» »

Osnovnošolci snemajo porniče

Osnovnošolci snemajo porniče

«
1
2 3
...
5

Tero ::

Tale novica o kateri se govori zadnje dni me pa je res šokirala. Kaj dela današnja mladina? Mislim saj tudi jaz sem ob tej starosti delal pizdairije samo kaj takega pa nam ni prišlo na pemet :)
Ali je krivo pomanjkanje vzgoje? Ali kaj drugega?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

jype ::

V čem je pa točno problem?

Isotropic ::

da ni tut on mel spolnost ze v osnovni soli

VolkD ::

Problem je v tem, da se ne ve ali je bila prikolica poškodovana ali ne.
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.

Brane2 ::

Mah, krščanska melodramatična moralistična s*anja.
On the journey of life, I chose the psycho path.

VolkD ::

Resen problem pa je v tem, da je generacija najstnikom prepuščena sama sebi kar se tiče zavedanja o tem kako lahko javna objava spornih posnetkov vpliva na njihovo kasnejše življenje.
Pri tem ne mislim samo na sex posnetke ampak na vse sporne posnetke. Nerodno je namreč, če si bodoči delodajalec zraven priloženega življenjepisa ogleduje še sliko človeka, ki je totalka zaradi gajbe piva.
Ko mladi splavijo te posnetke na internet o tem sploh ne razmišljajo. Namesto njih bo to morali vedeti starši in jih podučiti. Staršem se pa v glavnem niti slučajno ne sanja kaj internet sploh je, kaj šele,da bi poznali njegove pasti.
Ta generacija je pač taka, da se bo s tem morala spopasti sama. Njihovi otroci bodo imeli starše, ki bodo o vsem še kako dobro podučeni, saj bodo temno stran interneta okusili na svoji koži.
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.

Voluharr ::

Takšni so pač časi princev in princesk...

IceIceBaby ::

Nam so take stvari stalno hodile po glavi. Samo očitno nismo bili dovoj veliki frajerji, da bi nam uspelo. Pa kamero je bilo tudi malo težje dobit.

Nerodno je namreč, če si bodoči delodajalec zraven priloženega življenjepisa ogleduje še sliko človeka, ki je totalka zaradi gajbe piva.


Meni se zdi veliko bolj nerodno, da že v srednji šoli tuhtaš na to, kaj bo zlobni delodajalec rekel, ko ga boš prišel na kolenih prositi za službo. Meh, hlapčevstvo. Če bivše pornstarke delajo svoj biznis in dobijo vrhusnke službe tudi par pijanih slik na facebooku ne bo odločilnih.

Mipe ::

Kot da osnovnošolci niso seksali že v 19. in 20. stoletju.

hendriks ::

Mipe je izjavil:

Kot da osnovnošolci niso seksali že v 19. in 20. stoletju.


Se pravi ti boš svojemu 12 letnemu otroku kratkomalo dopustil seks s svojimi vrstniki?
Še prej ga boš (upam) podučil o varnosti/nevarnosti takega početja? Izraz pedofilija je potem obsolete?

D3m ::

Če pride do tega. Kaj čmo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Starodavni ::

Eno je če se mulci dajajo dol, drugo pa je, če se snemajo in potem to "izgubijo" "ukradejo" "podarijo" in se objavi na spletu kjer potem začne krožiti in krožiti.

Posledice pa so nepredstavljive.

To je pomembna razlika, ki tem butastim mulcem ni jasna.

Mipe ::

@hendriks: Itak bom jaz svojega otroka vzgojil, kot se mi bo zdelo najboljše. Problem je v drugih starših, ki nimajo časa ne volje za vzgojo lastnih otrok, kateri se potem zdivjajo po svoje. Teh je seveda vse več, ker starši otroke prepuščajo TV in PC varuškam.

donfilipo ::

Kaj dela današnja mladina?


Snema se8-)

Ker se za par evrov na zelo enostaven način lahko. Lahko jih in vas, praktično povsod, nekdo snema.
Točne posledice se pa še nikjer niti dobro ne poznajo. Malce traja.

Kar se pa 'nagravžnega greha' tiče, ki je duhovnikom prepovedan, pa vendarle nekateri vedo, da je med najslajšimi in najvitalnejšimi rečmi v življenju8-),......malce so zgodnji vseeno. Je bilo opaženo že večkrat.

