» »

Vgradni električni štedilnik

Vgradni električni štedilnik

GoodSatanist ::

Pozdravljeni,

rabil bi vgradni štedilnik s pečico (pojma nimam kaj je steklokeramična plošča in kaj indukcijski - ali je to eno in isto ali kako). Pomembno je pa to, da bi bil ta štedilnik s pečico neko možnost izklopa (takorekoč da bi bil na ključ). Torej, da bi ga lahko uporabljal samo jaz, ko me pa ni doma, ga pa zaklenem preden odidem in s tem preprečim uporabo štedilnika frocom in tastarim. Obstaja kaj takega?

GoodSatanist ::

Gledal sem ponudbe in piše ponekod zraven - zaščita kuhališča: da/ne. Ali je to to kar jaz iščem ali ni?

RejZoR ::

Najprej se boš moral odločit kakšno kuhališče sploh hočeš.

Steklokeramika je najbolj univerzalna. Enostavna za čistit, ugodna, dost hitro in uporabiš lahko katerokoli posodo dokler ima ravno dno.

Indukcija je je enako enostavna za čistit, zelo hitra ampak ima to slabost da je v štartu mal dražja in da moraš imet posodo namenjeno prav za indukcijo. Torej ravno dno plus magnet mora prijeti na posodo (to je nek tak osnovni test).

Imaš tud kombinirane kjer imaš 2 indukcijski in 2 steklokeramični, če nimaš vse posode pripravljene za indukcijo. Čeprav je bilo že dost strank, ki so kasneje potožile, da so se zafrknile in da bi bilo bolje če bi vzel kar 4 indukcijske, ker je tolk bolj fajn od steklokeramike.

Kar se zaklepa tiče, če je na površini ikonca ključa ima zaklepanje. Vsaj kakor se spomnim imajo praktično vse touch plate to funkcijo.

Pečica pa naj bo s trojno zasteklitvijo, da ima povsem hladno šipo. Nekaj mi pravi, da te zaklepanje skrbi za otroke in tam bo prav prišla hladna šipa pečice. Fajn je če ima čim več izvlečnih vodil, ventilacijske so pa itaq skor vse.
Pol je sam še stvar nadzora, touch ali vrtljivi gumbi, k se skrijejo. Tle ni neka znanost, samo kakšen design ima in katere funkcije rabiš.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

balocom ::

Tista funkcija zaklepa na kuhališču je odporna samo na otroke. Če hočeš kuhališče odporno na tastare pokliči kakega štromarja naj ti poveže kuhališče preko el. ključavnice z kontaktorjem.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Indukcijska plošča ali steklokeramična plošča (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30866239 (18020) koyotee
»

kuhinjski aparati

Oddelek: Loža
243408 (2928) heero
»

Plin vs. steklokeramika vs. indukcija,... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13135995 (31473) amigo_no1
»

+/- ;) BELE TEHNIKE

Oddelek: Kaj kupiti
3611278 (10255) RejZoR
»

Indukcijsko kuhališče

Oddelek: Loža
299319 (8516) WarpedGone

Več podobnih tem