Forum » Hlajenje in modifikacije » KAKO DOLGO ZDRŽI VAŠ COMP BITI VKLOPLJEN I PRI TEM ŠE BITI V WINSIH !!!!!
KAKO DOLGO ZDRŽI VAŠ COMP BITI VKLOPLJEN I PRI TEM ŠE BITI V WINSIH !!!!!
Eagle ::
Moj comp AMD-k6 300 MHz je že vkloplen vec kot tri mesece pri stalni uporabi in je še vedno stabilen kot na
začetku!!
Imam kabl zato se mi ne da izklaplat compa !!!!!
začetku!!
Imam kabl zato se mi ne da izklaplat compa !!!!!
asteroidk ::
hm lets see.. enkt k sm ga undercloackou mi je stabilno delou pou leta brez da bi dol padu ;)
(umes enkt stroma zmankal sam ga je UPS resu k j prsu strom cez 30s nazaj
(umes enkt stroma zmankal sam ga je UPS resu k j prsu strom cez 30s nazaj
Vse se da, le potruditi se je potrebno!
JLP ::
Ja pr men je Wind2k tud prkloplen skos. Razn takat ga morm restartat k drajverje al pa BIOS menam al pa kej podobnga restart-potrebujočega delam.
Live long and prosper!
Tjulenj ::
hehe... probejte kej podobnga na vinsih 98/95... majo notr en stevc, kolk je uptime-a. ampak ta stevc ma koncno stevilo bitov. in ko je racunalnik prizgan dolocen cas (menezdi da je tam okoli dveh mesecev) winsi zastekajo, ker ne morjo vec steti uptime-a
andrej ::
mislim, da je blo to 47.5 dni... patch pa je bil "takoj" odzunaj...
Zadnji JLP-jev stavek pove vse
Zadnji JLP-jev stavek pove vse
Loki ::
Yep, okol 48 dni.
Jest mam przgan recunalnik skos, razen ce so kaksne nevihte, ce kej sravfam po njemu...
Sesuva se ne. (Win 2000, of course).
Jest mam przgan recunalnik skos, razen ce so kaksne nevihte, ce kej sravfam po njemu...
Sesuva se ne. (Win 2000, of course).
I left my wallet in El Segundo
Alec999 ::
Win2000 rox .. sm ga mel 4 tedne non stop przganga pa je delal ko suza .. wec ni slo k skoz neki navijam al pa flasham BIOS pa etc. :)
OrlyTM ::
Moji compi (3je) so vžgani 24/7 skoz, razen ob posebnih primerih ... ekstremno močna nevihta, pomanjkanje električne energije, šraufanje po mašini. Delajo vsi trije rock stable... 2x win2k [navita proca] 1x turbo linux.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
jst pa gor laufam Distributed :) ze 2 let(k je toook cute kravca) ... glih zadnc (2 tedna nazaj) smo Uruguay-ce prehitel :))
ob tej priloznost bi prosu ce lohka se kdo pomaga :) .. tok da novmo za Slovakio, Croatio pa ostalimi zaostajal :)
www.distributed.net
http://stats.distributed.net/rc5-64/cou...
ce bo kdo od taglavnih tole prebrov .. a lohka en Slo-tech teem ustanovite .. za une k ne ovrclockayo vesolckov :) preaty pleas :)
aja nagrada za taprav kluc odkodiran je 2000$ = 470 000 SIT
ce se slucajno komu uzegna ;)
ob tej priloznost bi prosu ce lohka se kdo pomaga :) .. tok da novmo za Slovakio, Croatio pa ostalimi zaostajal :)
www.distributed.net
http://stats.distributed.net/rc5-64/cou...
ce bo kdo od taglavnih tole prebrov .. a lohka en Slo-tech teem ustanovite .. za une k ne ovrclockayo vesolckov :) preaty pleas :)
aja nagrada za taprav kluc odkodiran je 2000$ = 470 000 SIT
ce se slucajno komu uzegna ;)
JLP ::
Alec999
Nared ekipo Slo-Tech pa povej Slo-Techovcem da si jo naredu, pa bojo objavl na stran tko kot so za SETI@Home.
Nared ekipo Slo-Tech pa povej Slo-Techovcem da si jo naredu, pa bojo objavl na stran tko kot so za SETI@Home.
