821107 (11300) Dzhimen
»

Športne stave

Oddelek: Loža
397115 (5426) bdoxx
»

športne stave (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8618071 (8979) GregiB

Več podobnih tem