Pomeni po domače, ena trda roka, je nekje šla po gobe.
Posledice se pa spet še ne poznajo toliko, da bi naučnici znali potegniti računico:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

IceIceBaby ::

Posledice pa so nepredstavljive.


Kakšne pa? Jaz si jih res ne predstavljam.

jype ::

hendriks> Se pravi ti boš svojemu 12 letnemu otroku kratkomalo dopustil seks s svojimi vrstniki?

Ja? A ti boš pa otroke imel na kratki ketnci? Kaj pa, ko se bodo strgali z nje?

To je _vedno_ odločitev otroka, ker _nikoli_ ne moreš vršiti nadzora nad njim 24/7.

Lahko se pogovoriš kako in kaj (vnaprej, za nazaj nima ravno znatnega učinka), lahko groziš, lahko pretepaš, ampak ko se bo otrok znašel v ustrezni situaciji, se bo odločil sam.

hendriks> Še prej ga boš (upam) podučil o varnosti/nevarnosti takega početja? Izraz pedofilija je potem obsolete?

Pedofilija ne pomeni, da so otroke spolno privlačijo drugi otroci.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Mipe ::

Otroci začnejo kaditi, ker kadijo tudi drugi. Začnejo piti radler, nato pa še pivo, ker to počnejo kul fantje in punce. Hodijo na žure, ker so tam vsi kul. Tam je kul sprobati neke tablete, za fajn počutje. Pa tudi kul se je otipavat v omari in morda še kaj več.

Vzgoja gor in dol, največ vpliva na otroka naredijo ravno njegovi vrstniki. Ob tem se spomnim na precepljenost; vsaj 95% prebivalstva mora biti cepljenega proti ošpicam, sicer se zgodi sranje - ošpice, za katere smo verjeli, da smo jih iztrebili, so se spet pojavile. Vsa zasluga gre staršem, ki svojih otrok niso hoteli cepiti, precepljenost je padla pod magično mejo 95% in kar naenkrat otrok stakne nekaj od vrstnikov.

Se pravi, da morajo vsi starši vložiti trud v vzgojo, vsaj 95% staršev, da ne pride do moralnega kolapsa. Otroci kradejo, lažejo itd., ker ne poznajo oz. čutijo razlike med narobe in prav, poznajo samo svojo korist.

poweroff ::

Samo kolikor vem, je naša policija preganjala tudi otroke, ki so imeli sex z drugimi otroci ali celo tiste, ki so slikali samo sebe in potem to objavili na spletu.

Jasno je, da je to velika neumnost iz strani teh otrok. In da je kaznivo, če te slike ogleduje odrasli. Ni mi pa logično, zakaj bi moral za to kazensko preganjati otroka, ki je to neumnost naredil.
sudo poweroff

jype ::

Matthai> Samo kolikor vem, je naša policija preganjala tudi otroke, ki so imeli sex z drugimi otroci ali celo tiste, ki so slikali samo sebe in potem to objavili na spletu.

Jah, sej preganjajo tut otroke (in odrasle), ki uživajo marihuano, pa v tem ni nikakršnega smisla. Ne sme se, "ker je Tito tko reku".

Mipe> Se pravi, da morajo vsi starši vložiti trud v vzgojo, vsaj 95% staršev, da ne pride do moralnega kolapsa. Otroci kradejo, lažejo itd., ker ne poznajo oz. čutijo razlike med narobe in prav, poznajo samo svojo korist.

Otroci nimajo kakšnih posebnih težav poiskat lastnih moralnih načel. Veliko večji problem je vzgoja tistih staršev, ki od otrok zahtevajo eno, sami pa (pogosto kar vpričo otroka) počno drugo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Mipe ::

Čakaj, Matthai, kako pa naj se otrok nauči, kaj je prav in kaj ni prav, če ga strezni šele srečanje z možmi (in ženami) postave? Pol pa starši govorijo, kako da "ta naš že ne bi tega naredil"...

Nekje mora biti šiba. Fizična ali psihična.

technolog ::

Super. 4chanovi pohotneži bodo posnetka gotovo zelo veseli.

Zeberdee ::

Snemajo se vsi. Ker velikokrat popravljam/nameščam stvari na diske, se celo na PCjih, ki so 100% službeni (in se data vseskozi sinhronizira na firmin server) najdejo nage fotke sebe, žena, ali pa celo ljubic.

