Forum » Programska oprema » Kater program za nadzor stopinj?
Kater program za nadzor stopinj?
kalcek16 ::
Zanima me kateri program ki prikazuje temperaturo procesorja in vse ostalo je najboljši,pa če je možno da ma še programsko hlajenje. Imam pa plato ABIT KT7E in Durona 900@1000
zaj_tam ::
Motherboard monitor pravijo. Samo meni ne dela
Softwarsko hlajenje mislim da ma nisem pa sigurn. Upam da ves kaj je to. V kriticnih situacijah (nabijanje UT2k3) ti proca ne bo ohladil niti za miljoninko stopine. Kvecjemu ti bo prog se malo bol obremenil CPU in temp. povisal
Softwarsko hlajenje mislim da ma nisem pa sigurn. Upam da ves kaj je to. V kriticnih situacijah (nabijanje UT2k3) ti proca ne bo ohladil niti za miljoninko stopine. Kvecjemu ti bo prog se malo bol obremenil CPU in temp. povisal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zaj_tam ()
msmiha ::
Motherboard monitor je stvar za tebe. Drugače pa nima ta program vgrajenega sofwarskega hlajenja.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
R33D3M33R ::
Ja motherboard monitor, samo boš mogo vse naštimat ročno (vsaj jaz sem moral)! Tu pa maš link homepage
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Predator ::
mbm je tudi pri meni, rox :), lahko poskušiš tudi speedfan, kar se pa softwarskega hlajenja tiče, če imaš winse2000/xp velikih rezultatov ne boš dosegel
Predator ::
win2k+sp3 1-4 stopinje razlike v idle, probal z parimi programi, vrgel sem dol, edina razlika ki sem jo videl je bila v win98
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matična plošča in počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2265 (1977) | markomad |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4429 (3709) | R33D3M33R |
» | kakšna temperaturaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 963 (810) | Eddy |
» | Navijanje Athlona brez spreminjanja množilnika?Oddelek: Navijanje | 1452 (1213) | OZZY |
» | navijanje celerona 1200Oddelek: Navijanje | 1275 (1072) | Samson |