Forum » Pomoč in nasveti » Samsung Galaxy S2 - excel with macros
Samsung Galaxy S2 - excel with macros
Nevihta ::
Pozdravljeni,
Na omenjenen telefonu bi rad uporabljal excel-ov file ki vsebuje makrote. Polaris office tega ne zmore (command buton izgine). Namen je ravno zagon makrota.
Prosim za pomoč.
Na omenjenen telefonu bi rad uporabljal excel-ov file ki vsebuje makrote. Polaris office tega ne zmore (command buton izgine). Namen je ravno zagon makrota.
Prosim za pomoč.
Nevihta
- spremenil: Mavrik ()
A res še ni nobeden imel te potrebe?
Bom vpraša drugače - kako najlažje ustvariti aplikacijo iz VBA.
Bom vpraša drugače - kako najlažje ustvariti aplikacijo iz VBA.
Nevihta
@kbal: hvala za odgovor, sem tudi sam googlal, pa nisem našel te splošne potrditve, zato sem se tudi obrnil sem.
Torej kaj priporočate za izdelavo enostavne aplikacije, taka ki ima GUI in se samo programski jezik. Od aplikacije se pričakuje vnos 4 podatkov, na osnovi le teh se izračuna (na podlagi relacije podane s formulo) željeno vrednost.
Torej kaj priporočate za izdelavo enostavne aplikacije, taka ki ima GUI in se samo programski jezik. Od aplikacije se pričakuje vnos 4 podatkov, na osnovi le teh se izračuna (na podlagi relacije podane s formulo) željeno vrednost.
Nevihta
hidetr ::
Če gre zgolj za vnos 4 vrednosti in formulo v ozadju, ki te vrednosti "premeša", IMO ne rabiš jave, jst bi si enostavno naredil en html/javascript file, ki bi ga z android browserjem launchal, pa bližnico na "namizju" ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OpenOfficeOddelek: Programska oprema | 2164 (1159) | Yossarian |
» | Excel datoteke, funkcije ne delujejo, #value napakaOddelek: Programska oprema | 2630 (2286) | SmeskoSnezak |
» | Excel printanje PDF datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1313 (993) | JankoK |
» | excell razvrščanjeOddelek: Programska oprema | 4108 (3752) | rferrari |
» | Open Office prednosti/slabostiOddelek: Programska oprema | 2808 (1779) | Jst |