Forum » Strojna oprema » CD gonilniki ne gre instalirat
CD gonilniki ne gre instalirat
bortchy ::
ko želim namestiti gonilnike za CD in DVD pogon se mi pojavi naslednja slika [url=http://shrani.si/f/Y/Qb/4HqDZS4L/1/repo...
na enkrat sem v raziskovalcu izgubil DVD in CD pogon ne vem zakaj kako ko želim instalirati se popjavi to sporočilo ja v upravitelju naprav pa se pojavi klicaj v rumenem znaku ali polju ali kako naj povem kaj naj naredim ker sem na robu obupa pa ne morem uporabljati ne eno ne drugo v biosu ga zazna ko zaženem winse pa ne aja imam XP-je SP-2
na enkrat sem v raziskovalcu izgubil DVD in CD pogon ne vem zakaj kako ko želim instalirati se popjavi to sporočilo ja v upravitelju naprav pa se pojavi klicaj v rumenem znaku ali polju ali kako naj povem kaj naj naredim ker sem na robu obupa pa ne morem uporabljati ne eno ne drugo v biosu ga zazna ko zaženem winse pa ne aja imam XP-je SP-2
kapate
jan01 ::
Od kdaj pa rabiš gonilnike za cdrom?
Najbrž misliš za gonilnike matične(katero imaš oz nabor)?
//pa slinkco drugič v png formatu, daje vsi brwserji automatsko prikažejo....
Najbrž misliš za gonilnike matične(katero imaš oz nabor)?
//pa slinkco drugič v png formatu, daje vsi brwserji automatsko prikažejo....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
joj se opravičujem nisem lih vešč ampak se nekako učim kaj je prav in kaj ne.Nisem prej uporablčjal forumov na tak način a sem ugotovil da je praktično no zahteva mi gonilnike za cd rome aimam pa cd od matične plošče a bi jih moral ponovno naložit?
kapate
kogrem v upravitelja naprav se mi pokažejo tile klicaji pa niti en pogon se mi ne pojavi v raziskovalcu v biosu pa ga zazna tudi povezan je s kabli
kapate
zee ::
na strani od M$ je nekje rešitev za to težavo.
EDIT: pobrisal totalno OT del.
EDIT: pobrisal totalno OT del.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
ja saj že celi dan iščem pa nič ne najdem če morda kdo ve kje kako ponkretno stran
kapate
ja sem že celi dan na lovu po MS-ovih streaneg pa ničesar še nisem našel sem že na koncu obupa če kdo ve za kako konkretno stran ali pa za rešitev bom nadvse hvaležen
kapate
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | HP problemOddelek: Pomoč in nasveti | 864 (726) | Han |
| » | CPU-Z 4 prazni RAM slot-iOddelek: Strojna oprema | 1175 (1067) | Branimir |
| » | Gmail Golden Triangle?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1720 (1520) | getfe |
| » | Radeon 6600 in cudne tekstureOddelek: Pomoč in nasveti | 983 (853) | kratos |
| » | Windows security alert - Pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (1407) | Suly |