Kaj je šele na osebnih računalnikih, sploh, ker ima vsak mulc svoj laptop sedaj, je pa druga zadeva.

In ta PC se potem brez problema nese k kakemu "Servisu", kjer se potem cela firma zajebava z amaterskimi posnetki. Sploh, ker so serviserji v večini študenti za 5 € na uro, brez kakršnekoli odgovornosti do podatkov. Zgodile so se še hujše zadeve kot snemanje porničev iz diskov (preverjanje stanja na spletni banki, nabavljanje preko paypala etc.).

hendriks ::

jype>Ja? A ti boš pa otroke imel na kratki ketnci? Kaj pa, ko se bodo strgali z nje?

Močno upam da se bodo strgali z nje, ko bodo stari 18 let.

jype>To je _vedno_ odločitev otroka, ker _nikoli_ ne moreš vršiti nadzora nad njim 24/7.

24/7 nadzor v zgodnjem otroštvu mi ni problematičen, v letih od 0 do 3 mi je celo nujen.

jype>Lahko se pogovoriš kako in kaj (vnaprej, za nazaj nima ravno znatnega učinka), lahko groziš, lahko pretepaš, ampak ko se bo otrok znašel v ustrezni situaciji, se bo odločil sam.


Kako naj se otrok odloči o tako delikatnih zadevah sam pri 12 letih? A tebi se ne zdi
to problematično? Kako naj otrok pri 12 letih ve kaj je prav in kaj ne? Kako lahko ti veš,
da otrok pri 12 letih razume in dojema vse kar si mu razložil? Sploh pri takih temah
kot je spolnost.

technolog ::

Zarad takih pizardij pa jaz serviserjem ne zaupam. Ko sem nesel svoj laptop na servis, sem celoten disk backupiral, ga trikrat presnel z random podatki, potem pa namestil ubuntu.

Saj ne, da mam kaj za skrivat, pa vendar mi lahko veliko vrednega ukradejo.

Pšenični ::

poweroff je izjavil:

Samo kolikor vem, je naša policija preganjala tudi otroke, ki so imeli sex z drugimi otroci ali celo tiste, ki so slikali samo sebe in potem to objavili na spletu.

Jasno je, da je to velika neumnost iz strani teh otrok. In da je kaznivo, če te slike ogleduje odrasli. Ni mi pa logično, zakaj bi moral za to kazensko preganjati otroka, ki je to neumnost naredil.



Jap, odrasli ki ta materijal posedujejo, širijo, ali si ga ogledujjo seveda morajo biti kaznovani.

Otroci pa, se vprašam, le kje majo pamet. Taka poteza ti lahko pokvari celo življnje.

Otroke bojo kazensko preganjali zato, ker so dali zadevo na net, širjenje otroške pornografije je namreč kaznivo.

Relanium ::

technolog je izjavil:

Zarad takih pizardij pa jaz serviserjem ne zaupam. Ko sem nesel svoj laptop na servis, sem celoten disk backupiral, ga trikrat presnel z random podatki, potem pa namestil ubuntu.

Saj ne, da mam kaj za skrivat, pa vendar mi lahko veliko vrednega ukradejo.

Taka paranoja pa pomojem ni ravno potrebna.
Mislim da je dost pri meni, če mam na Ubuntuju (sekundarni OS) geslo, ter še geslo za bančništvo (Klik), ter še njihovo zaščito (tisti znaki ko sestaviš novo položnico).

Paypal pa sicer samo eno geslo ampak jebat ga, limit mam tak 400€
in ne mislim za vsako malenkost iz dealextrema skozi celo proceduro zaščit, zato da en potencialni hudobni serviser nebi česa nabavil.
Vsaj v mojem primeru je tako,
nekaj mora bit, ampak pretirana zaščita pa je po mojem mnenju bedasto in paranoično početje.

energetik ::

Mipe je izjavil:

@hendriks: Itak bom jaz svojega otroka vzgojil, kot se mi bo zdelo najboljše. Problem je v drugih starših, ki nimajo časa ne volje za vzgojo lastnih otrok, kateri se potem zdivjajo po svoje. Teh je seveda vse več, ker starši otroke prepuščajo TV in PC varuškam.
Nato pa taisti starši zahtevajo od države, da v ta namen cenzurira internet. Super.

jype ::

hendriks> Kako naj otrok pri 12 letih ve kaj je prav in kaj ne?