Live long and prosper!
sinko999 ::
Ni blema jast se takoj pridružim naši skupini ;
daj malo razloži navodila .
LP
daj malo razloži navodila .
LP
Ni? ni ve?no !
Loki ::
Alec999 kuk cajta rab tvoj racunalnik, da predela en paketek in kaksen racunalnik sploh mas?
I left my wallet in El Segundo
Roberto >> za paketek moj racunalnik porab cca. 28 min i think ... max. sm pa odkodiru 460 blokov v dnevu
imam pa Celerona 366@458 Mhz (pred tem sm pa poganju na P100@133 ce bo kdo gledu statistiko )
zaradi velikega zanimanja za Distributed.net wam kar prilagam kopjo e-maila
-------------------------------
Hojla,
vse kar treba nardit je ... da instaliras program "dnetc-win32-x86" (ce imas Winse)
ga pozenes ... pod Client >> Configure >> 1 >> 1 vpises svoj e-mail (tle bo pol tvoja statistika pa password bil poslan)
pod Client >> Configure >> 2 >> 9 >> RC5, CSC=0, DES=0, OGR=0 (tako delas samo za RC5 tekmovanje (2000$ nagrada))
in sedaj samo se pozenes :)
cez dan ali 2 ... gres sem >> http://stats.distributed.net/rc5-64/ in pod "Participant Stats" vpises svoj e-mail ..
in cisto spodaj pritisnes na gumb "Pleas e-mail me my password" na tej izti strani nato levo zgoraj
editiras svoje podatke "Edit your information" ... ne pozabt vpisat svojih pravih podatkov .. ker tja bojo poslal cek .. ce bos imel sreco
in odkodiral pravilni cek .. in pa ne pozabt obklukat da si Slovenc .. da bomo kj visi na lestvici kot smo sedaj :)
Happy crounching:)
P.S.
za vpogled mojo statistiko vpises moj e-mail (alec_bravo@hotmail.com) pod "Participant Stats"
lp,
Alec999
imam pa Celerona 366@458 Mhz (pred tem sm pa poganju na P100@133 ce bo kdo gledu statistiko )
zaradi velikega zanimanja za Distributed.net wam kar prilagam kopjo e-maila
-------------------------------
Hojla,
vse kar treba nardit je ... da instaliras program "dnetc-win32-x86" (ce imas Winse)
ga pozenes ... pod Client >> Configure >> 1 >> 1 vpises svoj e-mail (tle bo pol tvoja statistika pa password bil poslan)
pod Client >> Configure >> 2 >> 9 >> RC5, CSC=0, DES=0, OGR=0 (tako delas samo za RC5 tekmovanje (2000$ nagrada))
in sedaj samo se pozenes :)
cez dan ali 2 ... gres sem >> http://stats.distributed.net/rc5-64/ in pod "Participant Stats" vpises svoj e-mail ..
in cisto spodaj pritisnes na gumb "Pleas e-mail me my password" na tej izti strani nato levo zgoraj
editiras svoje podatke "Edit your information" ... ne pozabt vpisat svojih pravih podatkov .. ker tja bojo poslal cek .. ce bos imel sreco
in odkodiral pravilni cek .. in pa ne pozabt obklukat da si Slovenc .. da bomo kj visi na lestvici kot smo sedaj :)
Happy crounching:)
P.S.
za vpogled mojo statistiko vpises moj e-mail (alec_bravo@hotmail.com) pod "Participant Stats"
lp,
Alec999
Tjulenj ::
hehe. ql zadeva, tut stran ma zanimive fore (why are you doing this? to attract the opposite sex ). samo nekej me zanima. al bomo vsak posebej iskal (tko da lahk dobis 2000$) al bo slo-tech team ustanovljen pa damo 1000$ za lunija (ce nm rata )
Mr.Joker ::
Jest mam przgan recunalnik skos, razen ce so kaksne nevihte, al pa brskam po njegovi drobovini
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Od kod C:\windowa\system\svchost.exe?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1813 (1518) | bastadu |
» | Windows EnkripcijaOddelek: Operacijski sistemi | 1631 (1268) | DMouse |
» | IZREDNO!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1322 (931) | msmiha |
» | Distributed RC5-64 #2Oddelek: Novice / Varnost | 1978 (1978) | Binji |
» | SETI (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7222 (5247) | Loki |