» »

[Netbeans] - Android pomoč

[Netbeans] - Android pomoč

rabida ::

Lp!

Mogoče kdo ve, zakaj mi v Netbeansu, ko naredim nov android projekt, in poženem tisto, kar je že spisano notri, zakaj mi odpre samo tako velko okno in piše android, ne odpre mi pa še tistih črk, številk, oz. tipkovnice?

w00tnes ::

Pa se je simulator naložil do konca? Navadno traja nekaj časa

Ja sem si zloadal SDK, sem si inštaliral Android 3.2 ter Android 3.1, pa potem uvozil v netbeansu. Si to mislil?

w00tnes ::

Ne, ko poženeš program, če se je naložil simulator do konca (če me spomin ne vara, se najprej izpiše Android, potem čez par 10s se izpiše android logo, potem se pa pojavi lock screen)

bi0s ::

Verjetno se simulator ni do konca naložil, počak malo, traja včasih tudi kakšno minuto. Jaz sem isto mislim da nič ne dela prvo.

Marat ::

simulator (oz. ta problem) nima veze z netbeansom. Js mam drgač tri različne simulatorje (za različne velikosti ekranov), in enega mi odpre normalno (ekran+tipkovnica), pri drugih dveh pa pokaže samo ekran. Sicer se nisem nikol sekiral zarad tega, ampak po moje se da uredit to v kakih nastavitvah... malo poguglej ;)

pecorin ::

po mojih izkusnjah tipkovnico pokaze pri manjsih resolucijah. tam do 480x800 mi jo se prikazuje. kar je pa vecja resolucija pa vec ne.
in do zdaj mi se ni uspelo najti resitve. ne pomaga v nastavitvah niti keyboard support, niti keyboard lid, niti oboje skupaj.
google pa tudi nic uporabnega ne pove...

Mavrik ::

Tipkovnico ti pokaže če v nastavitvah tistega emulatorja nastaviš, da ima fizično tipkovnico.
The truth is rarely pure and never simple.

kako pa?

nad doloceno resolucijo pri hardware dodam keyboard support=yes, keyboard lid support=yes, hardware back/home keys=yes in se ne zgodi nic. vedno odpre samo "ekran".

Heh, sem rešil zadevo. Sem izbrisal netbeans (sicer za bv), pa sem na novo nalozil SDK tako da mi zdaj dela. Je bla pa verjetno prej poanta v tem, ker ja nisem imel pod tipkovnico yes. :)

btw, naslova teme ne morem spremeniti, ane?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rabida ()

Hja, tipkvonica itd. mi deluje samo ko si ustvarim Android 4.0.3, pri androidu 3.2 npr. mi ne deluje. Kaj pa vi, ko ustvarite nov VD, vse označite tam pod hardware?

lp

rabida je izjavil:

Hja, tipkvonica itd. mi deluje samo ko si ustvarim Android 4.0.3, pri androidu 3.2 npr. mi ne deluje. Kaj pa vi, ko ustvarite nov VD, vse označite tam pod hardware?

lp

poskusi rocno nastaviti resolucijo na recimo 720x1280 ali kaj malo vecjega kot je 480x800.
pri meni v tem primeru na nobeni verziji ne pokaze tipkovnice, tudi ce vse 3 nastavitve dam na yes...

A mogoče kdo ve, lahko npr. naredim v flashu neko animacijsko ozadje in ga nato inportam v netbeans oz. v androida? Ga podpira?

Anyone?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rabida ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri OS uporabljate (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
13822103 (15103) Apache90
»

Android ICS 4.0.3 za tablico