Forum » Pomoč in nasveti » Flashanje BIOS-a
Flashanje BIOS-a
exe ::
Torej, v roke sem dobil staro KT266 ploščo, ki je narobe zaflashirana. Imam pravi BIOS, a ker ne bi rad počenjal akrobacij okrog hot-swappinga, vas sprašujem, ali ima kdo EEPROM programator oz. bi lahko hot-swappal in bi bil to pripravljen narediti za kašno laško™.
P.S.: Sem iz Celja, tako da bi bilo zaželeno, da je iz Celja, ni pa nujno.
TNX
P.S.: Sem iz Celja, tako da bi bilo zaželeno, da je iz Celja, ni pa nujno.
TNX
Both Nietzche and God are dead.
OK, sem zrihto, zdej si grem pa po eno flaško
hvala če ste vsaj pogledal
hvala če ste vsaj pogledal
- dobu eno plato z istim podnožjem za EEPROM (Intel 430VX!)
- hot-swappal
- pol je biu problem k se chipseta ne podpirata, pa ni čist prou zapisal, sam lih tulk, da se je zapisal bootsector in pa ukazi za tipkovnico (ki so bili prej povoženi)
- formatiral disketo
- skopiral gor ORIGINALEN bios
- preimenoval (bios namreč) v AMIBOOT.ROM
- disketo not
- zagnal kishto, potem pa pri MSI-jevih platah držiš Ctrl+Home, pa ti povozi bios s tistim iz diskete
- et voila
No, to je tko po domače
lp SancoS
- hot-swappal
- pol je biu problem k se chipseta ne podpirata, pa ni čist prou zapisal, sam lih tulk, da se je zapisal bootsector in pa ukazi za tipkovnico (ki so bili prej povoženi)
- formatiral disketo
- skopiral gor ORIGINALEN bios
- preimenoval (bios namreč) v AMIBOOT.ROM
- disketo not
- zagnal kishto, potem pa pri MSI-jevih platah držiš Ctrl+Home, pa ti povozi bios s tistim iz diskete
- et voila
No, to je tko po domače
lp SancoS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno rabim pomoč Bios flashOddelek: Pomoč in nasveti | 1245 (886) | WarpedGone |
» | nx8220 flashing bios failedOddelek: Strojna oprema | 2888 (2002) | Gapi |
» | FLASH-anje BIOSA, NEUSPEŠNO, rabimo pomoč!Oddelek: Strojna oprema | 1676 (1476) | Eagle |
» | [:(] bad bios flash.Nujno!!![:(]Oddelek: Strojna oprema | 1334 (1151) | Spajky |