Forum » Loža » T-2 TV kako nastavit podnapise
T-2 TV kako nastavit podnapise
#000000 ::
Imam T2 tv in motorola VIP 1510 daljinca, ko gledam TV prek računalnika lahko nastavim večini oddaj več podnapisov, ne vem nizozemske, ruske, hrvaške, slovenske. DOčim tega na TV oz. z daljincem ne znam nastavit.
Ima kdo idejo kako to gre ? Sej bi prebral navodila ampak sem jih usjal ?
Ima kdo idejo kako to gre ? Sej bi prebral navodila ampak sem jih usjal ?
broken/link ::
http://www.t-2.net/media/Dokumenti/Tele...
greš v meni->TV (primer je recimo na strani 8) in kjer je ta ikonca za TTX in snemanje,... mora biti zravn tudi ikonca za izbiro zvokovne in podatkovne sledi (če to oddaja/film/... omogoča).
greš v meni->TV (primer je recimo na strani 8) in kjer je ta ikonca za TTX in snemanje,... mora biti zravn tudi ikonca za izbiro zvokovne in podatkovne sledi (če to oddaja/film/... omogoča).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako deliti video posnetke?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1691 (805) | jype |
» | Kako se znebiti notification dots (ali kakorkoli se jim že reče)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1063 (781) | 3p |
» | Preko ruterja imam brezžični internet vendar se strani nočejo nalagati???Oddelek: Omrežja in internet | 3136 (2836) | sonceeek |
» | Generic Host Procesor in svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 1390 (1297) | axxxe |
» | Mozilla 1.1 -- končna različicaOddelek: Novice / Brskalniki | 1910 (1910) | rc-car |