Forum » Omrežja in internet » Nihanje hitrosti - AMIS
Nihanje hitrosti - AMIS
gembleru ::
Situacija je taka, že cel dan mi hitrost (download) niha od 0.8Mbit do 7.7Mbit imel pa naj bi 6.5Mbit, originalno je bila hitrost 10Mbit, ampak je bila zaradi težav baje znižana. Od centrale sem oddaljen 280m zračne linije in sem naročnik pri internetnem ponudniku AMIS, moje vprašanje je: Ali je to normalno in ali se še komu to dogaja?
EDIT: Tu je še par screenshotov od speedtest.net:
1.
2.
Graf:
EDIT: Tu je še par screenshotov od speedtest.net:
1.
2.
Graf:
- spremenil: gembleru ()
Robertos664 ::
danes se tudi meni na amisu net čudno obnaša. en čas sploh nisi mogel gledat videa na youtubu (320p).
dzinks63 ::
Danes je Amis nadgrajeval firmvare za sprejemnike internet TV, tudi v prihodnjih dneh bodo potekala neka dela in bodo motnje. Ne vem zakaj to počno sredi dneva, ne pa pozno ponoči.
M1_Abrams ::
Ja, jaz imam tudi AMIS ponudnika internetnih storitev imam tudi včasih težave z nihanji hitrosti download/upload. Najbrž je res da pri AMIS-u delajo update čez dan. Res malo čudno zakaj ne delajo ponoči.
PHP & MySQL
Bakunin ::
gregor_m ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z Amisovim modemomOddelek: Pomoč in nasveti | 5360 (4942) | 111111111111 |
» | Trojček in telefonija ?Oddelek: Omrežja in internet | 2442 (2089) | radmannsdorf |
» | Amis random disconectOddelek: Omrežja in internet | 2464 (2043) | misek |
» | Flex paket od Amisa (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18673 (12810) | berlusconi |
» | ima Amis stabilno tv in internet?Oddelek: Omrežja in internet | 5498 (4444) | Killermode |