Forum » Programska oprema » Iz MP3 v audio format
Iz MP3 v audio format
elektron ::
Ali kdo slučajno ve kako muziko iz MP3 prekodiraš v klasični CD avdio format in vse skupaj spečeš na plošček?
Za vse nadalne informacije HVALA!!
elektron
Za vse nadalne informacije HVALA!!
elektron
- premaknilo: bastadu ()
WiseBear ::
malo pogooglaj pa bo. se boš boljše počutil č boš sam našel :)))
napiši: mp3 to wave al kaj podobnega
je na tisoče takšnih programov, meni najbolši je bil kar "stari" winamp. zdej pri winamp3 ne vem če se še da to delat.
napiši: mp3 to wave al kaj podobnega
je na tisoče takšnih programov, meni najbolši je bil kar "stari" winamp. zdej pri winamp3 ne vem če se še da to delat.
Tr0n ::
Pred davnimi, davnimi casi si moral zadevo rocno pretvarjat, sedaj pa vsak malce novejsi program za peko to naredi avtomatsko. Enostavno izberes zeljene .mp3 datoteke in Audio CD kompilacijo.
R33D3M33R ::
jaz sem uporabljal Mp3 CD converter s katerim lahko kar direkt pečeš .cda na CD, žal pa ni zastojn pa pazit je treba na hitrost pečenja. Pa tudi Cd ex je fajn za pretvarjanje v mp3 ali v wav.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Sodom ::
MP3 v wav ti zna spremeniti tudi winamp. Mas tudi vec funkcij (crossfade, itd...), tako da ti ni treba rezati.
Vse to pa potem lepo zapeces kot audio cd, in je.
Lahko pa snemas direkt mp3-je kot audio cd.
Vse to pa potem lepo zapeces kot audio cd, in je.
Lahko pa snemas direkt mp3-je kot audio cd.
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
Zheegec ::
Če pa že moraš, potem išči za SCMPX na googlu ali pa download.com
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
jRk0 ::
Instaliraj Ahead Nero. Itak da kupljeno verzijo.
pa daj delat audio cd in nameci mp3je noter samo:)
peace of cake.
pa daj delat audio cd in nameci mp3je noter samo:)
peace of cake.
You fuck up once, you loose two teeth.
BaRtMaN ::
Eh, Nero mi je tako že večkrat uničil CD. Jaz mp3je v wav filete pretvarjam s CDexom (gotovo boljša kvaliteta) in jih pol zapečem z Nerotom kot Audio CD.
boštjan ::
CDex ali nero meni je vse delalo.kolegu tako speko cd in se je bolje slišalo kot original
elektron ::
Ok probol sem z Nerotom tako da prekodiraš formate se pravi MP3 v Wav. Toda ko sem potem poslušal Wav format mi je ves čas nekaj prekinjalo glasbo tako da ne vem kaj sem storil narobe. K sreči še nisem spekel CR-ja.
Ali kdo ve kaj bi bilo narobe nekaj sem prebiral na nerotovi I-strani kjer je opisan postopek pretvorbe. V tistih navodilih ni nič opisana nastavitev posebnega okenca (nastavitve Frek., Bps in s/m) .
Upam da mi bo lahko gdo to razložil?
Elektron
Ali kdo ve kaj bi bilo narobe nekaj sem prebiral na nerotovi I-strani kjer je opisan postopek pretvorbe. V tistih navodilih ni nič opisana nastavitev posebnega okenca (nastavitve Frek., Bps in s/m) .
Upam da mi bo lahko gdo to razložil?
Elektron
bili_39 ::
Niso opisane nastavitve, ker jih ne mores nastavljat... Zadeva se speče v audio formatu, ki je definiran.
Pri tem moraš vedeti naslednje: Nero pretvarja iz mp3 v audio (wav) format sproti - to je velika obremenitev za procesor. Za vsk večkratnik hitrosti zapisa moraš imeti cca 100 MHz procesorske moči. Torej za 4x zapis 400 MHz, za 24x zapis 2,4 GHz itd. Ti je jasno? Verjetno si zapisoval pri 24x hitrosti na kakšnem 1 GHz računalniku... Nero ni mogel sproti pretvarjati in je vsake nekaj časa prišlo do napake (verjeten scenarij, ni pa nujno).
Poskusi uporabljati Feurio (od nedavnega v lasti Ahaeda (Nero)) - verjetno najboljši program za zapisovanje audio CDjev - tudi vse informacije, ki sem jih zapisal so iz tega programa.
Srečno ..
Pri tem moraš vedeti naslednje: Nero pretvarja iz mp3 v audio (wav) format sproti - to je velika obremenitev za procesor. Za vsk večkratnik hitrosti zapisa moraš imeti cca 100 MHz procesorske moči. Torej za 4x zapis 400 MHz, za 24x zapis 2,4 GHz itd. Ti je jasno? Verjetno si zapisoval pri 24x hitrosti na kakšnem 1 GHz računalniku... Nero ni mogel sproti pretvarjati in je vsake nekaj časa prišlo do napake (verjeten scenarij, ni pa nujno).
Poskusi uporabljati Feurio (od nedavnega v lasti Ahaeda (Nero)) - verjetno najboljši program za zapisovanje audio CDjev - tudi vse informacije, ki sem jih zapisal so iz tega programa.
Srečno ..
Microsoft ::
Jst iz MP3 v Wave delam z Nerotom. Pa res pa je, da je procesor 1800+. Sam nevem, kak se lahka to naredi, da stvar začne pol štekat. Jst vem, da če dam kako tako stvar na 24x hitrost, se sam zapisovalnik upočasni(prižge se oranžna lučka), ker začne v pomnilniku zapisovalnika zmankovat novih podatkov. To se zgodi, ko je ta zaseden s 30% ali manj.
Tak da nevem, kak se to lahka pol spoloh zgodi. Pa prej sm mel pekača na 166MHz, pa je stvar delala. Res je, da je cel čas gorela oranžna lučka, pa da je bil pomnilnik zapisovalnika zaseden tud samo 3%, sam speklo pa je. Pa to brez kakih zvokov.
Mogoč mam pa sam jst tako srečo?
Tak da nevem, kak se to lahka pol spoloh zgodi. Pa prej sm mel pekača na 166MHz, pa je stvar delala. Res je, da je cel čas gorela oranžna lučka, pa da je bil pomnilnik zapisovalnika zaseden tud samo 3%, sam speklo pa je. Pa to brez kakih zvokov.
Mogoč mam pa sam jst tako srečo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MP3 Wav ConverterOddelek: Zvok in slika | 2532 (2484) | nuclear |
» | MP3 - > Audio CDOddelek: Pomoč in nasveti | 1668 (1530) | Simko |
» | write CDtekst to audio CDOddelek: Zvok in slika | 1317 (1156) | Yo |
» | iz mp3 v ?Oddelek: Programska oprema | 1061 (915) | BlackHole |
» | Odkodiranje MP3 v CD AudioOddelek: Zvok in slika | 1972 (1753) | gunner |