Težko. Ne pomeni pa to, da je za otrokov osebnostni razvoj bolje, da je pri dvanajstih letih še vedno ves čas zaprt ali pod nadzorom.

hendriks> Kako lahko ti veš,
hendriks> da otrok pri 12 letih razume in dojema vse kar si mu razložil? Sploh pri takih temah
hendriks> kot je spolnost.

Če se z otrokom o teh rečeh redno pogovarjaš (že od precej prej, jasno), potem ni težko vedeti, kakšno je njegovo razumevanje.

IceIceBaby ::

Kako naj se otrok odloči o tako delikatnih zadevah sam pri 12 letih? A tebi se ne zdi to problematično? Kako naj otrok pri 12 letih ve kaj je prav in kaj ne?


Jaz ne vem, kaj ste vi delali pri 12 letih, ampak jaz sem bil že precej samostojen. Že nekaj časa sem programiral enostavne stvari, brez spremstva staršev sem hodil okrog, baje sem znal celo razmišljati s svojo glavo (tako so rekli v šoli). Pa ne mislim, da sem bil kaj posebnega. Otroci pri 12 letih niso dojenčki, ki rabijo 24/7 pomoč staršev ampak samostojna bitja. Če mene vprašaš že veliko pred 12 letom.

Otroci pa, se vprašam, le kje majo pamet. Taka poteza ti lahko pokvari celo življnje.


Mi lahko prosim en razloži kako točno ti takšna stvar pokvari življenje? Resno, kakšne so te strašne in nepopravljive posledice?

Blinder ::

Kdo od vas se spomni taje? Kdo bi jo prepoznal če bi jo videl na ulici?
Potencialni delodajalci, snubci in sorodniki pa si itak pravijo "tisto je bilo nekoč, spremenila se je, danes je ona drugačna oseba"
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

jype ::

Blinder> Kdo od vas se spomni taje? Kdo bi jo prepoznal če bi jo videl na ulici?

Vem, o čem govoriš. Problem ni njen odnos do njenih fotografij, niti naš (ali njenih staršev) odnos do teh istih fotografij - gre za odnos njenih staršev do njihovih sosedov (ker je v Sloveniji to edino, zaradi česar se o takih rečeh sploh pogovarjamo).

Blinder> Potencialni delodajalci, snubci in sorodniki pa si itak pravijo "tisto je bilo nekoč, spremenila se je, danes je ona drugačna oseba"

Al pa če je ista - v ničemer ne spremeni tega, da včasih ljudje počnejo nepremišljene reči. Pijejo alkohol in kadijo cigarete, recimo, čeprav jim je kristalno jasno, kako škodljivo vpliva na njihovo zdravje (je pa družbeno sprejemljivo: JEBI SE, DRUŽBA).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

donfilipo ::

Mi lahko prosim en razloži kako točno ti takšna stvar pokvari življenje? Resno, kakšne so te strašne in nepopravljive posledice?


Naj ugibam.

Alijona je bila bistra, a rahlo spričo pubertete, radoživa deklica.
Kasneje jo je izučilo in je postala sodnica.

Zdaj pa. Miki je pa lopov po srcu in naravi. In sodnici in poroti pokaže, kdo mu pravzaprav sodi. In ga boli. Ker dobro preživi tudi v zaporu:)

Ob današnji morali, se avtoriteta podre. Ne pravno formalno ampak efektivno.

Pomeni nekje je potrebna sprememba. Ali v morali, ki je zdaj zlahka dvojna, Alijona zanika govorice, težko pa predvajane posnetke...ali pa kje drugje.

Blitz hop po vsem digitalnem, kar ni čisto po PS-u, kar se pa tudi že v rahlih obrisih kaže na več področjih.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

Valvoline ::

Naj uporabljajo ustrezno zaščito,pa naj delajo kar hočejo.Dolžnost straršev je vsaj poskrbet da se froci čimprej informirajo o tem. Glede na to kaj se dogaja ni bojazni da bo Janezek ogrožena vrsta v prihodnosti.
:D

technolog ::

Blinder je izjavil:

Kdo od vas se spomni taje? Kdo bi jo prepoznal če bi jo videl na ulici?
Potencialni delodajalci, snubci in sorodniki pa si itak pravijo "tisto je bilo nekoč, spremenila se je, danes je ona drugačna oseba"


Taja kdo?

hendriks ::

jype> Težko. Ne pomeni pa to, da je za otrokov osebnostni razvoj bolje, da je pri dvanajstih letih še vedno ves čas zaprt ali pod nadzorom.

