Forum » Programska oprema » pdf čudež
pdf čudež
smeskec001 ::
Pozdravljeni,
včeraj sem dobil 45Gb skenirah datotek v formatu .pdf , po pomoti sem eno večji datotek shranil znova (save as) in čudežno se mi je zmanjšala velikost datoteke iz 150mb na 20mb ker gredo podatki na server je to zelo dobrodošlo. sedaj me zanima zakaj do tega sploh pride kajti velikost lahko zmanjšam samo nekaterim datotekam.
še enkrat datoteke so skenirane in shranjene v pdf.
ps. še lahko na kateri drugi učinkoviti način zmanjšam velikost (uporabljam .zip)
hvala za pomoč
včeraj sem dobil 45Gb skenirah datotek v formatu .pdf , po pomoti sem eno večji datotek shranil znova (save as) in čudežno se mi je zmanjšala velikost datoteke iz 150mb na 20mb ker gredo podatki na server je to zelo dobrodošlo. sedaj me zanima zakaj do tega sploh pride kajti velikost lahko zmanjšam samo nekaterim datotekam.
še enkrat datoteke so skenirane in shranjene v pdf.
ps. še lahko na kateri drugi učinkoviti način zmanjšam velikost (uporabljam .zip)
hvala za pomoč
amigo_no1 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logotip v PNG brez izgube kvaliteteOddelek: Pomoč in nasveti | 1495 (1078) | espacious |
» | Kako imate organizirane papirne dokumente?Oddelek: Loža | 5063 (4044) | looser |
» | Izdelava vizitkeOddelek: Loža | 1306 (1011) | Invictus |
» | EPUB vs PDF na tablicah, prodaja e-knjigOddelek: Pomoč in nasveti | 5839 (5322) | Gandalfar |
» | PlotanjeOddelek: Loža | 4066 (3678) | Gost |