Forum » Zvok in slika » displayport na hdmi adapter
displayport na hdmi adapter
blackbfm ::
Imam 10m hdmi kabla, laptop in tale adapter:
Stvar mi čudno dela, včasih se slika vzpostavi, ponavadi pa ne, pokaže se črna slika ali pa "no signal". Pa še takrat ko dela vsakih nekaj sekund utripne popolnoma črna slika. Dvakrat mi je sicer je delalo bp. Laptop dobi podakte o tv, tudi hdcp piše da je ok-vzpostavljen.
Kaj je več možnosti, da je fuč adapter, to dvomim ker neka huda elektronika spet to ni, ali pa ima display port probleme s takimi dolžinami? Če kabel priklopim na navaden pc dela (dvi>hdmi), prav tako vse druge naprave delujejo na kablu.
Stvar mi čudno dela, včasih se slika vzpostavi, ponavadi pa ne, pokaže se črna slika ali pa "no signal". Pa še takrat ko dela vsakih nekaj sekund utripne popolnoma črna slika. Dvakrat mi je sicer je delalo bp. Laptop dobi podakte o tv, tudi hdcp piše da je ok-vzpostavljen.
Kaj je več možnosti, da je fuč adapter, to dvomim ker neka huda elektronika spet to ni, ali pa ima display port probleme s takimi dolžinami? Če kabel priklopim na navaden pc dela (dvi>hdmi), prav tako vse druge naprave delujejo na kablu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI izhod na VGA vhodOddelek: Strojna oprema | 1504 (1217) | Dzhimen |
» | Po prizigu samo black screenOddelek: Pomoč in nasveti | 1006 (796) | goranzaric |
» | Ni slike na monitorju preko MiniDisplay porta.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1874 (1494) | crniangeo |
» | blinkanje monitorja po spanjuOddelek: Zvok in slika | 2118 (1809) | MacGyver141 |
» | MacBook pro- ni slike v ne-osX (linux, win)Oddelek: Strojna oprema | 742 (698) | zee |