Nisem imel v mislih 24/7 nadzor v osnovnošolskih letih, mi še na misel ne pride oz. vem iz svojega
okoliša, da naredi več škode kot koristi.

jype>Če se z otrokom o teh rečeh redno pogovarjaš (že od precej prej, jasno), potem ni težko vedeti, kakšno je njegovo razumevanje.

Se strinjam. Ker nisem strokovnjak za psihologijo in psihiatrijo ne vem, kako vpliva (če sploh)
na otroka prezgodnja spolnost. Najbrž pa je že sam izraz "prezgodnja" prišel
od nekje (RKC ali mogoče znanstvene raziskave) Sem pa prepričan da obstajajo kakšne uradne raziskave, ki pojasnjujejo ali prezgodnja spolnost vpliva na razvoj in duševnost otroka.

jype ::

To je bila težka dilema tudi zame, dokler nisem ugotovil, da otroci (moji vrstniki) niso bili zabiti zaradi sebe, ampak zaradi staršev, ki so z njimi govorili, kot da so intelektualno hendikepirani.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

donfilipo ::

Mladost je norost. Hormonsko.

Dobro je, če se napake lahko pozabijo zbrišejo in ostane le tisto protokolarno na medijih, tisto intimno pa skrito napol zbrisano.

Če je pa digitalizirano je pa neizbrisljivo in nepozabno. In še bolj izgleda tako.
Ima posledice. Porno zvezde, ki so to postale s 16 leti, lahko povedo več!
Če bodo z 12, makar amaterske....je pa icy da peče. Praktično moraš bit v paniki, da na kaj takega pomotoma ne naletiš, kaj šele da bi ti otroci snemali.

Ker so moralni standardi še vedno...mož in žena za cel živlene:)

In ne: 'hop ker dober pleše in še nima pleše, hop ker dobro miga in po bas pržiga:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

pijavka ::

Taja kdo?

Pred leti so se na spletu pojavile gole fotke srednješolke Taje s Šube, ki jih je posnela sama. Takrat je bil to "bum".

Truga ::

Pšenični je izjavil:

Jap, odrasli ki ta materijal posedujejo, širijo, ali si ga ogledujejo seveda morajo biti kaznovani.

Zakaj? A komu delajo skodo s tem?

donfilipo ::

Ma večinoma to pomotoma gledajo bumbarji.

Da pa nastaja, je pa lahko kot vidimo celo posledica otrok, ki oponašajo odrasle.

Snemanje porničev, je danes kar močna in izdelana industrija. Ejga ga žlajfamo da se bliska8-)

Ampak, kar pa otroci ne vedo, je pa, da so pravi profiji kar veseli, da je limit 18 in če bi se dalo sneti tisti puščavski pohlep po devicah, bi mejo izdelovalci sami (nekateri) premaknili na 21. Takrat pa dekle res ve kaj hoče, in je veliko lažje brez slabe vesti delati.

Do nekje 20 leta, pa še zdaleč ne vedo kaj hočejo. Ne vsa lepa, pa tudi ne tako lepa dekleta, ki se pojavijo kot porno starlete.

Porno star rabi živeti v močnem oklepu brez tabujev, kar pa po moji vednosti precej stane, ali pa zahteva družbe, kot so skandinavske.

Mi smo ene par svetlobnih let stran. In ne samo mi.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

IceIceBaby ::

Ob današnji morali, se avtoriteta podre. Ne pravno formalno ampak efektivno.


Ne kupim.

Verjemi, da so sodniki v vsakem primeru precej na udaru. Slaba sodnica bi bila tale punca, če bi se zlomila zaradi 20+ let starega video posnetka.

Pa tudi, če vzamemo najslabši možen primer (ki je ZELO malo verjeten) in ta sodnica dejansko izgubi avtoriteto, zaradi sramu da odpoved in se zaposli kot lokalna odvetnica. Definitivno sprememba življenja, ampak nič več kot to. Zgodbice o uničenih življenjih in katastrofalnih posledicah so bullshit. Posledica je kvečjemu manjša nadloga kakšen mesec ali 2.

donfilipo ::

Ne kupim.


