» »

plačilo s kreditno kartico

plačilo s kreditno kartico

stric_matic ::

Je slučajno že kdo plačeval na tej strani rezervacijo? Malce sem v dvomih, ker ponavadi plačujem s pay palom, tukaj pa se ne da in je potrebno vpisat številko kreditne. Mogoče sem malce preveč nezaupljiv, ampak vsekakor bolje to kot pa brez denarja:)
http://www.booking.com/hotel/at/sagritz...
LP

sasli ::

jaz sem poleti rezerviral hotel, vpisati je bilo potrebno samo številko kartice v primeru, če ne koristiš rezervacije ti pač zaračunajo določen procent... zame precej prijetna izkušnja saj je bil hotel tule cenej kot vsepovsod drugje...

fosil ::

Sama stran booking.com je v redu, sem že večkrat rezerviral preko njih.
Ampak ob tem upoštevaj, da oni posredujejo številko kartice hotelu in ti potem hotel lahko bremeni kartico.
Tako je!

Invictus ::

ni panike ...

večina tujih strani, če ne kupuješ kakih blazno poceni ali obskurnih stvari je v redu ...

sploh če imajo registrirano zelo splošno domeno ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

overlord_tm ::

Ja, v zakup moras vzeti da bodo oni poslali faks hotelu, kjer bo tvoje ime, veljavnost kartice, varnostna koda in stevilka. Kaj hotel s tem naredi si lahko samo mislis, ampak do sedaj se je dobro izslo :D

mikic007 ::

booking.com je obicajno ena drazjih reci, koristijo pa jo obicajno tisti, ki ne vedo, ce bodo res koristili usluge, saj lahko povsem brez stroskov do 2 dni pred rezervacijo odpoves. Imajo pa nad 15%, tudi 30% vcasih, provizije (seveda jo placa hotel, naknadno, kar je drugace kot pri drugih straneh, ampak to itak potem zaracunajo tebi..). Booking.com najbolj uporabljajo vzhodnjaki, velikokrat za pridobitev vize, da po pridobitvi lahko brez stroskov odpovejo rezervacijo. Vecino hotelov se v top sezoni te strani manj posluzuje.

Sam priporocam hostelbookers, ki ima 10% provizije (zate depozit, v okviru cene seveda, tako da ne placas 10% vec, ampak je to ze del cene nocitve - hostel je pac na -10%). Hostelworld ob 10% zaracuna tudi 1,5€ za storitev, hostelsclub se vec, mislim da 2€. V primeru odpovedi v teh primerih izgubis 10%.

Drugace pa so vse te strani zaupanja vredne, kot tudi hoteli in hostli. Ne poznam primera in si ne znam predstavljati, da bi nekdo ogrozil svoj posel s kaksnimi goljufijami, se vec, vecinoma ti nikoli ne trgajo prve noci ob noshow-u (ki jo sicer lahko), ker ne zelijo slabe publicitete. Vsaka stran podjetju dodeli tudi referenta, ki kar precej preverja zadeve in nasploh gre za urejeno poslovanje.

Drugace pa, vedno preveris, ce ima hotel/hostel svojo stran, kjer se da dobiti nocitve ceneje, za placilo pa uporabljajo itak powerhostels ali kaj podobnega. Vse je varno.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Booking popust (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
36138301 (1893) MadMicka
»

Rezervacija na Booking.com

Oddelek: Omrežja in internet
172166 (1187) c3p0
»

Booking.com - Odpoved - Visa: Kako Dobim Denar Nazaj?

Oddelek: Loža
214929 (4045) c3p0
»

Rezervacija na Booking.com

Oddelek: Omrežja in internet
175585 (4494) Miha 333
»

Akcija OMV, Holiday plus boni...???

Oddelek: Loža
155438 (3661) gapimankr

Več podobnih tem