Forum » Mobilne tehnologije » Galaxy S I
Galaxy S I
mattyazo ::
Pozdravljeni!
Kupil sem rabljen Samsung Galaxy GT I9000 in imam težavo, ker mi noče sprejet omrežja Simobil na naročnino ter napiše da: Ni mogoče povezati. Poskusite pozneje. Telefon je bil kupljen pri Mobitelu, bil sem na servisu in mi je rekel, da je 100% odklenjen, dela na omrežju Mobitel ter tudi na Simobilov predplačniški paket!
Prosim za pomoč!!!
Kupil sem rabljen Samsung Galaxy GT I9000 in imam težavo, ker mi noče sprejet omrežja Simobil na naročnino ter napiše da: Ni mogoče povezati. Poskusite pozneje. Telefon je bil kupljen pri Mobitelu, bil sem na servisu in mi je rekel, da je 100% odklenjen, dela na omrežju Mobitel ter tudi na Simobilov predplačniški paket!
Prosim za pomoč!!!
- spremenil: Gandalfar ()
zee ::
a) Imas vklopljen prenos podatkov pri izbranem operaterju?
b) AFAIK pri Simobilu ni potrebno nicesar vpisovati za prenos podatkov.
Najprej:
Odstrani vse nepotrebne klicaje in podobne znake iz sporocila.
b) AFAIK pri Simobilu ni potrebno nicesar vpisovati za prenos podatkov.
Najprej:
Odstrani vse nepotrebne klicaje in podobne znake iz sporocila.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
a)prenos podatkov vklopljen
Omrežje iščem v:nastavitve/Brezžična kom..../mobilna omrežja/omrežni operaterji ter izberem. Je to prav verjetno! Pa telefon sem povrnil na tov. nastavitve!
Omrežje iščem v:nastavitve/Brezžična kom..../mobilna omrežja/omrežni operaterji ter izberem. Je to prav verjetno! Pa telefon sem povrnil na tov. nastavitve!
martincek1 ::
No, potem je problem v SIM kartici. Pokliči na Simobil in jih vprašaj če lahko preverijo njeno stanje in naroči novo v kolikor ne bo mogoče tega popraviti...
- imaš neporavnane obveznosti in so ti lepo izklopili na simobilu?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: martincek1 ()
martincek1 je izjavil:
No, potem je problem v SIM kartici. Pokliči na Simobil in jih vprašaj če lahko preverijo njeno stanje in naroči novo v kolikor ne bo mogoče tega popraviti...
očitno je nekaj s sim, ker s puncino dela, z mojo pa spet ne!! obveznosti so poravnane;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava s signalom (razpisujem simbolično nagrado! :) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10556 (5416) | Ahim |
» | Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30099 (19721) | Sami |
» | Govori BOB zahtevajo gesloOddelek: Informacijska varnost | 16510 (15148) | ...:TOMI:... |
» | Mobitel vs. Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35684 (20788) | Veron |
» | Paket All Inclusive pri TušmobiluOddelek: Mobilne tehnologije | 6058 (4802) | Lonsarg |