Forum » Programska oprema » Poganjanje windowsov prek mreže
Poganjanje windowsov prek mreže
Matri[X] ::
Zanima me, kako lahko pognajam celotna okna prek mreže, se pravi, da v računalniku nebi imel hddja. Pa rabm za windowse 2000/xp in ne za kakšen linux, ker zanj sm najdu za winse pa ne.
andrej ::
da. sistemska DOS disketa ali CD in odjemalec za terminal services. Potem dobis lokalno izpis zaslona z drugega racunala. prenasa se samo mala kolicina podatkov - samo spremembe v sliki ter potovanje miske tako da zadeva luafa zelo dobro tudi preko ene ISDN linije.
lahko pa tudi linux sistemska in RDP odjemalec za linux. po zelji...
lahko pa tudi linux sistemska in RDP odjemalec za linux. po zelji...
Matri[X] ::
To že res, kaj pa za poganjanje kakšniš 3D iger. Naj poudarim da se mi gre tukaj predvsem za tihost delovanja računala, saj se sliši samo disk. Ostalo sem že utišal na neslišno.
MadMax ::
Potem pa rabiš vsaj 2GB RAMa in način, da v RAMDRIVE naložiš cel sistem prek mreže.
Štartaš iz boot diskete ali pa iz EPROMa na mrežni.
Problem je le zagnat tako naložene winse brez restarta...
Štartaš iz boot diskete ali pa iz EPROMa na mrežni.
Problem je le zagnat tako naložene winse brez restarta...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win XP in sinhronizacijaOddelek: Programska oprema | 1174 (1009) | darkolord |
» | VARNA priključitev računalnika v omrežje.Oddelek: Omrežja in internet | 1436 (1260) | poweroff |
» | Povezava dveh računalnikov z možnostji internet povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1150 (1075) | A-L-E-N |
» | Iz Linuxa v WindowseOddelek: Pomoč in nasveti | 850 (761) | podtalje |
» | Sistem je blokiran!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (1094) | Space Surfer |