Slo-Tech - Tokrat vas sprašujemo, koliko (e)knjig ste kupili v prejšnjem letu. Pri tem vsebina ni pomembna, štejejo torej tudi učbeniki, strokovna literatura...
Nobene in jih še dolgo ne bom. Nimam ne tablice, ne pametnega telefona.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Hehe... napacno vprasanje je postavljeno... jaz sem jih dol cuknil preko 1300... vendar so te knjige klasike, ki so tako ali tako zastonj... torej se ne prodajajo... torej nisem dejansko kupil nobene. Ce bom hotel kaksno, jo bom ze dobil nekje (od prijatelja, mogoce preko torrenta ali pa kaksnega foruma), vsekakor pa se mi zdi skoda denarja za knjige, ce ze ni mus (se vedno obstajajo knjiznice ki so zastonj!).
Moje mnenje je tudi da bi moral bit material za 'brezplacno' solstvo zastonj... tako kot vecina... ampak pri nas glas ljudstva zal ne velja nic :(
Hm.. to pa lahko samo ocenim :) ene 15 sem jih prebral. Nekaj o programiranju nekaj o matematiki :) ampak določenje knjige berem, ob kavi čisto naključne odstavke :D pa članke berem pa raznorazne bederije tudi hehe :D
Kupil menda 6. Eno pa dobil free ob registraciji. Zvrst: večinoma ZF in ena o vesolju in teorijah delovanja vesolja.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
e-knjige nisem kupil nobene. Sem jih pa dosti downloadal preko torrentov, da sem pogledal če so za kaj, in tiste ki so mi bile všeč sem jih kupil v tiskani verziji.
Kupil sem dve: "A Dance with Dragons" in "A Distant Mirror: The Calamitous 14th Century". Letos, pardon, lani je bilo prvo leto, da sem kupil kakšno e-knjigo in tudi prvo, da nisem kupil nobene tiskane.
Meni ustreza, ker je lahek in ravno prav majhen (ga imam lahko v zepu jakne, in ga samo potegnem ven na avtobusu), je kup plastike, ki se ne razbije (ker sem storast in pogosto mecem stvari po tleh) ter cenovno ugoden - 100 evrov, kar pomeni da se ne rabim prevec sekirat, ce mi ga ukradejo ali ga zgubim.
e-knjige nisem kupil nobene. Sem jih pa dosti downloadal preko torrentov, da sem pogledal če so za kaj, in tiste ki so mi bile všeč sem jih kupil v tiskani verziji.
pri meni je podobno, klasična knjiga je zakon, sploh za strokovno literaturo, ki vsebuje veliko skic, diagramov itd... Je pa search po pdfju zelo fina zadeva, sploh ko iščeš po obsežnejših knjigah.
Kot razumem vprasanje, knjig in e-knjig. E-knjig nic (dl ne steje), navadnih knjig kakih 20 (se na amazonu splaca malo vec naenkrat). Samo zabavna literatura.
Meni ustreza, ker je lahek in ravno prav majhen (ga imam lahko v zepu jakne, in ga samo potegnem ven na avtobusu), je kup plastike, ki se ne razbije (ker sem storast in pogosto mecem stvari po tleh) ter cenovno ugoden - 100 evrov, kar pomeni da se ne rabim prevec sekirat, ce mi ga ukradejo ali ga zgubim.
A bi bilo mozno videt to stvar v zivo, v smislu, da greva na en pir, pa da "v roko primem hudica", da dobim feeling?