Ma raje si preberi kako biografijo kake prave porno pubertetnice. Niti niso pomislile, da bi bile sodnice, kar tudi če naredijo faks ne morejo biti. Niti odvetnice. Taka pač je dvojna morala zahoda.

Pa kljub temu so posledice imele. Težje je pri fantih, težje je pri normalnih službah, tudi kot igralka. Gre...ampak veliko težje.

Rad pa bi videl sodnico, ki je posnela pornič in nosi avtoriteto. Res. To bi bil znak liberalizacije morda celo v pozitivnem smislu.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

mikic007 ::

Glede na to, kaj vse folk prinese na servis in to ljudje, ki jim lahko objava zelo skodi v poklicnem zivljenju (ne bi razpravljal ali je to prav ali ne, je pac dejstvo, ki pa se verjetno bo pocasi spremenilo), me cudi, da ni kraj in objav se veliko vec.

O otrocih, ne vem, ce bi bil kot stars vesel taksne publicitete in kdor meni, da to ni nic takega, jemlje razvojno psihologijo precej z levo roko, ali pa je ne pozna. Prezgodnji spolni odnosi, nosecnosti prekinjene s splavom in ekscesi podbni temu, vsekakor lahko (ni pa seveda nujno) negativno vplivajo na ravoj otroka, se vecji vpliv pa imajo takrat, ko se svojih napak bolj zavedajo. Vsega pac ne mores relativizirat, ker potem smo hitro pri pedofiliji in posilstvih ...

jype ::

mikic007> kdor meni, da to ni nic takega

Morda kdo res, ni pa vprašanje o tem, ali je to kaj takega, temveč o tem, kako otroku omogočit, da se odloča v skladu z dolgoročnimi interesi. Ni tako težko, če starši razumejo, kaj to sploh pomeni.

IceIceBaby ::

donfilipo, kot vsaka stvar ima tudi poklic porno zvezde pozitivne in negativne lastnosti. Pač je težje postati sodnik. Tudi, če se pri 18 letih odločiš za delo v vrtnariji boš zelo težko postal sodnik. Po drugi strani punce že pri 18, 20 letih zaslužijo precej spodobne vsote denarja, nekatere celo dovolj za penzijo. Težko bi temu rekel uničeno življenje.

Sicer pa ne govorimo ravno o porn zvezdah ampak o kratkem amaterskem videu.

donfilipo ::

donfilipo, kot vsaka stvar ima tudi poklic porno zvezde pozitivne in negativne lastnosti.


Ja ima. In pri 20h dober human režiser in producent nekako ve, da dekle zna preračunati pluse in minuse.

Pri 12h po 2 jointih in 3 pivih pa moj mandi:)

Res je...filmček ima ambicijo pijano oponašati, kar težko doseže. Ko se preganja zaradi brzine cenzure, ki prehiti firbce, če bi bilo liberalno, pa kvaliteta ne ustreza.

Pa vendar. Šok iztreznjenja in zgražanja dvojne morale sodobne civilizacije, zna tudi kratkotrajno (vedo vsi sošolci in učitelji še na vseh obletnicah:), precej škodovati.

Je pa res to težko mladim pokazati, posebej ker se nihče niti ne potrudi. Raje se tlači u božju mater.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

Zheegec ::

Res ne vidim problema tukaj... Saj ni bilo na območju šole snemano, torej what's the big deal?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

overlord_tm ::

Mislite da bi imeli tole temo ce bi jo pretepel? Toliko od dvojni morali ... grow up ppl!

energetik ::

Zheegec je izjavil:

Res ne vidim problema tukaj... Saj ni bilo na območju šole snemano, torej what's the big deal?
Problem je edino ta, da so vlomili (in verjetno poškodovali) počitniško prikolico.

strup121 ::

otrok ne more biti storilec kaznivega dejanja.
«
1
2 3
...
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pedofilija- definirajmo! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12527364 (17111) Oldi
»

Gibanje proti omadeževanju otrok! (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
7011921 (10013) donfilipo
»

Kdo meni...

Oddelek: Problemi človeštva
493592 (2251) ;-)
»

Napeljevanje na pedofilijo Janez Rugelj (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
849310 (6924) poweroff

Več podobnih tem