Forum » Mobilne tehnologije » Nokia X6 problem z videi
Nokia X6 problem z videi
Bavec87 ::
Živjo! :)
Problem imam z omenjenim telefonom. .mkv datotek sploh ne prepozna, vendar .avi bi pa moral predvajati. Z Nokia suitom spustim video na telefon, nakar me upraša ali ga hočem skonvertirati v telefonu prijaznejši format. Ali se za to odločim ali ne rezultira v dejstvo, da na telefonu po prenesitvi video nima zvoka. Kdo ve zakaj je tako?
Lp Blaž
Problem imam z omenjenim telefonom. .mkv datotek sploh ne prepozna, vendar .avi bi pa moral predvajati. Z Nokia suitom spustim video na telefon, nakar me upraša ali ga hočem skonvertirati v telefonu prijaznejši format. Ali se za to odločim ali ne rezultira v dejstvo, da na telefonu po prenesitvi video nima zvoka. Kdo ve zakaj je tako?
Lp Blaž
Tigercheck ::
zanimivo, meni pa pri določenih da zvok, slike oz. videa pa ni
tudi zamenjal - posodobil sem ga na novo različico iz 30. -> 40. pa nič ne pomaga
vsaj mp4 file-tke normalno prebavi
tudi zamenjal - posodobil sem ga na novo različico iz 30. -> 40. pa nič ne pomaga
vsaj mp4 file-tke normalno prebavi
Živjo! :)
Lp Blaž
Bavec87 ::
A mp4 ti pa dela? Zanimivo. Čudno se mi zdi, da na stari N95 mi je pa delalo normalno. Bom probal še mp4 pa da vidim. :)
krneki0001 ::
Hmmm, malo čudno, pri meni X6 prebavi avije brez problema, mkv-je pa z UC playerjem.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | filmi na smart TV, .mkv, .avi itd..Oddelek: Pomoč in nasveti | 3114 (2675) | Han |
» | Nokia X6 firmware updateOddelek: Mobilne tehnologije | 2630 (2052) | krneki0001 |
» | Adobe PremiereOddelek: Programska oprema | 1063 (789) | frutabela |
» | kateri format...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4518 (4448) | Izi |
» | Apple tvOddelek: Zvok in slika | 1266 (1006) | Tear_DR0P |