Forum » Kaj kupiti » Tablični računalnik
Tablični računalnik
s51as ::
Kateri tablični računalnik priporočate?
ASUS Transformer
ASUS Transformer Prime
Samsung Galaxy tab 10.1
Še keri?
Ali pride prav tipkovnica pri Asusu?
E: se še kej čaka v naslednih tednih/mescih?
ASUS Transformer
ASUS Transformer Prime
Samsung Galaxy tab 10.1
Še keri?
Ali pride prav tipkovnica pri Asusu?
E: se še kej čaka v naslednih tednih/mescih?
It's just me myself and I
- spremenil: s51as ()
Gwanaroth ::
Poglej si še Motorolo XOOM.. jo imam, sicer za bolj devel zadeve, ampak deluje kar solidno.
Lights often keep secret hypnosis..
Mavrik ::
Med temi verjetno Transformer Prime zaradi tipkovnice in docka - na zaslon je namreč precej težko tipkati. V kolikor sicer ne misliš tipkati se to tebe toliko ne tiče, je pa vseeno fajn.
Vprašanje je edino če se ti splača počakati na Transformer Prime z 1080p zaslonom... namreč glede na to kako dolgo je Asus rabil da je rodil Prime-a sklepam da drugega modela ne bo vsaj do poletja -_-
Vprašanje je edino če se ti splača počakati na Transformer Prime z 1080p zaslonom... namreč glede na to kako dolgo je Asus rabil da je rodil Prime-a sklepam da drugega modela ne bo vsaj do poletja -_-
The truth is rarely pure and never simple.
Super, bom pogledal še motorolo.
Mogoče kdo ve kdaj samsung načrtuje posodobitev?
Mogoče kdo ve kdaj samsung načrtuje posodobitev?
Daedalus ::
Em, meni precej dobro služi Transformer prve generacije. Dock s tipkovnico je isti, kot za Prime. ICS pa pride enkrat v februarju.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Sem se kar odločil za Transformer prime, samo še ne vem ali je bolje vzeti 32gb z tipkovnico ali 64gb brez.
mn ::
Sicer lastnik šele dva dni, ampak zaenkrat se mi zdi 100% pravilna odločitev da sem vzel tipkovnico.
Mimogrede, dock menda NI kompatibilen z dockom od transformerja 1. generacije!
Mimogrede, dock menda NI kompatibilen z dockom od transformerja 1. generacije!
matonson ::
Jst bi vzel s tipkovnico. Če ti zmanjka prostora, še vedno lahko dokupiš kartico. Poleg tega pa ima tipkovnica USB priključke (in še en čitalec kartic) tako da, če greš na kakšno potovanje, izlet, lahko gor priključiš disk. Bere tudi NTFS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Android tablica? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17044 (12001) | Mavrik |
» | Asusovi transformerji ne kršijo blagovne znamke igračOddelek: Novice / Tožbe | 9071 (7155) | MrStein |
» | Kupil bi tablico a sem v dvomih? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21922 (20471) | Keyser Soze |
» | ASUS Eee Pad Transformer Prime (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25909 (22214) | CaqKa |