Forum » Pomoč in nasveti » Programi za povezavo z drugim, računalnikom
Programi za povezavo z drugim, računalnikom
sostarpof ::
Dober dan!
Mene pa zanima če mi lahko poveste programe za povezavo z drugim računalnikom preko interneta.
Zanimam me še za vsak program, če ima kakšne posebne lastnosti pri povezovanju in/ali na splošno.
LP,
Štefc
Mene pa zanima če mi lahko poveste programe za povezavo z drugim računalnikom preko interneta.
Zanimam me še za vsak program, če ima kakšne posebne lastnosti pri povezovanju in/ali na splošno.
LP,
Štefc
sostarpof ::
Sej za TeamViewer sm vedu pa od Windowsov Remote Desktop tut..Sam zanima če je še kašn, da ga sprobam kokr sta tedva.. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sostarpof ()
fosil ::
Logmein
Posebnost je, da dostopaš prek web brskalnika.
Posebnost je, da dostopaš prek web brskalnika.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
kmetek ::
Eno vprašanje glede teamviewerja.....imeli smo debato, ker lahko uporabljaš za personal use in ne za comercial use? Torej kakšna bi bila teoretična kazen, če si ga daš v službi gor?
Goran's Blog ::
Eno vprašanje glede teamviewerja.....imeli smo debato, ker lahko uporabljaš za personal use in ne za comercial use? Torej kakšna bi bila teoretična kazen, če si ga daš v službi gor?
Pomojem imate v službi lahko samo licenčne programe in če pride do inšpekcije zna slediti kazen zate ter za podjetje (moje mnenje)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa TeamView-erju ali zamenjava IDja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19267 (15423) | MrStein |
» | TeamViewer neupravičeno prekinja zaradi komercialne uporabeOddelek: Programska oprema | 3156 (2387) | Ales |
» | TeamViewer nedosegljiv, vdor kljub pričevanjem uporabnikov zanikajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15929 (10157) | Saul Goodman |
» | Remote DesktopOddelek: Omrežja in internet | 3027 (2424) | Yacksy |
» | Remote controlOddelek: Programska oprema | 1818 (1672) | amigo_no1 |